Orijinalini görmek için tıklayınız : Garantiden kolon değiştirme
Mehmet Opc
27-02-2013, 17:11
Genellikle bizim şirket içi işleri kullandığım aracımız var renault clio symbol 2012 model araç garantisi hala var bugun arabanın sol hoparlöründen dız dız ses geliyor bass vurdugu zaman kolon patlamış herhalde dün hiç bişey yoktu sabah arabaya bindiğim an ötmeye başladı ben aracı servise götürsem kolon patladıysa garantiden değiştirebilirmiyim çünkü sadece 1 kolon patlamış sağ kolonda hiç bir sorun yok veya değiştirebilmek için hangi taktikleri uygulamalıyım teşekkür ederim
Garantisi devam ediyorsa eğer orjinali bozacak şekilde bi modifikasyon yapmadıysanız bence servise götürün durumu aynen anlatın değiştirirler diye düşünüyorum :)
onursumer
27-02-2013, 17:21
tüm elektronik aksamın 2 yıl garantisi var zaten benim bildiğim sorun çıkarıcaklarını sanmıyorum
Mehmet Opc
27-02-2013, 17:38
Garantisi devam ediyorsa eğer orjinali bozacak şekilde bi modifikasyon yapmadıysanız bence servise götürün durumu aynen anlatın değiştirirler diye düşünüyorum :)
Arabada hiç bi şekilde modifiye yok sadece arabanın kapılarında bizim şirket logoları var o kadar :)
Sirket araci ve elektronik aksam oldugu icin kolay kolay problem cikarmazlar diye dusunuyorum.
arabada hiç bi şekilde modifiye yok sadece arabanın kapılarında bizim şirket logoları var o kadar :)
:d:d:d:d:d:d
devil_berk22
27-02-2013, 20:19
kolonlar genelde garanti kapsamında olmaz ancak orj. kolon olduğu için iyi niyetten değiştirebilirler sanırım.
kacparalık sey ya servıse gıttıgıne deymez. gıt daha kalıtelısını tak hem daha ıyı ses alırsın hem urastıgına agzını yorduguna deymez.
kacparalık sey ya servıse gıttıgıne deymez. gıt daha kalıtelısını tak hem daha ıyı ses alırsın hem urastıgına agzını yorduguna deymez.
ağız yorulcak birşey yokki burda :) hem araç şahsi araç olsa dediğiniz mantıklı olabilirdi ama şirket arabasına yapmaya değmez 1 ay sonra onlarda leş olur :)
valla biz hep sirket arabası kullanıyoruz ama sonucta biz kullanıyoruz o yuzden ben bu sekılde dusunurum. en olmadı araba gıderse soker ustundekınler takarım.
Mehmet Opc
27-02-2013, 23:17
ağız yorulcak birşey yokki burda :) hem araç şahsi araç olsa dediğiniz mantıklı olabilirdi ama şirket arabasına yapmaya değmez 1 ay sonra onlarda leş olur :)
şirket arabası ama bizim şirketin arabası oldugu için düşünüyorum yazıktır günahtır her arabayı böyle boşlasam ne anladık bu işten