Orijinalini görmek için tıklayınız : park cezası hakkında
merhaba tt sakinleri bugun başıma gelen bi olay hakkında bikaç sorum var. ankara iran caddesine aracımı park ettim geri dönüp aracımla yola koyulduğumda silecekte ***** manzarayı gördüm durup aldım kagıdı tutanak başlığı altında özet olarak aracın şu şu madde gereği parka çekilmesi gerekmektedir yazıyodu şimdi gelelim sorularım 1.si park cezası yemişmiyimdir 2. araç hakkında bağlama çekme tarzı bişey çıkmışmıdır. yardımlarınız için teşekkür ederim
1-evet & 2-hayır şeklinde biliyorum :)
1-evet & 2-hayır şeklinde biliyorum :)
teşekkür ederim :( sorularıma bide 3. olarak park cezası ne kadar diye ekliyeyim o zaman
72 ydi en son yanlış hatırlamıyosam ama bazı cezalara zam geldi son zamanlarda onada gelmiş olabilr
72 ydi en son yanlış hatırlamıyosam ama bazı cezalara zam geldi son zamanlarda onada gelmiş olabilr
umarım gelmemişdir :o
chatlaxs
26-02-2013, 19:51
Hemen ödersen 50 liraya düşüyor sanırım
benim bildiğim kağıdın ustunde ceza miktarı yazması lazım
benim bildiğim kağıdın ustunde ceza miktarı yazması lazım
normalde evet ama polis yazılarıda doktor yazıları gibi bi onlar okuyabiliyor ak :D
dikkatle baktım kağıtta ceza ile ilgili hiçbişey yoktu sadece aracın parka çekilmesi yazıyodu
Zabitalar uyari kagidi birakiyor öyle birsey olabilir.
Uzerinde polisin yaka numarasý falan yaziyorsa kagidin cezadir ama. Gecen ödedim ben 70 lira polis tanidigin varsa ara fotograflari 2 günde bir isleme sokuyorlar karakolda. Iptal edebilirler seninkini. Çok sahit oldum iptaline
Onurkk06
26-02-2013, 21:25
77 lira park 2 hafta içinde ödersen 50 tl oluyor diye biliyorum
teşekkürler arkadaşlar polis tanıdığım yok malesef tutanağı arabada bıraktım şuan hatırlamıyorum yaka numarası olup olmadığını :(
phoenixs
26-02-2013, 22:49
77 lira :) yeni yedim çabuk ödersen kaça düşüyor bilmiyorum
teşekkürler yapıcak bişey yok ödicez :)