Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Path of Exile oynayan var mı ?

Draniela
26-02-2013, 23:31
Ultimacılar diablocular wowcular var aramızda merak ediyorum path of exile oynayan kimse var mı ?
Ben wowu ve diablo 3ü bıraktım poe kasıyorum artık oynayanlar varsa birlikte farm yapabiliriz :)

arm
26-02-2013, 23:35
diabloya düzgün update ler gelmediği sürece oynamayı bıraktım. Pvp yapmışlar rezalet, oynanış iyi güzel efektler ama bir süre sonra bayıyor. path of exile de oynamam heralde, lfs+g25 devam :)

Draniela
26-02-2013, 23:44
diabloya düzgün update ler gelmediği sürece oynamayı bıraktım. Pvp yapmışlar rezalet, oynanış iyi güzel efektler ama bir süre sonra bayıyor. path of exile de oynamam heralde, lfs+g25 devam :)

aynen diablo hiç beklediğimiz gibi olmadı. pvp dediler geldi fight olarak ama tırt ötesi amaç yok rank yok birşey yok. kalite olarak tamam kaliteyi oynarken hissediyorsun ama şizofren gibi dön dön dön nereye kadar. A.h. olayı bitirdi zaten iyi item almak isteyen imkanı yok para vermeden alamaz ya da eşek şansı olacak :D

lfs nin kurulum olayını bir türlü yapamadım ben ya o kadar araştırdım ettim yılların gamer'ı olarak bir oyunu ayarlamayı beceremedim :D youtube'tan videolar bile izledim kurmak için aynısını yaptım olmadı yine.

arm
28-02-2013, 21:47
neyi kuramadın belki yardımcı olabilirim :)

Draniela
01-03-2013, 01:55
neyi kuramadın belki yardımcı olabilirim :)

lfs yi kuramadım sorma :D
kaç defa okudum nasıl oluyor diye hatta youtube'tan video bile izledim ama her seferinde aynı sorun. sonra arkadaştan rarlatıp aldım skypetan gönderdi hazırı denedim o da olmadı :(
ya şu oyunu bi kursam gidip direksiyon takımı alacağım ama olmadı gitti :D yardımcı olabilirsen süper olur :)