PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013 Citroen C-Elysee için Yay ve Hava Filtresi gibi parçaları nereden bulabilirim.

mcy
05-03-2013, 08:13
Merhaba,

Konuyu arananlar alanına açmadım çünkü önce bilgi almak gerekiyor.
2013 model Citroen C-Elysee için yay ve hava filtresi aramaktayız.
araç yeni bir araç olduğu için parça bulma sıkıntısı çıkacağını biliyorum.
ama kasa C4 kasasına yakın bir kasa. belki uyumlu alternatif yay bilen arkadaşlarımız vardır. Aynı zamanda hava filtresi de aramaktayım. Araç 1.6L otomatik dir. VTi motor var.

Şimdiden teşekkürler.
Cenk

powERS
05-03-2013, 09:01
hava filtresi öyle özel bişey olcağını sanmam. universal bir filtre olur herhalde kutu içiyse belki zorlar oda kazanı filan kendine has ölçülü ise.

yayda illa kendine has üretilen bişey diyorsan onu beklersin herhalde.

d3n1s
05-03-2013, 09:12
c4/307 altyapısı kullanıyor olabilir, öğrenmek lazım. Eğer altyapı 307/c4 ile aynıysa c4'ün yayları uyacaktır. Yetkili servisle muhabbetinizi bilmiyorum ancak aranız iyiyse, servisteki mekanik ustabaşını tanıyorsanız, muhabbetiniz varsa ondan teyit alabilirsiniz.

mcy
05-03-2013, 09:23
c4/307 altyapısı kullanıyor olabilir, öğrenmek lazım. Eğer altyapı 307/c4 ile aynıysa c4'ün yayları uyacaktır. Yetkili servisle muhabbetinizi bilmiyorum ancak aranız iyiyse, servisteki mekanik ustabaşını tanıyorsanız, muhabbetiniz varsa ondan teyit alabilirsiniz.

çok mantıklı teşekkür ederim.

mcy
05-03-2013, 09:24
hava filtresi öyle özel bişey olcağını sanmam. universal bir filtre olur herhalde kutu içiyse belki zorlar oda kazanı filan kendine has ölçülü ise.

yayda illa kendine has üretilen bişey diyorsan onu beklersin herhalde.

hayır kutu içi olmayacak.
aslında doğru diyorsun. univerdal borularla birşeyler yapılabilir.

mcy
05-03-2013, 09:46
servise sorduk sonuç alamadık. konu güncel. citroenciler bilgi paylaşımı yapın lütfen.
sorabileceğimiz usta var mı?

Çrtk80
05-03-2013, 13:32
Servisten bi sonuç alamazsın kardeş yeni çıkan bi araç çünkü kendi aksesuar broşürleri var ama hoş bişeyler yok içerisinde ama c4 ile uyum sağlayabilir citroenler hemen hemen aynı alt yapıya sahip...

Faruk'S
05-03-2013, 13:39
Peugeot tan temin edebilirsiniz.malumunuz ayni model mevcut..yasanmis bi olaydan bahsedeyim.bi arkadas c-elysse almisti.aracta bi ariza cikti suan tam hatirlayamadim ama arizayi servise gitti.o parcanin 1 ay icinde gelcegini soylediler.arkadas ta peugeot a gitti parcayi oradan temin etti ve arabayi da peugeot ile takas etti.

terazilastik
06-03-2013, 00:09
Selam arac ıcın 100 km de 3.6 litre deniliyor doğrumudur ?