Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa B GSİ-Megane Coupe-Fiat Bravo Kararsızım Yardım !!!
astra-gsi
01-03-2013, 21:14
S.a abiler kardeşler 1-2 aya kadar Allah nasip ederse bu araçlardan birini alcam. max. 12 bin TL var daha yukarısı yok önceki aracım 96 model astra gsi idi.Çok şükür sattım kurtuldum yoksa ocağımı batıracaktı :) düşündüğüm araçlar aşşağıdakiler.
1998 Corsa GSİ
2001 Megane Cope 1.6
2000-2001 Bravo 1.6 Sx
bu araçların artıları eksileri yedek parça fiyatları kronik sorunları nelerdir.Bizim bura küçük memleket bu araçlardan yok olsa binip denicem ama yok malesef.Çok kararsızım.Şimdiden cevap yazan yazmayan herkese teşekkürler.Kolay gelsin
redlinemst
01-03-2013, 21:56
ocağını düşünüyosan megane a yoğunlaş o zaman.bravo da corsa ondan iyidir çoğu konularda ama megane daha sorunsuzdur
ufuk_AEB
01-03-2013, 22:37
megane coupe diğer iki seçeneğe göre çok daha doğru karar olur,üstelik yürürü de fena değil üzmez insanı reno'nun (günlük kullanım için)en beğendiğim motor seçeneği gayet iyi bi seçim olur...
Eski bir megane coupe kullanıcısı olarak kesınlıkle tavsıye ederım :) yakıt on plandaysa 8v olanları daha az yakıyorlar :)
yıllar önce megane cabriom vardı, gücü yeterlidir, egzos filtre falan yapar güzel ses alır keyfinle binersin
alihan_27
02-03-2013, 01:15
Megane Coupe. Temizse, sorunsuzdur. Az yakar. Tip olarakta diğerlerinden daha ilgi çekicidir, coupe olduğundan.
coupe bir adım önde k4m motor fazla sorun yaratmaz...
3 araç içerisinde megane coupe en iyi tercih olur gibi duruyor ama bükçe olarak o fiyata düzgün coupe bulma imkanınız olmaz, o yüzden diğerlerinin düzgünlerine bakılabilir bence
Uc aracada sahip oldum. Bugun alacak olsam Fiat Bravo alirdim.
Kullanimi yumusak ici genis konforlu bir araba Bravo
Onur Fatih
02-03-2013, 19:10
bravo bencede.
Filtre sesi yeter :) Şekil olarak da çok güzel duruyor. Diğerlerine göre daha konforludur. 1.6 103 hp fiat motoruda fena değil güzel gider.
astra-gsi
02-03-2013, 20:04
yorum yazan herkes sağolsun.Elimde 12 bin nakit var Alacağım aracın hiç bi yeri ile oynanmamış olcak kendim sadece dış modifiye yapacam astra gsi den sonra 1.6 motora karar verdim.Bir de aklıma takılan bu araçlardan parça fiyatların en uygun olan hangisi.
3 arabadada tek kapiya ozgu parcalar pahali. Siralanamaz durumdalar.
On takim bakim konusunda bravo megane corsa olarak siralanabilir. Bravo sx salincak vs tempra ile ayni. Orj. opar parcalari yan sanayi fiyati gibi birsey:)
astra-gsi
02-03-2013, 20:38
eren abi seni bi çok forumda gördüm sende de corsa gsi vardı askerden önce bende corsa gsi almayı düşünüyodum ama geldikten sonra astra gsi aldım.almaz olaydım :) şimdi ince eleyip sık dokumak istiyorum aldıktan sonra başım ağrımasın her gün sanayii gitmek istemiyorum ki astra yüzünden çoğu esnaf tanıyo beni zaten :)
eren abi seni bi çok forumda gördüm sende de corsa gsi vardı askerden önce bende corsa gsi almayı düşünüyodum ama geldikten sonra astra gsi aldım.almaz olaydım :) şimdi ince eleyip sık dokumak istiyorum aldıktan sonra başım ağrımasın her gün sanayii gitmek istemiyorum ki astra yüzünden çoğu esnaf tanıyo beni zaten :)
Kardesim is tamamen alacagin arabanin sagligi ile alakali. Ben Bravo aldim bakim ve on takim disinda 1 lira harcamadan 50bin km kullandim. Arkadasim aldi 2 yakasi bir araya gelmedi:)
Fiyatlarina gore bak arabalara. En duzgun hangisi ise onu al derim
astra-gsi
02-03-2013, 20:51
doğru söylüyosun abi gsi ilk arabamdı onun heyecanı ile gözüm bişey görmedi hemen alalım dedim aldığım da arabanın kaloriferi bile çalışmıyodu aslında hiç bişeyi çalışmıyomuş.Aslında 10 bine filan bulursam güzel bişi geri kalan 2 bin ilede modifiyeye harcamak istiyorum :)