Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye'nin en hızlı Type-R ı?
BG_TYPER
10-05-2008, 02:43
kardeşim HYN type r bu sabah 09.05.2008 tarihinde ilanın vardı en hızlı type r diye. 10.05.2008 gecesi denedik. ben seni geçtim. simdi baktım ilanı kaldırmıssın.
ama millete ben geçtim diyormuşsun. bu ayıptır. şimdi videoları koymuyorum. benim video gibi huyum yoktur. ama istersen tekrar deneriz. bu sefer önde olan inşallah sen olursun bende geçildim deme büyüklüğünü yaşarım. hayırlı geceler.
YASİN SABUNCU
kardeşim HYN type r bu sabah 09.05.2008 tarihinde ilanın vardı en hızlı type r diye. 10.05.2008 gecesi denedik. ben seni geçtim. simdi baktım ilanı kaldırmıssın.
ama millete ben geçtim diyormuşsun. bu ayıptır. şimdi videoları koymuyorum. benim video gibi huyum yoktur. ama istersen tekrar deneriz. bu sefer önde olan inşallah sen olursun bende geçildim deme büyüklüğünü yaşarım. hayırlı geceler.
YASİN SABUNCU
helal kardeşime, aslan gibi geçtin
Tebrıkler kanka guzel yurudun bu gece ALLAH tekerını duz bastırsın :icon_tup:
dandik typer:) neolcak haha mucx :)
hyn_typer
10-05-2008, 03:25
yorum yapmıcam kimsede soru işareti kalmasın tekrar deneriz ozman bu sefer videoya çekeriz ok hayırlı geceler
Soru işareti kalmasın deniyorsa konulsun videolar bizlerde görelim?
Eray Yümsel
10-05-2008, 03:34
Soru işareti kalmasın deniyorsa konulsun videolar bizlerde görelim?
arkdsta soru işsareti olmasın die denemek istedgin ibelirtti sanırım neyse merakla yeni denemeyi beklioruz.... :icon_tup:
Elin altında deneme varken neden soru işareti olsun ki , herhangi bir problem mi vardı arabada?
Eray Yümsel
10-05-2008, 03:40
Elin altında deneme varken neden soru işareti olsun ki , herhangi bir problem mi vardı arabada?
uzatmanın manası yok bence, hemen alevlendirmeyin ortalığı adam düzgün bi şekilde yazmış bidaha denemek istediğini dolaylı yollarda yasinde tekrar istersen deneriz demiş, daha neyi kurcalıyosun onu anlamadım...
BG nın gectıgını gorduk ama arkadasın aracında sorun varsa deneme tekrarlanırsa daha ıyı olur tabı,zaten yasinde soylemıs denerız diye ,tekrardan hayırlı denemeler olsun ıkı taraf ıcın
Tholl-ga
10-05-2008, 07:55
vay bea dün gece bizim gözler bozukmuş o zaman 2side siah ya karıştırmışız hangisinin geçtiğini
Yasinim Helal Olsun!!! Ben ettim sen etme :)
mustafa-u
10-05-2008, 08:35
konunun fitili ateşlenmiş....her an patlayabilir... :D:D
Benim anlamadığım nokta sorun var yada yok denenmiş biri geçmiş.Tekrarlanır görülür tekrar bunda fitillik bi durum yok
uzatmanın manası yok bence, hemen alevlendirmeyin ortalığı adam düzgün bi şekilde yazmış bidaha denemek istediğini dolaylı yollarda yasinde tekrar istersen deneriz demiş, daha neyi kurcalıyosun onu anlamadım...
kurcalayan falan yok,
gayet dogal bir soru sormus ;)
not: bu en hizli olayina fazla takilmayin bence,
delinin biri cikar doldurur ne XY taypar kalir nede ZZ...
evet bende yarım yamalak hatırlasamda geçtiğini gördüm BG nin :)
Tholl-ga
10-05-2008, 09:31
Hmm En Sevdiğim :)
Almanci Tane-R
10-05-2008, 09:51
vay be TypeR ın rakibi kalmadı
sonunda yine rakibi kendisi oldu :)
Mechanix
10-05-2008, 10:05
kurcalayan falan yok,
gayet dogal bir soru sormus ;)
Türkiyede başka Type R yokmuş gibi olmuş biraz,bende Tool a katılıyorum.
edo typer
10-05-2008, 10:07
hyn typerda ne var da en hızlı oldugunu solemıs?yada bg nın gecmesı neden acaıp geldı? bılen varsa rıca etsem bılmeyenlerıde aydınlatsınlar...bg trdekı en cıgerlı typerlardan bırı....neden acaıp geldı merak ettım...araba bu gecer gecılır...
edo typer
10-05-2008, 10:22
yaw merak ettim...bılen delıkanlı yok mu?bg de headers egzos fıltre kpro var bılıyorum....hynde ne varda acaıp geldı? aynı setup varsa normal sonuc kımsenın sasırmaması lazım...baska bısey varsa solensınde bızde sasıralım yada yasını tebrık edıyım:D yoksa tebrık etmeye gerek yok yasın bunu hep yapıyo:D
Walla bende dün sahibindende ilanlarda gördüm HYN ni TR Nin En HIZLISI diye başlığı vardı daha sonra ilanı göremedim.
BG Ye yine maşallah.Ben videolarıda görmek istiyorum.Geçen geçer geçilen geçilir normaldir.
HYN nin ilanında okduğum ve aklımda kalan Komple egzos,filtre,header,hondata dışında Ek olarak Wiseco Forget piston vardı yanlış hatırlıyo olaabilirim ama aklımda kalan o.
Absinthé
10-05-2008, 10:26
Hondata k pro beyin,
Wiseco pistonlar
Toda 300 305 dereceli egzantrikler yay şapka
Mugen conta
Dc headers seramik
Dc son susturucu
60lık krom borular
varmış :)
dorudur yazdıın bende öyle okumuştum ilanda :)
edo typer
10-05-2008, 10:30
Hondata k pro beyin,
Wiseco pistonlar
Toda 300 305 dereceli egzantrikler yay şapka
Mugen conta
Dc headers seramik
Dc son susturucu
60lık krom borular
varmış :)
kankam ustune alınma ama cusss derler.... todanın 300 derecelı egzantrıklerı spec c ler oluyo....ivtec ıptal yurunuyo...bıraz hızlı olması gerekır bu setupla emın mısın:D
eger ole ıse yasın yıgenımı gozlerınden opuyorum:D:D:icon_tup:
Absinthé
10-05-2008, 10:32
kankam ustune alınma ama cusss derler.... todanın 300 derecelı egzantrıklerı spec c ler oluyo....ivtec ıptal yurunuyo...bıraz hızlı olması gerekır bu setupla emın mısın:D
eger ole ıse yasın yıgenımı gozlerınden opuyorum:D:D:icon_tup:
bro ben tarafsızım :D öle dio adam :beuj:
edo doru yazdıkları ilanda aynen bunlar yazıodu :D
BG ye bi alkış gelsin ozmn :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
edo typer
10-05-2008, 10:33
bro ben tarafsızım :D öle dio adam :beuj:
:D anladım bende bılmıyom ondan soruyom:D
todacı olan sensın yanlısmıyım:D
Absinthé
10-05-2008, 10:37
:D anladım bende bılmıyom ondan soruyom:D
todacı olan sensın yanlısmıyım:D
Todacıyım da HYN ci değilim kardşm ahaha :D:hahaha:
edo typer
10-05-2008, 10:40
Todacıyım da HYN ci değilim kardşm ahaha :D:hahaha:
:D:D bende kımsecı deılım yasını cok sewerım sadece harbı cocuk...
ama bu toda c specler...ebay cakma spec olmasın :D
en hizli ctr zaten yuro ki:)
Eskiden Turbo mu varmış :) onu saymıyoruz :)
aynen öle :D. Atmosferikte en hızlı demek istemiş olabilirler, ya da fazla gaz olmuştur ;)
Absinthé
10-05-2008, 10:44
:D:D bende kımsecı deılım yasını cok sewerım sadece harbı cocuk...
ama bu toda c specler...ebay cakma spec olmasın :D
auhauha duruma bakılırsa olabilitesi var :D
Harbi adama can kurban ama:)
En hızlı typer biraz fazla iddalı :D hele bi otur soluklan yeğenım derler adama...
ok ben atmosferikleri bilmem siz hagisi diyorsaniz odur:D
edo typer
10-05-2008, 10:47
auhauha duruma bakılırsa olabilitesi var :D
Harbi adama can kurban ama:)
En hızlı typer biraz fazla iddalı :D hele bi otur soluklan yeğenım derler adama...
bencede:D:D:D:D
agızda kaybolmayan c spec ıstıyoruz dıyelım o zmn:D
YASİN SABUNCU
teşekkürler türkıye hhehehe bir sansasyonLa gene uyandım:) eskılerden bi han vardı o zaman kedı köpek gibi atışırdık otobanlarda gecegider cekerdık hızLıydı ama ama şimdi TR nın en acılı ezme lahmacun ve tursu tayyarı oldu .teşekkürler türkıye her nerede yasanıyor ve yasatıyorsan:hahaha::hahaha::hahaha:
Bende başlığı okuyunca şaşırmıştım , birisinin bunu yazması iyi olmuş :)
Mechanix
10-05-2008, 10:55
Cemal abinin Typr R ne oldu ? Fena değildi o da hani. :)
isterizzzzzzz isterizzzzz video isterizzzzzzz :D
video görmeden yorum yapmak çok zor...
edo typer
10-05-2008, 10:59
Cemal abinin Typr R ne oldu ? Fena değildi o da hani. :)
:D:D sankim biraz hızlıydı:D
ama central florida turbo nun sloganı cemal abının yenı sloganı olsun:D:D
out of your league..............
Mechanix
10-05-2008, 11:05
Ohoo o out of league bu turbo , e o zaman zaten 2 tane type r kalıyor ,birinin daha hızlı olup tr nin en hızlısı olması normaldir.
Ben mi fazla mantıklı yaklaşıyorum konuya yoksa insanlar hiç mi düşünmeden böyle iddialı demeçler veriyorlar ?
BG_TYPER
10-05-2008, 11:19
Ben draglarda yasine gecildim arbam vitese gecmedi bunu bahane kesinlikle etmedim
Geçilmenin bahanesi yoktur!!
Benim anlamadıgım 5 in ortalarına kadar yan yana gidiyorduk 5 sonunda ben önüne gectigimde neden ayagını gazdan cektin HYN kardeşim ?
BG_TYPER
10-05-2008, 11:20
He yanlış olmasın benim arabamda Egzost - filitre - K-pro (Oz') bide işte minikler okudu üfledi falan filan okadar
Tholl-ga
10-05-2008, 12:14
Reşitin yorumlarınıda beklioruz :)
DaRkNeSs-
10-05-2008, 12:21
Oo dün gece sağlam olmus anlasilan,herkes ordaymış,kaçırmışız :(
Yasini tebrik ederim arabası herzamnkinden 5 boy hızlandı zaten çok hızlı şu anda öteki tayperlardan he tabi DJ haric :):)
HYN de güsel yürüyor maşallah okadar malzemeye ben 2 - 3 boy acar diyordum ama The Roll king gene iş başındaydı dün gece :p:p
yorum yapmıcam kimsede soru işareti kalmasın tekrar deneriz ozman bu sefer videoya çekeriz ok hayırlı geceler
Allah a çok şükür bugune kadar kimsenin aklında SORU İŞARETİ OLUŞTURMADIK BUNDAN SONRA DA OLUŞTURMAYIZ İNŞALLAH. sende video yu izle sorunun cevabını gör kardeşim.
http://s307.photobucket.com/albums/nn317/34MNK84/?action=view¤t=miniksvsmantar.flv
video nn sonu çok gzl olmuş :)
BG_TYPER
10-05-2008, 12:35
Yasini tebrik ederim arabası herzamnkinden 5 boy hızlandı zaten çok hızlı şu anda öteki tayperlardan he tabi DJ haric :):)
HYN de güsel yürüyor maşallah okadar malzemeye ben 2 - 3 boy acar diyordum ama The Roll king gene iş başındaydı dün gece :p:p
dj tabi hariç kanka ikiside aynı arabaların ee sonuçta ikisininde okunup üflendiği yer aynı
sorun gecmek yada gecilmek değil benim için ama gecilen her kimse mertce söylesin bunda ayıp olan bişey yok bende gecildim bahane sunmadım indim tebrik ettim yine beni gecsin kardeşlerimiz yine tebrik ederiz
ama gercek neyse onu konuşsunlar benim arabamın hızlanması dün çok okuyup üflediniz minikler bide bu dandik ayarcımız var adam arabaya ayar yapcak diye 10 gün tatile yolladım 2 rusla:):) antalyaya ne olduysa arabama ondan sonra oldu :):)
arkadaşlar tebrikleriniz için teşekkürler inşallah daha güzel günlere hep beraber gideriz
one ınch or one mıle olmus:D
yusufbatırel
10-05-2008, 12:38
tebrıkler yasın.
kanka senın için paraları benzınLe yakıyaıp depo attın dıyolar doğrumu 100 bın doları sıvı hale getirip dun bi gecede sıkkmısın dıolar doğrumu:)
Her ikisinede maşallah diyorum ;)
dR.selim
10-05-2008, 12:42
ben gelemedim ama anlasılan guzel bi deneme olmus, videolarıda gorsek super olur.bg yede hyn eyede masallah.
BG_TYPER
10-05-2008, 12:43
benim için saf değiştirmiş diye sağa sola yazanlar buraya doğru safta olan typer yazabiliceklermi acaba
peki bunları zeki mürende görcekmi
benim için saf değiştirmiş diye sağa sola yazanlar buraya doğru safta olan typer yazabiliceklermi acaba
peki bunları zeki mürende görcekmi
zaten bu söz ü kim söledi bi çıkarsak hersey rayına oturucakta.bide başka vıdeo yokmu yada baska bıyerde upload edebılırmısınız??.takılıyo bu yaww.
Yasin kardeşimin izniyle BG nin eski sahibindeki hali, o zamanlarda da çok temizdi ben alacaktım ama kısmet Yasin kardeşimize imiş, hayırlı olsun kazasız belasız Rollingler dilerim :) ;) :icon_tup:
http://img227.imageshack.us/img227/3111/bgctr1ol8.jpg
BG_TYPER
10-05-2008, 13:04
Yasin kardeşimin izniyle BG nin eski sahibindeki hali, o zamanlarda da çok temizdi ben alacaktım ama kısmet Yasin kardeşimize imiş, hayırlı olsun kazasız belasız Rollingler dilerim :) ;) :icon_tup:
http://img227.imageshack.us/img227/3111/bgctr1ol8.jpg
şimdi temiz değilmi:) arabaya bişey yapmadık şükürler olsun yine boya yok ama önünü değiştim yeni model daha çok hoşuma gidiyo
şimdi temiz değilmi:) arabaya bişey yapmadık şükürler olsun yine boya yok ama önünü değiştim yeni model daha çok hoşuma gidiyo
şimdi de temiz canım, zaten "o zamanlarda da temizdi" dedim dikkat ettyisen :icon_tup:
evet 2004-2005 lerin önü daha güzel yalan yok :) :icon_tup:
BG_TYPER
10-05-2008, 13:07
eyvallah hayırlısı
dandik Typer :D aaauauhauaauha
bu siyah 2002 tayyarlar'da var bi cinlik :D :D :D
BG_TYPER
10-05-2008, 13:18
ayarcı dandik olunca typer da oluyo hahaha
edo typer
10-05-2008, 13:25
sana cok taw oluyom hbrın olsun:D
ıstanbul kazan ben kepce... az kaldı:D
bg 2 rus vermıs bende 4 tane verıyım....zıbarıp kalma karıların arasında ama:D:D
edo typer
10-05-2008, 13:26
ayarcı dandik olunca typer da oluyo hahaha
yıgen optum senı:D
Kolay satılsın diye '' ucan typer '' bile yazılabilir, detaya takılmaya gerek yok :)
Hos yakında ucacaklar da herhalde :D
team_k20
10-05-2008, 14:26
tebrikler yasin güzel bi deneme olmuş ;)
amma büyüttünüz konuyu kavga çıkarmak için uraşılıyosa hiç uraşmasın kimse kavga çıkmaz bu topicte edo typer çok hoşuna gitti galiba şak şakçı olmaz kendin ol ;)
Tholl-ga
10-05-2008, 14:32
Ceketimin kolu yoq forged ların sonu yoq
BMK TypeR
10-05-2008, 14:34
yıgenıme helal olsun:) dun gece bı ıhlı gıdıyodu araba ahahahaahaha hyn sahıbınede helal olsun masallah ıkı arabayada.
resitciğime +1 :D uhhuauhahuau :D
BG_TYPER
10-05-2008, 14:54
yıgen optum senı:D
bende öptüm cnm
BG_TYPER
10-05-2008, 14:59
amma büyüttünüz konuyu kavga çıkarmak için uraşılıyosa hiç uraşmasın kimse kavga çıkmaz bu topicte edo typer çok hoşuna gitti galiba şak şakçı olmaz kendin ol ;)
saol herşeyin hayırlısı tabiki ama bu arada yalan yanlış laf taşıyanlar olmasa hiç ne tartışma olur ne kavga ama arada yalan yanlış laf taşıyanlar malesef ortalığı karıştırıyo
satış politikasıdır en temizi de yazılır en hızlısı da hatta türkiyenin tek tayyarı bile yazılabilir.ilana dikkat çekmek için bence iyi bi strateji.bu kadar büyütülmeyi hak etmiyor. yine de 2 arabaya da maşşallah gayet iyi yürümüşler.allah tekerlerini düz bastırsın.
BG_TYPER
10-05-2008, 15:04
satış politikasıdır en temizi de yazılır en hızlısı da hatta türkiyenin tek tayyarı bile yazılabilir.ilana dikkat çekmek için bence iyi bi strateji.bu kadar büyütülmeyi hak etmiyor. yine de 2 arabaya da maşşallah gayet iyi yürümüşler.allah tekerlerini düz bastırsın.
kardeş burda arabamızı pazarlamıyoruz yanlış konuşmaları tartışıyoruz piyasada bellidir herkezin arabasının ne olduğu benim ilandımda yok satmaya niyetimde kimsenin bişeyinide cekmeye çalışmıyoruz ALLAHA şükür
BMK TypeR
10-05-2008, 15:06
bu bızım osmana ben gozluk alıcam evo6 tm en beyazından, yuruyolar typerı 1 boy gecıyo dıyo 5 boy gectım:) ahahahaha
osman da öle bir problemle karşılatık evet maalesef
1 i 2 yapan cok gördük ama 1 i 5 yapan bi osmanı gördük:):):)
edo typer
10-05-2008, 15:20
ıstanbula gelınce yuz yuze konusalım gulum...ben sak sak fln bılmem....
team_k20
10-05-2008, 15:26
ıstanbula gelınce yuz yuze konusalım gulum...ben sak sak fln bılmem....
gulum ??? çok tv izleme gözlerin bozulur sonra gel görüşelim bakalım neyse topiği kirletmeyelim pm attım ekle msn e gülmü papatyamı bi görelim :cool:
edo typer
10-05-2008, 15:29
gulum ??? çok tv izleme gözlerin bozulur sonra gel görüşelim bakalım neyse topiği kirletmeyelim pm attım ekle msn e gülmü papatyamı bi görelim :cool:
sende baya ızlıyon galıba lalem ol o zmn...eklıyom lalem
BMK TypeR
10-05-2008, 15:32
kurtlar vadısı cevırcek tmm yaştasınız:) beyler burda herkez bırbırının arkdası arkadas degılse ortak arkdasları var boyle laflar etmeyın sonradan uzulmeyın.
İzdivaç programı gibi olmuş burası :D
team_k20
10-05-2008, 15:38
sende baya ızlıyon galıba lalem ol o zmn...eklıyom lalem
pişman olucağın laflar etme ;)
ya n zaman bu tarz deneme konulari acilsa masallah diip gecip gidiyorum,ama yaptiginiz yakismaz BMK type-rn dedii gibi hepiniz birbirinizi taniyosunuz tanimasaniz ortakarkadaslariniz var vs..
deneme yaparken gecmekte var gecilmekte var..konun acilicagida ašikar yediremeyen ačmasi konuyu gecildim dmek kotu birsey degil..konu disinda muhabbetlere atlamayin guzel gozukmuyo disardan bakildiiginda..burda belki herkez taniyo birbirini belki saka amacli belki ciddi konusuyo vs.. kimse bunu disardan bakinca goremez..birbirinizi kirmadan uzmeden konusmayi roll yapmayi deneyin..vs.vs.vs. :)
ee büyük konuşmamak lazım demek ki. hem adam gibi benim arabam bu, şu şu var, şu kadar gidiyo dense olmuyor mu? İlla fazladan tırtıklamak için millete yalan söylemek mi lazım ???
ee büyük konuşmamak lazım demek ki. hem adam gibi benim arabam bu, şu şu var, şu kadar gidiyo dense olmuyor mu? İlla fazladan tırtıklamak için millete yalan söylemek mi lazım ???
detaylara takilmamak gerekiyo bence :)
turkiyenin tek type-r'i denildigi zaman adam paspasini X bi marka vites topuzunu Y bi marka taksa(bu 2degisiklik) tek olmasina yeter;)
en hizlisi-denedigi araclara gore degisir en hizli olup olmadigi vs.vs.
bicok seyi bicok tarafa cekebilirsin turkcemiz geniš kelime anlamlarina sahip..detaylara takilmayalim bu kadar fazla.
maşallah bg güzel yürümüş
Maxiboost
10-05-2008, 17:22
eheh çok komik davrananlar var ya, kaç yaşında insanlarız şurda, bazen hazmetmek gerek rakip olarak görüyorsan karşındakini. Geçen arkadaşı tebrik ederim bu arada :)
osman da öle bir problemle karşılatık evet maalesef
1 i 2 yapan cok gördük ama 1 i 5 yapan bi osmanı gördük:):):)
orjınal maldır kankacım kendılerın hemde en orjınalın bosuna cip demıyolar mala hehehe...haha ha haa hhhhhhhhhhh bu arada taze geldım he 1.5 bar cont evc offfffff yunus kalkık dimdik halan senı k20 nı beklıo:D
BG_TYPER
10-05-2008, 18:04
orjınal maldır kankacım kendılerın hemde en orjınalın bosuna cip demıyolar mala hehehe...haha ha haa hhhhhhhhhhh bu arada taze geldım he 1.5 bar cont evc offfffff yunus kalkık dimdik halan senı k20 nı beklıo:D
süli yegenim bu osmanı öyle bi gecki gece uyuyamasın eğer parayla çözülcek bişeyse düşünme kaç kilo lazımsa söyle :):):)
hahahah adam bi ewoya bindı e nerdeyse sertan supralara gel dicek mal ya:D
Maxiboost
10-05-2008, 18:16
aelşfkasdlşfkargoehmşaf o ne ya ahahhaah yarıldım :D
vaybe helal olsun ustalarda ağlar sözü geldi aklıma tebrikler bg
Arabayı sattım ben sulu yasine
yasin cünkü kendisinden hızlı olmamam için parayı sactı 47 milyara verdim arabamı:):)
para var hzur var imkan var ortam var var oğlu var 30R var evc of 1.5 cont var var var var vardar:D
team_k20
10-05-2008, 19:02
para var hzur var imkan var ortam var var oğlu var 30R var evc of 1.5 cont var var var var vardar:D
süli yiğenim bak eksik var yazdıklarında :D
mechanic:fedai ÖZGÜR
mapping:OZ'
photos:Tholl-ga,Low-rider,yiit
kocam:yunus k20
böyle olması gerekiyodu :hahaha:
bu adı gecen yunus k20, fotosu falan var mi?
kanka resmı yok gzli bi adamdır kendısını surekli saklar balkanların gelmiş geçmiş en hızlı k20sidir:D
yunus k20 :heyoo:
http://img180.imageshack.us/img180/1901/mymunnsp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img180.imageshack.us/img180/1901/mymunnsp7.cfdea0d3cb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=180&i=mymunnsp7.jpg)
yunus değil şükrü diyin şükrüyü daa çok sever :D
hayvanlar babalarnı sewer yaz edit hehe
Tholl-ga
10-05-2008, 19:43
yunus k20 :heyoo:
http://img180.imageshack.us/img180/1901/mymunnsp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img180.imageshack.us/img180/1901/mymunnsp7.cfdea0d3cb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=180&i=mymunnsp7.jpg)
yunus insene aşşağı arkadaşının tepesinden :) :D:D
team_k20
10-05-2008, 19:48
süli sonrada adminlere yalvarıyosun şu resmi kaldırın diye :D
süli sonrada adminlere yalvarıyosun şu resmi kaldırın diye :D
kanka sevıyom senı nıf gökhanıda geniş oL:D saka bi yana arkadaşız takılıorum vaLLa sakın kızma.
team_k20
10-05-2008, 19:55
kanka sevıyom senı nıf gökhanıda geniş oL:D saka bi yana arkadaşız takılıorum vaLLa sakın kızma.
biliyoruz olum bizde takılıyoruz :D :D ama bazen kaldıramıyosun sen heheheeheh :hahaha:
konuyu *** ettin süli gene başardın helal sana :hahaha::hahaha:
team_k20
10-05-2008, 19:56
yunus insene aşşağı arkadaşının tepesinden :) :D:D
kanka sanadamı süliden bulaştı :D
hahahah adam bi ewoya bindı e nerdeyse sertan supralara gel dicek mal ya:D
ne war cok komık nerdeyse sertan abının supralara gel dıyecek kdr evo yapar :P
yapar yapmasınada ben stok bi ewo 6dan sahibide tam bi gazman ondan bahsetmiştim.yoksa yapılmıycak bişey yoktur.
ben gecersem komik olurmu ?:)
ben gecersem komik olurmu ?:)
sen önce kaputumu getir:D
veya sertana gel diyen evolara gel diyicek baska bir araba da yapilir:hahaha:
veya sertana gel diyen evolara gel diyicek baska bir araba da yapilir:hahaha:
metafizik pek sevmiom ben :D
bir gercek sav olmadan once herzaman metafiziktir dostum:)
şaka bı yana yapılsın abı herkes yapsın arablarını ohh miss gibiiii :D her yerde yuruyen arbalarr olsunnnn mis gibi beygirler havada ucussunnn :D
bir gercek sav olmadan once herzaman metafiziktir dostum:)
evet haklısın, cok oz olarak acıkladın durumu:D
aynen katiliyorum sana, heryerde herkezin arabasi yurusun ,islerin kalitesi artsin:) bir egzoz bir filtreden nerelere geldi sukurler olsun
aynen katiliyorum sana, heryerde herkezin arabasi yurusun ,islerin kalitesi artsin:) bir egzoz bir filtreden nerelere geldi sukurler olsun
allahıma cok sukurler olsun walla, onceden evolar subarular bu kadar degıldı sımdı "evolar" "subarular" 42 lik turbo takıolar walla helal olsun takanlara , tr de modifiye gelısıyor ya
iyi olacak iyi devam calismalara;) metafizik iyidir ufuklari genisletir :)
iyi olacak iyi devam calismalara;) metafizik iyidir ufuklari genisletir :)
;) sen yap benım ufkum genıslesın ben yapım senınkı :D bole bole ılerlıcez:D
eyvallah dostum aynen oyle, oz da yapsin ama :D
yapmadan dururmu yaw:D
dikkkat edinde sizin hepinizi sıraya koyup dizmesinler :)
2 Aracada Maaşallah diyorum . allah kaza bela vermesın
amac dizmek dizilmekse herkez dizilir biraderim(ben-sen-o), eglenmekse hep beraber eglenelim derim ben bosver dizilmeyi hahahaaaa
Yasin abi yazda geldi , bırak artık denemeleri falan , açılalım teknemizde boğazda rakı balık şekilleri , inanmıyoruz artık sunroof'a :)
Emeğinize sağlık :)
sernin sunroofunmu var ewladım :)
BG_TYPER
11-05-2008, 10:16
Yasin abi yazda geldi , bırak artık denemeleri falan , açılalım teknemizde boğazda rakı balık şekilleri , inanmıyoruz artık sunroof'a :)
Emeğinize sağlık :)
abii sende hep laff biz motor aldık sunroofa inanmıyoz sen hala tekne alcan acılcaz bgaza hadi abii artıkk yeter tekneyi al artk denizlerde denemelere başlıyalım:)
BG_TYPER
11-05-2008, 10:19
gürsel kardeşimin arabası çok iyi oluyo maşallah gittim bizzat yerinde gördüm gürsel ALLAH kaza bela vermesin inşallah arabana dışına güzl bi değişiklik yaptığın için sana 2 boyda avans vericem ama sözz
BG_TYPER
11-05-2008, 10:21
süli yegenim sende benim bilmediğim ne parası var lan
daha gecen haftalığını verirken dayı biraz fazla ver arabamı yaptırıyom demedinmi benim olduğum konuda sen nasıl parayla artislik yaparsız utanmaz
bir araba yapıcam sadece 5 nci viteste yürücem hepinizle ahahhahah
amac sırayı dızmekse kardesim, ben cok rahat hepınızı dızecek bir araba alıp yapıp yuruturum kardesım , sen once git stock evonu stockluktan cıkar :D bız burda kardeslıkten bahsedıos adam fitil yakıo maeuhahehuae özgünüm hadi yapta şanın yürüsün :D black angel rulaz
gürsel kardeşimin arabası çok iyi oluyo maşallah gittim bizzat yerinde gördüm gürsel ALLAH kaza bela vermesin inşallah arabana dışına güzl bi değişiklik yaptığın için sana 2 boyda avans vericem ama sözz
eyvallah kardesım saolasın , allah kımseye kaza bela vermesın
amac sırayı dızmekse kardesim, ben cok rahat hepınızı dızecek bir araba alıp yapıp yuruturum kardesım , sen once git stock evonu stockluktan cıkar :D bız burda kardeslıkten bahsedıos adam fitil yakıo maeuhahehuae özgünüm hadi yapta şanın yürüsün :D black angel rulaz
ver odunu ver odunu hahahahahah :D
ver odunu ver odunu hahahahahah :D
kır belini maeuhahue
gürsel Sana Vth yeter Su ya fazla ellleşme :) auhahau srock arabamdan neistiosunuz:)
ayrıca ben fitil mitil yakmam işim olmaz nie alındınız öle anlamadım herifin biri gelir tepeler dedim bunda alıncak ne varki HGAHuauhahuahuahuahuahu
Maxiboost
11-05-2008, 14:45
gürsel Sana Vth yeter Su ya fazla ellleşme :) auhahau srock arabamdan neistiosunuz:)
SU da VTH gibi efsane mi olucak, şehir efsanesi diolardı ya hani :D
arayınca gitmem ben genelde pek KORKArIM HAHAHAHAHAHAH :) neyseee hepte aranırımmmmm o hohhh gelim gelim :)
ayrıca ben fitil mitil yakmam işim olmaz nie alındınız öle anlamadım herifin biri gelir tepeler dedim bunda alıncak ne varki HGAHuauhahuahuahuahuahu
hahueuhae kanka vth efsane boyum yetmez ona:D onc bı efsane olım ondan sora denerız auehuae sen kullanmıcan ama :D araba senın dııl bananeee:D Su bızım canımız cıgerımız ona uzanan eller kırlısın :D kanka tepeleme arabası dııl sevdıgımız arabyı yapıos:D
aagygaygayaygauhuaha yağpıolarmışşşşşşşşşşşş :) billmorummmmmm
olm esas sağda solda hep gaza gelmişim hemen 400 beygir yapcekmişim muhabbetleri dönüo :) ne gazlar varya :)
olm esas sağda solda hep gaza gelmişim hemen 400 beygir yapcekmişim muhabbetleri dönüo :) ne gazlar varya :)
kım cıkartıo bole laflarıı
400, 400 dediğin nedir ki gülüm.. ben senin için 4 hanelileri göze aldım
Özgün ALEMDAR
400 mu sen 400 le bakkala gitmezsin be :D
Maxiboost
11-05-2008, 14:58
ahaeuhaeh TBE + `Oz Flash = 400 :D hahahah
400 mu sen 400 le bakkala gitmezsin be :D
400 büyük rakam uuuuuuuuuukorktumm korhan abiii :) uheuhehehue bizi simtel metallleştir gauhahuahuauahahu
korkam gulum gel seni motive ederim ben:) simta metal iyidir:)
Gürsel sen bi izmire falan gelsene iyi görmedim seni :)
Gürsel sen bi izmire falan gelsene iyi görmedim seni :)
uhaehuahuehuea sen gel olmmm ben kactr gelıom :D okul bıtınce 1 hafta ordaym :D
Eray Yümsel
11-05-2008, 15:07
varmı bi gelişme... deneyeceklermiymiş gene... en son tekrar deneriz muhabbeti vardı...
bana bir tane daha dik kafali subarucu lazim, emrah biraderim elini etegini cekti tek siper kaldik ey ku:D
bana bir tane daha dik kafali subarucu lazim, emrah biraderim elini etegini cekti tek siper kaldik ey ku:D
ben olim mi?:D alim sıbarı atşıp atışıp duralım aheuha
SU da VTH gibi efsane mi olucak, şehir efsanesi diolardı ya hani :D
Adam ben efsaneyim, efsane olcam diye ortalıkta gezmiyoki , yapıyo herkes konuşuyo :)
Adam ben efsaneyim, efsane olcam diye ortalıkta gezmiyoki , yapıyo herkes konuşuyo :)
boswer efsane olmak ııdır :D
Maxiboost
11-05-2008, 16:02
anca diyosun :D
neler sacmalamıssınız efsane - 400 - evo - subaru - sımta metal - vth - su - bertan - hasport...
egzost fıltre ecu type-r vs pıston egzntrık ecu egzost fıltre type-r konusuydu bu. ya da TR nin en hızlı type r konusu auhauhauahuah
egeturbo
12-05-2008, 08:31
Walla su istanbula hastayım suraya bak evolar subarular
herkes neden böyle hızlı
ben neden böyleyim
Eray Yümsel
14-05-2008, 10:57
auhahua nasılsın sen
özgün bi nevi güncel olmuş bu :)
ara sira sacmalamak iyidir:)
miniks alsaniza bir evo subaru yaaa
hilminin kalbinde evo9 yatıyor ben biliom :D
hilmi evo9, ahmet sti alsin:)
hilmi evo9, ahmet sti alsin:)
huaehuae ben ahmete sen hılmıye gıder yap :D
http://www.sahibinden.com/turkiye_nin_en_hizli_type-_r_indan_da_hizli_iiiii_WQQaXQQ8221167WQQpXQQdispl ayitem
ilandaki videoya dikkat:)
huaehuae ben ahmete sen hılmıye gıder yap :D
super fikir :)
http://www.sahibinden.com/turkiye_nin_en_hizli_type-_r_indan_da_hizli_iiiii_WQQaXQQ8221167WQQpXQQdispl ayitem
muahehuaheu YALAAAAAAN ettiii yasin :D
olum harbi fenasiniz ha :hahaha:
DaRkNeSs-
15-05-2008, 00:31
fon müziği süper :D:D
gökh@n_gr
15-05-2008, 01:49
valla 10 yıl düşünsem aklıma gelmez müthiş video olmuş:D:D
HondatugraL
15-05-2008, 02:07
ahushua yalaan . . . :D 200sx le yan yan gecemmi sizi :D ahsuahsua süpersiniz yaw sahibindenide yalan ettiniz :D (tugral) ( ya bu kardes acıp duruyor kendi hesabını )
super fikir :)
Bi bakiosun bizede bi yalan videosu yapmislar hehe
video fenaymış harbii..:D
Absinthé
15-05-2008, 14:04
Kavgada verilmez bu ilan :D
video süper şarkıda bi güzelmiş
yalaaan yalaaan :)
sahibindenide bu işlere alet ettiniz ama videonun fon müziği çok fena olmuş :D
mustafa-u
15-05-2008, 14:32
minik kuşlar....
menejeriniz kimdir acaba...alnından öpülür bu vatandaşın... :D :D
Kaan bm 7679
15-05-2008, 16:05
http://img227.imageshack.us/img227/3111/bgctr1ol8.jpgKısmet Yasin'inmiş bizde niyetlenmiştik hatta kapora verırken yasın geldı ustune mutluhanda avukat ortalığı karıstırdı ama yasinin kısmetıymıs dedıgım gıbı degerını bılen bırının elınde olması güzel allah kaza bela vermesin maşallah ;) video ıcınde tebrıkler ..
BG_TYPER
16-05-2008, 11:26
ulan sülü ne adamsın
Kavgada verilmez bu ilan :D
euheuhe.. :hahaha: