Orijinalini görmek için tıklayınız : Bole Bir Eziyet Yok Atasehir.
s2kfreak
28-02-2013, 17:44
Atasehirde Oturanlar Benle Aynı Konuda Ezıyetı Cekmıslerdır Ole bır ulkeyızkı aksam trafıgınde harc atılmaya calısıyor bole bır ezıyet gercekten yok 40 dakkada asagıdan evıme gelemedım resımdekı yer paladıumun hemen yanı. Nasıl Bır Ulkeye Donuyoruz Anlamadım. allah b. versin. evıme gelelı 1 saat oldu durum hala bole
http://g1302.hizliresim.com/16/w/klqgl.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1302.hizliresim.com/16/w/klqkg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
kelalper
28-02-2013, 17:47
orasinin yogunlugu saolsun tutuncuoglu bombostu. zirt diye e5 indim temden
s2kfreak
28-02-2013, 17:50
orasinin yogunlugu saolsun tutuncuoglu bombostu. zirt diye e5 indim temden
her zaman yogun oluyo fakat bu sefer o gordugumuz harc kamyonu mahlukat orda duruyor ve asfaltla ugrasıyo yolu kapamıs resmen adamlar.
Reis ne yaptın çatıya mı çıktın kremitler gözüküyor, düşersin lan gir içeri :)
Sonra haberlerde izlemeyelim -böyle bir olay yok araşehir- başlığı ile :) Çimento kamyonunu protesto eden genç çatıdan atladı :P
s2kfreak
28-02-2013, 17:55
Reis ne yaptın çatıya mı çıktın kremitler gözüküyor, düşersin lan gir içeri :)
Sonra haberlerde izlemeyelim -böyle bir olay yok araşehir- başlığı ile :) Çimento kamyonunu protesto eden genç çatıdan atladı :P
haha yok abı evden cektım :D camlar acılmıyor yoksa guzel bı walther havalı tufegım var ıslem yapıcaktım onlara hepsıne guzelce ama sanslılar
O kavşak her zaman öyle, en çok tıkanmasının sebebi taksiler ve restorantdaki arabalatın park etmesi, nefret ediyorum ordan mumkun oldugunca girmemeye bakıyorum oraya
s2kfreak
28-02-2013, 18:06
O kavşak her zaman öyle, en çok tıkanmasının sebebi taksiler ve restorantdaki arabalatın park etmesi, nefret ediyorum ordan mumkun oldugunca girmemeye bakıyorum oraya
yok ıste bu seferkı sıkıntı o harfıyat kamyonu hareket etmıyor hep orda bısıler kazıyolar
bahadı-R
28-02-2013, 18:10
Burası Türkiye şimdi haberleri izliyorum Öcalan o.ç başkanlık sistemini destekliyorum demiş git ananın a.... destekle
gökdelenlerı dik nufus artsın ama yolların kapasitesi aynı
her sabah ve aksam o ezıyetten bıktık bızde ama yapcak bısey yok gıbı mecbur çekcez
freelife
28-02-2013, 19:32
yol kavşaklarını çizen tasarlayan trafik güzergahlarını belirleyen mühendislermidir neyse artık bence olay onların yalnış hesaplamalarında ...ayrıca sende haklısın :D
Sözüm ona trilyonluk daireler var bu semtte. Her tur atmaya çıktığımda cok sağlam sovuyorum trafiğin yolların icine ettiler. her kose basından hafriyat kamyonu fırlıyor. Onların cogunda da ne saygı var ne ahlak
Sözüm ona trilyonluk daireler var bu semtte.
Onlar helikopter/uçak/jet vs kullanıyorlar :p
Şaka bir yana, ataşehir trafiği gerçekten eziyet. :)
Burası her zaman neredeyse bu kadar olmasa bile yoğun oluyor ama bence orda asfalt ile uğraşma yok kaza var sanırım mikser beyaz olana çakmış sanırım polisde orada olduğuna göre...
artık trafikten kaçmak için öyle yollardan gidiyorum ki 1 kmlik yere 2-3 km uzatarak gidiyorum. Taksici olsam o kadar kestirme yol bilmem lanet olası düzen sağoolsun
o kamyonların oralara girmesi yasak değilmi ?
Skyhawk34
28-02-2013, 22:32
siz eziyet görmemişsiniz Altınşehir yokuş yolunu bilen bilir :D
blackeagle3434
28-02-2013, 23:08
Geçenlerde soyak sitesne gelmeden bi kavşak var sabah 8 lambalar iptal çalişma var dalan dalmis kavşağa gidim ilerleme yok.kmse kmseye yol vermedigi için takilmiş kalmiş.sabah otobüsm vardi kamil koçtan 9.30 da.Yetişemedim.Ataşehir belediyesine yazdm cvp bile verilmedi..
cagri-35
01-03-2013, 00:02
Ataşehir büyük sıkıntı gercekten...
aga orada herzaman saçma sapan sebebini tam çözemediğim bi trafik var zaten... günün her saatinde istisnasız oluyor...
ben e5 e çıkarken kesinlikle bakkalköy ve paladyum istikametini kullanmıyorum buyüzden, batı ataşehirden 1. çevre yolu ankara istikametine çıkıp hemen ilerdeki kadıköy sapağından fsm köprüsü yolu ters istikamete oradada ileriden bostancı kadıköy hangi istikamete gideceksem yol ayrılıyor zaten ve en yoğun trafik saatinde dahi gayet hızlı ve akıcı oluyor....
zaten su yeni insaatlar yuzunden bati atasehir yollari atasehir mcdonaldsdan assagiya inen yol palladium kosesi dahil her yeri eziyet oldu. ben direk bati atashirden otobana baglaniyorum ne yapicaksam ordan yapiyorum yoksa cekilmiyor :)
AslanMustafa
01-03-2013, 09:01
Bu kadarı ancak bizim ülkemizde olur .
Dun aksam tam is cikis saatinde maslakta trafikte kaldim.bu ne arkds ya 2saat surermi 5km lik yol.kanser oldum yeminle