Orijinalini görmek için tıklayınız : K 206 GTI vs Megane F7R
bir video da benden olsun :)
206: MS3 Beyin, header, egzoz, piston, egz. rc emme kelebek, arka koltuk sökük. 2 Kişi
F7R speclerini net bilmiyorum, bilen yazar. 3 kişi
dün geceki araçlara maşallah, deneyen arkadaşlara teşekkürler.
OVJdV8rHFYo
link:
K 206GTI vs Megane F7R - 2. Roll - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OVJdV8rHFYo)
Masallah araclara.
F7R Baris'in F7R mi? bu arada video title da 206 2 kisi F7R 3 kisi yaziyor. Dogru mu?
Masallah araclara.
F7R Baris'in F7R mi? bu arada video title da 206 2 kisi F7R 3 kisi yaziyor. Dogru mu?
valla ismini hatırlamıyorum arkadaşın :( 3 kişilerdi evet.
İst. da 2 tane kirmizi f7R var. Sunroofsuz olan Baris'in ki ise sonuc bence oldukca iyi. Megane 2 kisi olsa fark daha az olurdu ama sanirim gene 206 onde olurdu gibi.
Murat el atti 206lar hizlandi prim yapti:)
İst. da 2 tane kirmizi f7R var. Sunroofsuz olan Baris'in ki ise sonuc bence oldukca iyi. Megane 2 kisi olsa fark daha az olurdu ama sanirim gene 206 onde olurdu gibi.
Murat el atti 206lar hizlandi prim yapti:)
yani 3 kişi olması dezavantaj tabi. Bizim de stock filtre ve kısık avans gibi bir dezavantajımız var :D ilk günü arabanın. yavaş yavaş düzelcek inşallah. Murat'ın ellerine sağlık.
masallah guzel yurumusun :)
masallah guzel yurumusun :)
eyvallah sendika sağolsun :D
aynen sendikali arac yurur :D
yok artık sendıka pug grbunada sıcramıs :D
elpadre virüs gibi yayılıon :D :D
Araçlara masallah ayarımı bir yapamadım gitti bende denemek istiyorum f7 ile ,havalar biraz daha düzelsin burgaz yapıcaz galiba..
55 derece iat ile yürüyo adam banamısın demiyor :)
filtreni bu hafta halledelim.
55 derece iat ile yürüyo adam banamısın demiyor :)
filtreni bu hafta halledelim.
yarın geliyorum zate, toptan bırakcam arabayı :D
UmutRıza
03-03-2013, 22:44
yarın geliyorum zate, toptan bırakcam arabayı :D
haftaya cnm haftaya yarın benim arabanın işi var nos bağlayacak muırat :)
barışın araba bu 3 e 2 öylesıne basılmıstı vıdeo cekılmıs böyle olucağını bılse barış mutlaka teke tek basardı
barışın araba bu 3 e 2 öylesıne basılmıstı vıdeo cekılmıs böyle olucağını bılse barış mutlaka teke tek basardı
kamera arkayı çekmemiş :) :) kısmetse birgün tekte basarız. meganada maşallah güzel yürüyor.
haftaya cnm haftaya yarın benim arabanın işi var nos bağlayacak muırat :)
nassssssssıllllllllllllllllll :D
UmutRıza
03-03-2013, 23:00
nosssssssssssslıyacaz :)
nos yok nos yok.ezikmiyiz biz. milletde gerçek sancak :D
UmutRıza
03-03-2013, 23:06
ezikiz tabii s2k mız yok :D
Barış aslında istanbula hazırlık yapmadan geldi. kimseyle de deneme düşünceside yoktu.
F7R;
Filtre, egzoz, yazılım var + 3 kişiler ..
5. vites i üst devirlerde girmedimi girmiyor bu araçta malesef yakın zamanda kendisi bunu halledecektir. Aynı zamanda ağırlık f7r de bariz güç kaybı . bi sonraki denemede k 206 da değişiklik olmazsa görebiliriz :)
Maşallah araçlara..
Barış aslında istanbula hazırlık yapmadan geldi. kimseyle de deneme düşünceside yoktu.
F7R;
Filtre, egzoz, yazılım var + 3 kişiler ..
5. vites i üst devirlerde girmedimi girmiyor bu araçta malesef yakın zamanda kendisi bunu halledecektir. Aynı zamanda ağırlık f7r de bariz güç kaybı . bi sonraki denemede k 206 da değişiklik olmazsa görebiliriz :)
Maşallah araçlara..
filtremiz stock kutu içi filtre, sadece o değişecek. O zaman tekrar deneriz . tekrar maşallah :)
UmutRıza
03-03-2013, 23:11
filtremiz stock kutu içi filtre, sadece o değişecek. O zaman tekrar deneriz . tekrar maşallah :)
avans kısık oda açılacak gizli specmi yapıyosun ulen :)
avans kısık oda açılacak gizli specmi yapıyosun ulen :)
onu murat biliyo abi ayarlıcak işte. kısık mısık bastık ne biliyim öle bi ihtirasım yok zaten :D ayarlar tam bitince zaten isteyenle denerim :) :)
şimdi kısık kısık diye diretsem bahane gibi olur ondan demiorum :D
aslında kutu içi filtre uzunda daha iyi be abi :D
aslında kutu içi filtre uzunda daha iyi be abi :D
kutu içi performans filtre değil ki içindeki, bildiğin 5 tl lik filtre. geçemiyor ki hava nesi iyi ? :D :D duvar oluyo araba
3 kişiye 2 kişi gibi saçma bir deneme zaten kıstas olmaz. Denk geldi öylesine diye basıldı. Otobanda adam indircek hali yoktu kimsenin. Ama F7R güzel gidiyor maşallah.
gelrsenız butarafa denenır barış vıdeolaırn koyuldugunu görurse pekk memlun kalmaz acıkcası.kırılabılr bana kalsa
valla geyik olsun diye denendi, ihtiras yapılan bi video yok hacı :D specler arabalar belli. tabi deneriz maksat muhabbet.
UmutRıza
03-03-2013, 23:17
gelrsenız butarafa denenır barış vıdeolaırn koyuldugunu görurse pekk memlun kalmaz acıkcası
benim bildiğim barış böyle şeylere takılmaz bu işleri bu kadar ciddiye almayı9n ve kardeşim
benim bildiğim barış böyle şeylere takılmaz bu işleri bu kadar ciddiye almayı9n ve kardeşim
ozmn sen benden ıyı tanıyosun barısı abı doğrudur :)
Ztn bisi belli olmuyoki 20km cekmisler:D
3 e 2 kıstas olmaz..f7r çok güzel yürüyor..diğer araçlarla denemesinde bunu gördük...her 2 aracada maşallah..
Ek.Civic_Spoon
04-03-2013, 11:07
madem zevkine deneme , araç sahibinede sormadan video koyuyosunuz, o zaman konu başlığına
f7r 3 kişi - 206 gtı 2 kişi sökük diye yazmalısınız, yanlış anlama ama bu konu biraz ego tatmini gibi geldi bana
madem zevkine deneme , araç sahibinede sormadan video koyuyosunuz, o zaman konu başlığına
f7r 3 kişi - 206 gtı 2 kişi sökük diye yazmalısınız, yanlış anlama ama bu konu biraz ego tatmini gibi geldi bana
Video da yazıyor F7R 3 kişi diye. Sadece arka koltuklar sökük değil yazmamışız unutmuşuz olabilir.
Kanka şartlar eşit bi şekilde denenseydi yorum yapılırdıda ne yazsam bilemedim :D
videonun buraya kondugundan hic haberim olmadı ben öylesine denemiştim 206 cı arkadas video paylaşmasına gerek yoktu 3kişi ile basmamda ölesineydi zaten teketek başka arkadaşlarla denedim aracımın nasıl gittiğini herkes gördü şartları eşitlediğimizde tekrar denemekten zevk alırımm araçlara maşallah
videoda yazıyor 3 kişi olduğu, ve 2. posttada yazıyor. Şimdi başlığada ekliyorum.Bizde öylesine denediğimizi yazdık. Dosthane bir denemeydi, geyik olsun diye. Araçlara maşallah, saçma yorumlar yazmayalım :) Tek kişi tekrar denenir, fark görülür. :) Tekrar maşallah aracınıza.
yani 3 kişiye takıldınız ama biz mimarobaya kadar gittik anadolu yakasından. SU cliodan başka birde megane vardı. başka deneyecek araç yoktu. arkadaşlar da 3 kişiydi. Ne yapalım otobanda adamı mı indirselerdi ? Kıstas olmaz diyorsunuz ama imkanlar o şekildeydi. 200 km yol yapıp, kimseyle denemeden de dönmek istemedim. Ve araç yapıldıgından beri kullandıgım ilk gündü. Hevesimi almak istedim. Ego tatmini diyorsanız, tek olarakta deneriz isteyenle :) Saygılar.
Araçlara Maşallah f7r gidebileceğinin en iyisini gitmiş o yükle :) Kusura bakmayın f7r olunca duygusallaşıyorum :D
Çok şükür sattım dizel aldım Allah 206 ların şerrinden korusun bu alemde herkesi :D
K 206 dereceli saxoyla kalkmis onun videosunuda bekliyoruz :)
206 gti konularında hep bi gerginlik söz konusu :D araçlara maşallah
K 206 dereceli saxoyla kalkmis onun videosunuda bekliyoruz :)
mavi olan mı?
saxo ile denerken video çekilmedi, teke tek denendi.
saxo ile denerken video çekilmedi, teke tek denendi.
Ne kdr gectn? :)
6-7 boy denilmişti ama video yokmuş malesef :(
spree1903
05-03-2013, 00:02
Maşallah çok çok iyi..
Cliosportve
05-03-2013, 00:08
Lüleburgaz yazları sıcak bitki örtüsü maki kışları balkan soğukları olan bir ilimizdir ....
Barış tebrikler ulusal anlamdaki bu çaban için
6-7 boy denilmişti ama video yokmuş malesef :(
6-7 ? ahahahah :D
o akşamda bütün matematik ve fizik özürlüler roll gecesindeymiş :D
tuğça çocukluk arkadaşım zaten bir günde bilmemkaç kere deniyoruz o yüzden video falan çekmeyiz, o akşamda yapacağı değişiklikleri görsün bana göre kıstas alsın die denedik, sonradan fark buydu bu kadar oldu demek için.
zaten aracımda PT52 den başka bişiy yok gerisi 'stock' ..
stock kapak, stock conta, stock piston, stock şanzuman. :)
dimi tuğça :)
Çocukluk ark oldumuz için öylesine bastık video yok boy hesabıda net olarak yapılmadı. Ama tabiki fark var :D hahahahahahah ciddi yazarken bi anda bozdum lan
F7R 3 kisi olmasina ragmen cok iyi yurumus. Teketek olsa durum biraz daha farkli olabilirdi. Masallah her iki araca da.
Çocukluk ark oldumuz için öylesine bastık video yok boy hesabıda net olarak yapılmadı. Ama tabiki fark var :D hahahahahahah ciddi yazarken bi anda bozdum lan
Hemen gevşemesen olmaz zaten :D