Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakarya'da Oto Yıkama
Sakaryalı arkadaşlar araçlarını nerede yıkatıyorlar, tavsiye ettiğiniz yerler neresi?? Sakarya'da bir çok yerde yıkattım ama istediğim sonucu alamadım. Bugunde yıkattım fakat aracın tamponları, marsbiyelleri camur içinde. 2 saat vaktimi çaldılar başka hiçbirşey değil, yarın bi daha yıkatıcam mecburen. Kendi aracı gibi araç yıkayan varsa çok memnun olurum :) Parası ve ne kadar sürede yıkadıkları önemli değil yeterki özensinler. Teşekkür ediyorum şimdiden yardımcı olan arkadaşlara.
Talih.b16
01-03-2013, 18:45
meg var sonax var onlardandamı memnun kalmadınız?
Meguiars var Yeni camiye giderken... Orayı denediniz mi ?
yaw yerlerini pek bilmiyorum açıkcası... gördügüm yerlere girdim... yerlerını tam olarak tarif ederseniz.. ve sizin de devamlı gittiginiz yerleri söylerseniz sevinirim... temizlik konusunda malesef cok kılım :) yıkattıktan sonra evin önünde tekrardan sildigim cok olmuştur :)
Google Haritalara girin...
Yol tarifi al bölümünden Prestige Sinemaları yazın ( Yıllar oldu kapanalı :) )
Onun bulunduğu yer. Ayrıca sizin bulunduğunuz semt neresi tam olarak ? Serdivan mı ?
serdivandayım ben evet...
Serdivan Polis karakolundan Serdivan Mezarlığına giden bir yol var.
Hatta Üçel marketin olduğu yol. Yukarı doğru çıkarken caminin karşısında D&A auto concept miydi neydi bi' yıkama daha olacak.
Orayı deneyin bir de. Ben berbat durumdayken bir kere götürmüştüm gayet iyi yıkamışlardı. Ama dediğim gibi bir kere gittim oraya :)
Talih.b16
01-03-2013, 19:08
bizim yıkamalar iyidir aslında sen coğunukla çark caddesi civarı gidiyosan cok yoğun oluyor oyuzden baştan savma yapıyorlar .meg e gitmedim hiç ama sonax iyidir buhar falan yapıyorlar rutin sonax yıkama bosna caddesinde yıkamalar var sonaxta orda.bosna caddesinde anıtın ordada var iyi diyolar
evet merkezdekiler yogunluktan dolayı pek ılgılenmıyorlar... dediginiz yerleri gezerek bakıcam :) genelde gırmeden önceden yıkadıkları aracların temızlıgıne bakıp gırıyorum ama benım arabaya gelınce mı boyle yapıolar anlamadım... halbuki kıc kadar araba :) yada arabanın basında durdugum ıcın acelem var zannedıolar heralde..
hddsheriff
01-03-2013, 19:20
stadın orada po nun yanında ali abi vardır. Güzel yıkarlar.
orayı kestirebildim :) kagıda yazıorum hepsını gezicem :) bi yer tutturmam lazım
driftboy
01-03-2013, 19:35
AutoKey var tek yokuşunu çıkarken, bizim serkanla ahmed abi yıkıyolar arabaları. Ben her gittigimde memnun kaldım.
Daha dün (önceki günde olabilir ) araba tertemiz duruyodu kafeteryanın önünde ? :D
tek yokuşu nere :) bilindik şeylerle tarif edersen daha kolay anlayabilirim :) benım arabamı temiz duruodu
driftboy
01-03-2013, 19:43
Aynen, bankalardan kafeteryaya cıkarken demirlerin onundeydi. Pek uyku sersemiydim dikkat edemedim :D
Tek yokuşu orman park tarafından yeni terminal tarafına geçerken diyeyim.. :) Nası tarif edecegimi bilemedim :D
yaw ora bana cok ters kalıyo
driftboy
01-03-2013, 19:47
yakın aslında serdivana pek uzak degil, avm'de yıkatmayı deneme sakın gayet oldugu gibi kalıyo araba
Dörtyol sanayinin ordaki totalde 1 liraya köpük 1liraya süreli su veren cihazlar mevcut ben orda istediğim gibi yıkıyorum boşsa 2-3 defa para atıp altını ustünü temizliyorum :)
yakın aslında serdivana pek uzak degil, avm'de yıkatmayı deneme sakın gayet oldugu gibi kalıyo araba
söledigin iyi oldu :) dusunuodm orayı arabyı bırakırım avm de takılırım dıye...
driftboy
01-03-2013, 20:06
söledigin iyi oldu :) dusunuodm orayı arabyı bırakırım avm de takılırım dıye...
valla 1 defa arkadasla bıraktık artık cocuga mı yıkattılar ne olduysa tampon araları davlumbazlar jantların içleri kapı içleri oldugu gibi duruyodu pis şekilde..
Dörtyol sanayinin ordaki totalde 1 liraya köpük 1liraya süreli su veren cihazlar mevcut ben orda istediğim gibi yıkıyorum boşsa 2-3 defa para atıp altını ustünü temizliyorum :)
hehe :) aslında en mantıklısıda cok zaman olması lazım sonra silceksin falan uzun iş :) üst baş da batar :)
valla 1 defa arkadasla bıraktık artık cocuga mı yıkattılar ne olduysa tampon araları davlumbazlar jantların içleri kapı içleri oldugu gibi duruyodu pis şekilde..
yaw benmde öyle aksam uzerı yıkattım, marsbiyeller kahverengi.. adam lastik parlatıcısını lastıkten baska her yere sıktı :D arabanın ıcıne parlatıcı surmusler, en uyuz oldugum sey :) kayıoz arabann ıcınde
Ben Adapazarı'nda öyle bir yere rastlamadım henüz. Elbet bir eksikleri oluyor. Takımımı kurdum kendim yıkıyorum :)
driftboy sen ne okuosun ?
coastguard
01-03-2013, 22:29
bosna caddesinde bosna şehitliğinin tam ordaki oto yıkamacıya git hem siteden birinindi orası! ''matkap'' denilen saxonun sahibiydiler. Oto yıkamanın sahibide yanlış hatırlamıyorsam emre abidir kendini tanıtırsan yardımcı olurlar
bıraz tarıf edebılırmısın acaba... siteden olması iyi olabilir. derdimi anlar :)
coastguard
01-03-2013, 23:39
bıraz tarıf edebılırmısın acaba... siteden olması iyi olabilir. derdimi anlar :)
serdivan dan çark caddesine doğru geliyorsun caddeye gelince sağa yani tren yolunun oraya dönüp tren yolunu geçip öncelikle sırasıyla sağında bim biraz aşağıda riada oteli geçip sağa kavşağa geliyorsun yalnız dikkat et alt geçide gelmeden sağa dönüşte hemen sağda kalıyor
zaten kime sorsan bosna şehitlik anıtı nerde diye gösterirler hemen karşısında
http://i47.tinypic.com/33ll9cn.jpg
auto key e gidersen memnun kalırsın serkan yada ahmede sapancadan volkanın arkadaşıyım dersen her şekilde yardımcı olurlar.
driftboy
02-03-2013, 00:27
driftboy sen ne okuosun ?
Kimya okuyorum kampüsteyim bende
driftboy
02-03-2013, 00:28
bosna caddesinde bosna şehitliğinin tam ordaki oto yıkamacıya git hem siteden birinindi orası! ''matkap'' denilen saxonun sahibiydiler. Oto yıkamanın sahibide yanlış hatırlamıyorsam emre abidir kendini tanıtırsan yardımcı olurlar
Orası 3M degil mi ? ayrıca odabaslar oranın sahibi degiller ki :soru:
barıs matkapı 3m in sahibine sattı arkadaş ondan bahsediyor galiba.daha sonra il dışına satıldı araba.
driftboy
02-03-2013, 00:31
barıs matkapı 3m in sahibine sattı arkadaş ondan bahsediyor galiba.daha sonra il dışına satıldı araba.
He olabilir :D matkabın sahibi diyince direk aklıma barıs geliyoda :D
Forumdan Enes nickli arkadasimizda yikatiyorum,Yeni Cami'de yeri..O musait degilse deprem muzesini gecince autowax var,onlarda cok guzel yikiyorlar..
Hele ilk gidisinse teslim alan arkadasa 5lira bahsisi onceden verirsen geldiginde sasirirsin :)
Bunlarin disinda is yerinde makine var kendim disina hergun su tutuyorum :)
driftboy
02-03-2013, 00:54
Forumdan Enes nickli arkadasimizda yikatiyorum,Yeni Cami'de yeri..O musait degilse deprem muzesini gecince autowax var,onlarda cok guzel yikiyorlar..
Hele ilk gidisinse teslim alan arkadasa 5lira bahsisi onceden verirsen geldiginde sasirirsin :)
anaaa ben enesi unuttum :D :D Enes adam gibi yıkar, kendi arabası gibi..
Kimya okuyorum kampüsteyim bende
anladım ben metalurjı malzeme muhendisligndeym m7 de... bir gun karsılasırsak konusalım tanısalım :)
serdivan dan çark caddesine doğru geliyorsun caddeye gelince sağa yani tren yolunun oraya dönüp tren yolunu geçip öncelikle sırasıyla sağında bim biraz aşağıda riada oteli geçip sağa kavşağa geliyorsun yalnız dikkat et alt geçide gelmeden sağa dönüşte hemen sağda kalıyor
zaten kime sorsan bosna şehitlik anıtı nerde diye gösterirler hemen karşısında
http://i47.tinypic.com/33ll9cn.jpg
eywallah sagolasın kardeşim.. tarıf ettıgın yeri anladım arkadasların dedıgı gıbı 3m'den bahsedıosun. yıkattım ordada pek hosuma gıtmedı acıkcası ne yalan solıyım. aracı kapalı mekanda yıkıyorlar cok guzel gozukuoda :) dısarı cıkınca iş degısıo :)
auto key e gidersen memnun kalırsın serkan yada ahmede sapancadan volkanın arkadaşıyım dersen her şekilde yardımcı olurlar.
eywallah sagolasın deneyecegım kesınlıkle :)
tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın :) bide sunları ıyıce bi tarif etsen :))
driftboy
02-03-2013, 01:53
Yeni camiyi biliyosan hemen yan aralığından gir köşe başında bulvar oto yıkama, dışı sac. köşe başında. Herzaman orda olmuyo ama genelde haftasonları orda. Yarın aksama kadar orda mesela sabah kahvaltıya gidicem dükkana :D
Denk gelir tanısıırz bigün :)
Otopark ve oto yıkamamız var. Yeni cami - nt mağazası arkasında.
Oto center..(ganyan bayii karşısında ) buyrun gelin, sürekli araç yıkanıyor bakar incelersiniz hoşunuza giderse sizin
aracınızı da yıkarız gitmez ise tanışmış olur çay içeriz :)
Çamurluklarda ve eteklerde çamur kalmaz emin olabilirsiniz.
Beklentiniz de önemli ama bu güne kadar memnun olmayan bir müşterimiz olmadı.
Bu arada parlatıcı olayı her araca uygulanıyor.
Araç sahibi belirtmez ise hiçbir yıkamacı sürmemezlik yapmaz.
Gün içinde diğer dükkanda olabiliyorum. Kaan diye sorarsanız orda olmasam bile arkadaşlar bana ulaşır.
Gelmeyi düşünüp bulamazsanız 543 614 85 64 den ulaşırsanız tarif ederim.
iyi günler.
auto key tavsiye ederim.memnunsuzluğunuzu ben gideririm sorun olursa :)
Otopark ve oto yıkamamız var. Yeni cami - nt mağazası arkasında.
Oto center..(ganyan bayii karşısında ) buyrun gelin, sürekli araç yıkanıyor bakar incelersiniz hoşunuza giderse sizin
aracınızı da yıkarız gitmez ise tanışmış olur çay içeriz :)
Çamurluklarda ve eteklerde çamur kalmaz emin olabilirsiniz.
Beklentiniz de önemli ama bu güne kadar memnun olmayan bir müşterimiz olmadı.
Bu arada parlatıcı olayı her araca uygulanıyor.
Araç sahibi belirtmez ise hiçbir yıkamacı sürmemezlik yapmaz.
Gün içinde diğer dükkanda olabiliyorum. Kaan diye sorarsanız orda olmasam bile arkadaşlar bana ulaşır.
Gelmeyi düşünüp bulamazsanız 543 614 85 64 den ulaşırsanız tarif ederim.
iyi günler.
teşekkür ederim... artık sırayla denicem ztn :)
auto key tavsiye ederim.memnunsuzluğunuzu ben gideririm sorun olursa :)
walla autokey ismini cok duydum ugramadan yapamıcam :)
valla onu bilmiyom daaaa özledim ben sakaryayı. 5 senem geçti orda.....
geçen hafta 3m de yıkattım 1.5 saat yıkadılar sıkıldım artık beklemekten bayada güzel yıkadılar ilgilendiler
Bende 3m'e gideceğim gibi gözüküyor , Sakarya'dayız araba yıkatacak yer bulamıyoruz :D
Eskiden Enes yıkıyordu , şimdi ayrıldı yıkama sorun oldu :)
Kanka 3M dediğiniz Emre abinin dükkan mı ? Hayır değilse bi' orda dene diyeceğim.
Ben bilmiyorum , burdaki yorumlara göre gitcem..
Varsa bildiğin bir yer gidiyim :)
yilmazcatalbas
23-04-2013, 15:34
Kanka 3M dediğiniz Emre abinin dükkan mı ? Hayır değilse bi' orda dene diyeceğim.
aynen orası gökberk :icon_tup:
yilmazcatalbas
23-04-2013, 15:36
Ben bilmiyorum , burdaki yorumlara göre gitcem..
Varsa bildiğin bir yer gidiyim :)
Önce 3M'e git orası iyidir daha kimseyi de üzdüğünü görmedim
kurtlukaya
08-12-2014, 00:48
eski adıyla yeni adıyla by cem öz en profesyonel yerlerden biri , diğeri ise caddegaraj yeni açıldı , özellikle caddegaraj daki serkana yıkat , çocuk resmen detaylı temizlik yapıyor