Orijinalini görmek için tıklayınız : megane 2 ses sistemi önerilerinizi bekliyorum
merhabalar arkadaşlar ben erzurumda ikamet ediyorum görev gereği.megane 2 aracım için orta halli abartılı olmayan ama tatmin edici bir ses için neler yapmalıyım.max bütçe 500 lira aşağı yukarı....
erzurum içi yardımcı olabilecek bildiğiniz bi yer varmı?
araçta şu anda orjinal kasetçalar var :D
kapı içleri 13 CM hoparlör bulunmakta 4x
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
Harun S.
03-03-2013, 22:49
Değişime ilk olarak güzel bir ana ünite (Teyp) ile başlamalısınız. Kaliteli ses istiyorsanız tercihiniz pioneerden aşağı olmasın derim. Fakat hoparlör sisteminde yapacağınız değişimler için bütçe biraz az kalır bilginize. (Bass + Ön-Arka Component olarak düşünürseniz tabi)
sadece önlere component+bass olarak düşünsek ee tabi buna bide anfi lazım olur sanırsam...bu şekilde sizce ortalama bütçe ne kadar olmalı.
ANIL ERCAN
04-03-2013, 00:53
Ortalama Teyple, kablo montaj, anfi, mid takımı vs. birlikte 1.5 2 milyar civarı felan bütceniz lazım.. Kapılara mutlaka Slim hoparlorlu mid takımı ALın mesela VİBE Marka midler slim hoparlorlu. Diger Mid takımlarını aldıgınızda eger kapılara izalasyon yapılmazsa Kapının hoparlor catısı kesiliyor ve kapı arabayı yıkattıgınızda yada yagmur yagdıgında su alıyor. Ben o hatayı yaptım Siz yapmayın.
Ana ünite : Pioneer 8350SD - 300 TL -
Ön kapı midi : VİBE Lite air 13 cm mid takımı : 300 TL
Arka kapı midi : VİBE Lite air 13 cm mid takımı : 300 TL
Anfi : Xetec 90.4 : 250 TL
Ekipmanlar bunlar olsun Kablolama ve işçilikte 250 TL Tutsa 1400 TL Civarı bi para gerekiyor, lakin Subwoofer felanda isterseniz Ayriyetten sub ve Mono anfide alcaksınız o zaman 2 milyar civarı olur hatta Geçebilir bile..
baya açıklayıcı ve doyurucu bir cevap oldu gerçekten. :D teşekkür ederim ilginize
free-hifi
04-03-2013, 07:31
sana tavsiyem mutlaka daha önce defalarca megane 2 montajı yapmış birini bulman yoksa kapı içleri göl olduktan sonra arabadan soğuyacaksın bunu yaz bir yere
uyarınız için teşekkür ettim.
başınızdan böle bişe geçmiş sanısam .ama bi hoparlör montajı ne kadar büyük sıkıntılara sebep olabilir ki?konuyu az açsanız
ANIL ERCAN
04-03-2013, 09:27
uyarınız için teşekkür ettim.
başınızdan böle bişe geçmiş sanısam .ama bi hoparlör montajı ne kadar büyük sıkıntılara sebep olabilir ki?konuyu az açsanız
Megane 2 ve pejo 307 sw montaj konusunda en sıkıntılı arabaların basını Çekiyorlar. Benim yukarda yazdıklarım Gelir basınıza Kapı cepleri su alır Eger saglam bi izalasyon yapılmazsa Araca. Eger izalasyon yaptırmayacaksanız Slim hoparlorlu mid takımı alın. Benim size önerdigim Midler güzel bende onları taktırıcam Arka kapılarımada arka kapıları kestirme hatasına düsmeyecem.
free-hifi
04-03-2013, 09:35
Megane 2 ve pejo 307 sw montaj konusunda en sıkıntılı arabaların basını Çekiyorlar. Benim yukarda yazdıklarım Gelir basınıza Kapı cepleri su alır Eger saglam bi izalasyon yapılmazsa Araca. Eger izalasyon yaptırmayacaksanız Slim hoparlorlu mid takımı alın. Benim size önerdigim Midler güzel bende onları taktırıcam Arka kapılarımada arka kapıları kestirme hatasına düsmeyecem.
anıl kardeşimde o sorunu yaşayanlardan olmuş, hoparlör oturtmak için arkadan bir parça kesiyorlar bilip bilmeden ondan sonra bütün su cepte ya arka pandizotu çıkarıp 4 oval yada 4 midlik pandizot yapacaksın yada slim seri midlerden koyacaksınız montaj yine işin ehli şart ;)
hiiiii anladiimm...çok açıklayıcı oldu ilgilenip vakit ayırdığınız için sağolun.ayrıca anıl ında bahsettiği gibi mid takımı ve güzelinden bi cd usb çalar işimi görecektir.karar verildi...
şimdi erzurumda bahse konu işlemi yapacak usta bulmada ?:D