Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövme hakkında yardım

dachosen
01-03-2013, 02:08
Selamlar.

Kaburgama uzuuunca bi yazı yazdırmak istiyorum fakat öyle uzun güzel anlamlı bi yazı bulamadım yada pek araştırmadım diyelim.

Sana kalmış biz nasıl bişey diyelim diceksiniz haklısınızda ama bence yardımcı olabilirsiniz :)

Hani beğendiğiniz anlamlı uzun yazılar olur yada bana öneri olarak şu şu başlığı kovala diyebilirsiniz.

Fikirlerinize tamamen açığım. Öyle benim için anlamlı önemli bi olay olupta dövme yaptırmam gerekmiyor. Güzel bişey olması yeterli. Şimdiden teşekkürler

coder
01-03-2013, 02:09
5500'den sonra hayat biter dohc vtec başlar!

mehmetelt
01-03-2013, 02:17
ömrünün sonuna kadar taşıyacağın için senin kendinin bulup senin için önemli olan bişeyi yaptırmalısın derim. ben olsam göğsünün sol tarafına (kalp civarı) çapraz olarak K.ATATÜRK imzası yapardım mesela.

ProdriveSTI
01-03-2013, 02:18
Gogsune : Hist...Bir bakar misin.

Sirtina : İste oyle bakarsin. yazdir :D

Saka bi yanada,sevdigin seylerle ilgili bilgi verde ona gore dusuncelerimizi paylasalim.Bu Tarih,sarki sozu vs. gibi seyler olabilir.

_driver_
01-03-2013, 02:23
dövme yaptırıcaksam Atamın imzasını yazdırırım

ERTAN
01-03-2013, 02:26
Bence figür yaptır :)

_driver_
01-03-2013, 02:34
Gogsune : Hist...Bir bakar misin.

Sirtina : İste oyle bakarsin. yazdir :D

Saka bi yanada,sevdigin seylerle ilgili bilgi verde ona gore dusuncelerimizi paylasalim.Bu Tarih,sarki sozu vs. gibi seyler olabilir.

bu nasıl bi fantazidir yaaa :D

akarags1905
01-03-2013, 02:35
Konu makaraya sarmaya müsait:D:D

Şaka bir yana bende dövme arifesinde birisiyim bu tarz yaklaşımlar fikir verici olabiliyor.. Yani biz ne söylesek boş demekten ziyade şu olabilir demek, karşı taraf benimserse gerçekten işe yarıyor:)

Androidde 'Tattoos' diye bir app. var, içinde belkide binlerce dövme resmi var ben ordan bakıyorum, işinize yarayabilir belki.. hemde kağıt üzerinde değil, yaptırılmış dövme resimleri..

Nacizane önerim ise; 'Live, Love, Laugh'..:)

Günkut
01-03-2013, 02:35
1de yan 2de isyan cacaaaa :D

demiyorumm :D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/106004-kalici-dovme.html

spoon_ek_meRt
01-03-2013, 02:46
Yazı olarak düşünüyosan genelde felsefi şeyler yazılıyo bence böyle yapma sonuçta ömür boyu taşıcaksın yani misal 24 yaşında hızlı yaşa vs vs. gibi bi düşünce 50 yaşında değişebilir :) ben bu yüzden hayatımda değeri bitmicek benim için anlamlı olan ailem en büyük servetimdir yazdırdım koluma ingilizce. Aile hep değerlidir herşey gelip geçer :)

Günkut
01-03-2013, 02:48
Yazı olarak düşünüyosan genelde felsefi şeyler yazılıyo bence böyle yapma sonuçta ömür boyu taşıcaksın yani misal 24 yaşında hızlı yaşa vs vs. gibi bi düşünce 50 yaşında değişebilir :) ben bu yüzden hayatımda değeri bitmicek benim için anlamlı olan ailem en büyük servetimdir yazdırdım koluma ingilizce. Aile hep değerlidir herşey gelip geçer :)

:icon_tup::icon_tup:

Sol dirsegimin arkasında babamın imzası var VOL I yazıyor kardesımdede VOL II yazıyor. :D

Aile ilk yaptırman gereken bence..

spoon_ek_meRt
01-03-2013, 02:49

Sol dirsegimin arkasında babamın imzası var VOL I yazıyor kardesımdede VOL II yazıyor. :D

oda güzelmiş :)

aTaBeY
01-03-2013, 02:52
Benimde sağ kolumda ATA yazıyor hem ismimin atakan olmasından hemde ulu önder atatürk ile bağdaştığından kaynaklı etrafıda tribal olarak kaplı. Tribali ve yazıyı komple kendim photoshop bildiğim için kendim tasarladım eşine daha az rastlansın diye. Bende yukarıdaki çoğu arkadaşa katılıyorum ilk etapda şu yurt dışındaki uzun şaseli hardcore drag araçlarının açık motor resmini yaptırmayı düşünmüştüm şimdi diyorum ki iyiki yaptırmamışım tabi onda yaş 20-21 di şimdi 27 oldu ancak anladım. Kesinlikle manalı ve sıkılmayacağın birşey olması lazım tekrar üstüne basayım akrepmiş yılanmış kalpmiş diğer arkadaşında dediği gibi hızlı yaşa falanmış 50 yaşında akrep yılan sevmeyebilir veya hızlı yaşamayabilirsin çok dikkat etmeni tavsiye ederim. Tribal bir nebze anlamı olmadığı için daha iyi olacaktır kanısındayım .

Arda K.
01-03-2013, 03:07
Dövme öyle aklıma geldi bende yaptırim tarzında birşey değildir benim 5 tane var her birini yaptırmadan önce en az 5-6 ay araştırdım kimsede olmayan anlamını yitirmicek aynada baktığında sana mutluluk vericek birşey olması lazım bence kimseden fikir almadan kendin bul başkasının yardımı sana o anlık güzel gelebilir

dachosen
01-03-2013, 03:26
Herkese cevapları için teşekkürler. 3 tane dövmem var zaten bodrumda arkadaşlarla kafamız iyiyken yaptırmıştık 3 sene önce halada memnunum hiç sıkıntım yok allaha şükür :) Gelecek konusunda kaygım yok hiçbir türlü pişmanlık çekmem.

Şans ve ego hakkında olabilir mesela yazılar :)

Ailem hakkında proje hazır zaten. Bi bicepsime annemin imzası diğerine babamın imzası olacak :)

driftboy
01-03-2013, 09:47

kanka foto var mı merak ettim nası durdugunu

matthardy
01-03-2013, 10:27
bence dövme bi hikayeye sahip olmalı.
çiçek böcekle dövme olmaz çabuk sıkılınır.

benimde sırtımda gögsümde var.
sol kolumda full kapalı.

hepsi ailesel yaşanmışlıklar üstüne..

Volkann
01-03-2013, 10:31
sol arka kulacımda dövmem var. 4 tane japon harfi yukarıdan aşağı doğru iniyor anlamı ise ailemin baş harfleri. anlamsız dövme pişmanlıktır kesinlikle anlamı olmayan birşey yaptırmayın.

Alican
01-03-2013, 10:34
TC kimlik numaranızı yazdırın..