Orijinalini görmek için tıklayınız : bakırköyde ingilizce kursu
Onurkk06
28-02-2013, 16:00
arkadaşlar okul bitdi biticek şu dilide aradan çıkarmak istiyorum artık what sken aydu samtayms haw ar yu ne war yu seviyesindeki ingilizce bi yere kadar bakırköy çevresinde yarın bi gün işe girdiğimde yarıyacak bi inglizce kursu tavsiyelerinizi bekliyorum
Dil Mektebi iyidir, normal ingilizce kurslarından çok daha farklı bir eğitim veriyor.
Dil Mektebi - 48 SAATTE Sfrdan Zirveye NGLZCE (http://www.dilmektebi.com.tr/)
turbo&quattro
28-02-2013, 16:24
Bu ne yahu 48 saatte sifirdan zirveye ... Lol
MazdaSpeed
28-02-2013, 16:31
Bu tür dersane tarzı yerler değil de Okulların ingilizce kursları oluyor.Örneğin;Boğaziçi Üniversitesinin.Onlara katılmanızı tavsiye ederim.Eğitim olarak hazırlık sınıfındaki öğrencilere ne uyguluyorlarsa aynısını yapıyorlar.Daha faydalı olacağına inanıyorum.
Bu ne yahu 48 saatte sifirdan zirveye ... Lol
Aynen öyle, 25-30 saatlik eğitimle gençliğe hitabeyi falan direk çeviren öğrencileri var.
Dersane gibi değil zaten özel ders gibi düşün, simultane tercüme falan yapabilen bir hoca var o eğitim veriyor.
Edatlarla fiillerle falan öğretiyor, türkçe dilbilgisiyle yani...Çok değişik bir anlatımı var.
turbo&quattro
28-02-2013, 16:44
Valla nasil egitim verirse versin 1-2 ayda ingilizce ogrenilebilecegine inanmiyorum ben . Oyle birsey olsaydi eger 6 senedir buradayim, Turk arkadasim yok ve su an ansiklopedi fln yazabiliyor olmam gerekirdi :) Herkesin dusuncesine saygi duyarim ama bunlar benim dusuncelerim .
onursumer
28-02-2013, 20:47
ben british english e gitmiştim hem türk hem yabancı hocaları var her aksanda konuşan memnun kalmıştım oldukça ama yıllar geçti unuttuk gitti pratik olmadığı surece başa donuyorsun :D