Orijinalini görmek için tıklayınız : Plastik Kadran Camı Kırıldı - Ne Yapmalıyım?
Levent Y.
27-02-2013, 20:09
Maalesef bugün arabamın (Golf 6) kadranın plastik camı sökülürken çatladı. Plastik camlar çerçeveleri ile birlikte bi kit halinde ve elektronik kadran bölümünden bağımsızlar üzerindede herhangi bir parça kodu yazmıyor. İki tane aynı ölçüde plastik cam yaptırmak en mantıklısı gibi geldi bana, daha önce bu tarz birşey başına gelen var mı? Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Maslak sanayide bu işi yapabilecek biri var mıdır ? Aynı ölçüde plastik cam yapıcak ve ona şekil verecek? Şimdiden teşekkür ederim...
kaanpoyrazoglu
27-02-2013, 20:11
Servise sordunmu ? yeni model bir aracın kadranına cam yaptırmak... Bana mantıksız geliyor,parçası olmayan bir araç değilki ;)
Stopcular halleder.. Bi sıkıntı olmaz..
Geçmiş olsun..
Çıkmacılara da bakabilirsiniz.
Çıkmacılara da bakabilirsiniz.
katılıyorum en mantıklısı bencede bu olucaktır
Çıkmacılar tek camı vermezler.. Verirlerse de tam parası alırlar.. :)
Skyhawk34
27-02-2013, 20:25
Çıkmacılar tek camı vermezler.. Verirlerse de tam parası alırlar.. :)
hondanın kilere en insaflısı (cama) 70 lira istiyor ki bu golf :D :D
Yeni arabnin kadrani neden soktunuzki fto varmi ckmu catlak
Çıkmacılarda hurdacılarda kesin vardır
berkay_aydin
27-02-2013, 21:27
stop ve plastik tamiri yapan yerler halledebilir ?
Levent Y.
27-02-2013, 21:38
Yorumlar için teşekkürler çıkmacılar onu komple satarlar muhtemelen, ayrıca aracım Golf R olduğundan kadran da uyumlu olmayacak yani işimi görmez, bir çok parça piano black olucağından söküldü. Camın kavisli olması esas problem o yüzden en mantıklısı çerçeveler oval olduğundan o boyuta uygun plastik cam kestirmek diye düşünüyorum. Ayrıca scirocco ve jettanında kadran camı uyumlu değilmiş onlar vardı da çıkmacıda golf için olanı lazım bir adet..
chatlaxs
27-02-2013, 21:53
ebaya baktın mı hocam ?
M.degirmen
27-02-2013, 22:06
benimde far camı çatlamıştı şeffaf akrilik ile tamir etmiştim bu şekilde bir yöntem denenebilir
akrilik ile daha öncetemasın olmasdıysa deneme
Plastik kaynağı yapan yerler var onlarda düzeltebilirler ön konsolda görmüştüm hiç iz bırakmıyor ama kadran camında nasıl olur bilmiyorum