Orijinalini görmek için tıklayınız : iPad 3 alınır mı ?
Herkese iyi forumlar öncelikle. Arkadaşlar babamın kullandığı minibook iyice çöp duruma geldi bende hediye olarak iPad mi ? yoksa yeni bir laptop mu ? alsam diye kararsız kaldım kendisi genel olarak haber okur facebook üzerinden okey oynar yani genel olarak internette gezinmekte sizler hangisini önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.
Ahmet Saraçoğlu
28-02-2013, 12:06
Bazı oyunlar açılmayabiliyor flash tabanlı , önce oynadığı bi iki oyunu ipad i olan birinde oynamayı deneyin , sonra yönelin ipad e , onun harici herşey de ipad.Elimden düşmüyor , şarjı bitsin , yada internet olmasın yarım saat ; tribe giriyorum.Öyle faydalı bişey :D
By_HaNNibaLL
28-02-2013, 12:10
Bazı oyunlar açılmayabiliyor flash tabanlı , önce oynadığı bi iki oyunu ipad i olan birinde oynamayı deneyin , sonra yönelin ipad e , onun harici herşey de ipad.Elimden düşmüyor , şarjı bitsin , yada internet olmasın yarım saat ; tribe giriyorum.Öyle faydalı bişey :D
Hazır konusu açilmişken sorayim dizüstüm bozuldu önceden cok oyun oynardim da artik pek oyun falan sarmiyo xbox var.
Normal pc ile arasinda kullanim açisindan ne gibi farklilik var. telefonumda 4s
belki bende ipad a geçiş yaparim
aynen bende öyle sıkıntılar duydum video falan açmada sorun oluyomu varmı kullananlar yadım isteyelim bizde bağımlı olalım :D
flash tabanlı programları açmıyor. facebook a kendi programından girerseniz sıkıntı yok video konusunda ama oyun hiç oynamadım. şu an yanımda değil sorayım akşama cevaplarım eğer cevap gelmezse
flash tabanlı programları açmıyor. facebook a kendi programından girerseniz sıkıntı yok video konusunda ama oyun hiç oynamadım. şu an yanımda değil sorayım akşama cevaplarım eğer cevap gelmezse
Teşekkürler şimdi alırız nette okey oynamaz video izleyemezse beni kovalar peder bey evin içinde :D
Ahmet Saraçoğlu
28-02-2013, 12:27
flash tabanlı siteler normal yolla açılmıyor , arkadaşlarınızın paylaştığı face videoları safaride gözükmüyor , ama face uygulamasında izleyebiliyorsunuz.
Ekran çözünüylüğü düşük olduğu için netten yada arşivinizden yüksek çözünürlüklü bi görüntü kaydetsenizde onu ekranı ebadında boyutlandırarak kayda alıyor.Mail , auyocad çizimleri , office dosyaları , zip vss ben şuana kadar açamadığım bişeyle karşılaşmadım.Öyle yada böyle açıyor.Hatta bilgisayarımda office yok , kimi zaman ipad den açıp okuyorum bazi dökümanları :D
Ama hepsinin ötesinde acayip stabil , pratik ve pili laptopla kıyaslanmayacak kadar iyi.
Ahmet Saraçoğlu
28-02-2013, 12:28
Bu arada bide 4 çıktı retina , onlarada bakın derim.
İncelerim onlarıda ama böyle iyi yönlerini duydukça ve pratikliğiyle çok cezbediyo beni ayrıca USB aparıtını falanda gördüm iyice kanım ısındı :D
mechanic
28-02-2013, 12:35
minisi mi yoksa büyük olanı mı düşünüyorsun peki?
fatihtemizer
28-02-2013, 12:41
bende ipad4 kullanıyorum cok zevklı bır aygıt..video açmama sorunu yok..her turlu programla her vıdeo açılıyor..benımde sımdıye kadar pek bır sıkııntım olmadı..sarjı çok ıyı..gun boyu ıdare eder sızı..
ille de iPad alınacaksa iPad mini öneririm. Daha portatif, note 2'den hallice, ceket iç cebinde taşınabilir. Ama, amaç ekranın büyük olmasıysa, pek taşınmıyorsa iPad daha mantıklı. Flash tabanlı siteler için tonla uygulama mevcut, o uygulamalar vasıtasıyla internete girildiği takdirde açılmayan bir site veya uygulamayla henüz karşılaşmadım.
Kullanıp da tavsiye edeceğiniz flash uygulaması var mı?
Kutluhan
28-02-2013, 13:55
Kullanıp da tavsiye edeceğiniz flash uygulaması var mı?
https://itunes.apple.com/tr/app/puffin-web-browser-free/id472937654?l=tr&mt=8
evet puffin sıkıntıları gideriyor ama safari kadar da hızlı olsa tadından yenmez
Kutluhan
28-02-2013, 14:09
+ Gün içinde bir kaç sefer çözümünüz olur ama sürekli kullanmak isterseniz sinirlerinizi alt üst eder.
Peki iphone 4 5 kullanan biri icin IPAD mi yoksa SAMSUNG veya baska bir tablet tavsiye eder misiniz ?
off topıc satılıklar bölümünde kırmızı bir ferrari mini lep top var bi bak derim bence çok güzel bir hediye olabilir..
volkan_gs
28-02-2013, 20:01
Peki iphone 4 5 kullanan biri icin IPAD mi yoksa SAMSUNG veya baska bir tablet tavsiye eder misiniz ?
ipad iyidir ya, macera aramaya gerek yok :)
''zaten iphone var ipad onun büyüğü'' muhabbeti çok anlamsız bence :)
bizde ipad3 var gerçekten baya baya ısınıyor
halihazırda bir apple ürünün varsa bence başka markaya geçme. İlle de tablet olması şart değil diyorsan Sony'nin ufacık bilgisayarları var, onlara göz atabilirsin.