Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Bilkent Taraflarına Yakın Olan Arkadaşlar Acil Yardımınız Gerekiyor ??
-Murat Özcan-
05-03-2013, 15:51
Arkadaşlar kardeşim Bilkent üniversitesinde okuyor kendi aracının sanırım aküsü veya sigortası atmış araba marş basmıyormuş ve elektirik yokmuş şu an okulun otoparkında mahsur kalmış doğal olarakta tanıdığı elektirikçi yok çevrede,tek çareyi konu açmakta buldum kendiside haber bekliyor benden burdan yardım edebilecek olan arkadaşlar varmıdır tanıdık elektirikçisi olan çok acil yardım gerekiyor beyler oralarda olanlar kardeşime ulaşırlarsa veya numaranızı verirseniz çok sevinirim kendisinin numarasını veriyorum Serhat Özcan 0541 590 59 59
-Murat Özcan-
05-03-2013, 15:56
Kimsemi yok yaw :S
-Murat Özcan-
05-03-2013, 16:11
Ankara tayfasından ses çıkmıycak anlaşılan
şuan sıkıntı varmı ben bilkentte öğrenciyim
-Murat Özcan-
05-03-2013, 16:13
şuan sıkıntı varmı ben bilkentte öğrenciyim
Hala var araba çalışmıyor otoparkta mahsur kalmış irtibata geçin olmassa kendiside bilkentte
_driver_
05-03-2013, 16:14
mertcana ulaşmayı deneyin belki yardımı olabilir
-Murat Özcan-
05-03-2013, 16:16
Tamam arıyorum
Çok sağol arkadaşımm
mertcana ulaşmayı deneyin belki yardımı olabilir
Mertcanı unutmuştum olmassa onada söylicem yardım bulamassak
Konuştum serhatla bizim okulda megane2 ile gezen güvenlıkler var takviye kablosuyla denesinler olmazsa yarın ben hallederim :)
-Murat Özcan-
05-03-2013, 16:27
Konuştum serhatla bizim okulda megane2 ile gezen güvenlıkler var takviye kablosuyla denesinler olmazsa yarın ben hallederim :)
Çok sağol arkadaşım söyledi aradığını onlar yapamassa sana hber verıcek arayan 1 2 arkadasımız daha olmus sagolsunlar..
Çok sağol arkadaşım söyledi aradığını onlar yapamassa sana hber verıcek arayan 1 2 arkadasımız daha olmus sagolsunlar..
Ne demek rica ederim .Yolda kalmanın nasıl kötü bir durum oldugunu bilirim Allahtan yurdun önündeymiş çok sıkıntı yok :)
Burak-Akın
05-03-2013, 16:43
takviye kablosu arıyorum, bulunca hemen yola çıkıcam
Koca bilkentte yokmuymuş bi takviye güvenliklerin arabasında vardı diye biliyorum
-Murat Özcan-
05-03-2013, 19:14
Koca bilkentte yokmuymuş bi takviye güvenliklerin arabasında vardı diye biliyorum
Bugünlük olay çözülemedi sağolsun buraklar gitmişler kardeşimin yanına ellerinden geleni yapmışlar ama araba çalışmamış,mertcana ulaştım opelden anlayan bir usta yönledircek yarın arabanın başına muhtemelen cağrı senin araçla gidip alıcaksınız ustayı kardeşim irtibata geçicek seninle detayları konusursunuz zaten..
Burak-Akın
05-03-2013, 19:30
Aküsü tamamen bitmiş, 40 dk takviye yaptık tık yok yeni akü alınması lağzım
-Murat Özcan-
05-03-2013, 19:38
Aküsü tamamen bitmiş, 40 dk takviye yaptık tık yok yeni akü alınması lağzım
Belkide onun için çalışmıyor kardeşim veya başka bir şeymi var anlamadım
konuya geç kalmışım önceden görseydim yardımcı olmaya çalışırdım. Umarım sadece aküden yana sıkıntı vardır.. geçmiş olsun
-Murat Özcan-
05-03-2013, 19:49
konuya geç kalmışım önceden görseydim yardımcı olmaya çalışırdım. Umarım sadece aküden yana sıkıntı vardır.. geçmiş olsun
Konu çözülmedi beyler yardım etmek isteyen arkadaşlar yarın yardımcı olabilirler
misery1903
05-03-2013, 20:03
Çekme halatı da akü kablosu da vardı bende keşke erken görseymişim.
Şu an yapılabilecek ne var?
Edit: Benim arabanın çeki demirini kaybettiğimden ben olur da gerekirse çekemem malesef ancak bırakabilirim tabiki.
-Murat Özcan-
05-03-2013, 20:10
Çekme halatı da akü kablosu da vardı bende keşke erken görseymişim.
Şu an yapılabilecek ne var?
Edit: Benim arabanın çeki demirini kaybettiğimden ben olur da gerekirse çekemem malesef ancak bırakabilirim tabiki.
Hocam olmadı yarın senide ararlar numaranı pm atarmısın..ismin nedir ?
Bende araba yokta arkadaşın bagaja koyarım bi akü kömürlükte vardı onla çalıştırır elektrikçiye kadar gider irtibata geceriz :)
-Murat Özcan-
05-03-2013, 20:29
Bende araba yokta arkadaşın bagaja koyarım bi akü kömürlükte vardı onla çalıştırır elektrikçiye kadar gider irtibata geceriz :)
Anladım ama ordaki akü uyucakmı bakalım bizim araca :)
misery1903
05-03-2013, 20:31
Hocam olmadı yarın senide ararlar numaranı pm atarmısın..ismin nedir ?
Pm attım.
Yanlış hatırlamıyorsam Bilkent 3'teki oto yıkamanın akü takviyesi filan yapan bir aracı vardı da en son 2 yıl önce gördüğümden duruyor mudur bilmiyorum.
40 dk akü takviye mi yapılır kablonuzda sıkıntı vardır , normalde takarsın takviye kablosunu direk marşa basarsın marş alır sonra çıkartırsın kabloyu şarj edersin aküyü, eğer aküyü düzgün bağladıysanız kabloları direk marş alır, almazsa kablonuz eskidir çalışmıyordur telleri kalitesizdir akım geçirmiyordur vs vs
marş bastı araç çalıştı gezdiniz dolaştınız geri durup tekrar çalıştırdınız yine çalışmıyorsa şarj dinamon bozuktur
takviye kablosu sağlam sorun yok eminseniz marş motoru arızalanmıştır
misery1903
05-03-2013, 20:36
Kablonun ısınıp ısınmadığını hatırlıyor musunuz?
Genelde akım geçiyorsa az da olsa ısınırlar
-Murat Özcan-
05-03-2013, 20:37
40 dk akü takviye mi yapılır kablonuzda sıkıntı vardır , normalde takarsın takviye kablosunu direk marşa basarsın marş alır sonra çıkartırsın kabloyu şarj edersin aküyü, eğer aküyü düzgün bağladıysanız kabloları direk marş alır, almazsa kablonuz eskidir çalışmıyordur telleri kalitesizdir akım geçirmiyordur vs vs
marş bastı araç çalıştı gezdiniz dolaştınız geri durup tekrar çalıştırdınız yine çalışmıyorsa şarj dinamon bozuktur
takviye kablosu sağlam sorun yok eminseniz marş motoru arızalanmıştır
Valla dostum bende anlamadım takviyeyle neden çalışmadı yarın usta getirip baktırcaklar araca ama tanıdık usta yok çevrede varsa bildiğin birisi onu getirsinler
Anladım ama ordaki akü uyucakmı bakalım bizim araca :)
kaç amper sizin akü :D
-Murat Özcan-
05-03-2013, 20:41
kaç amper sizin akü :D
Bilmiyorum ki yaw :D
Bilmiyorum ki yaw :D
öğrende ayarlayalım bişeyler olmazsa
-Murat Özcan-
05-03-2013, 20:50
öğrende ayarlayalım bişeyler olmazsa
Kardeş alo digcek sana yarın
Kardeş alo digcek sana yarın
tamam o zaman :)
bence aküyle alakalı değil, aktarma yapınca çalışırdı yoksa
marş motoru gitmiş, kömürleri bitmiş olabilir
bizim eve çok uzak kalıyo yoksa yardımcı olmak isterdim :(
Kalın kablolu takviye kablosu götürün ince kablolular işe yaramıyor geçen başima geldi aynı olay
o zaman cok sıkıntı olur valla
nosturkye
05-03-2013, 22:40
kalın takviye kablosu verebilirim bilkent yakınım cepa avm yanındayım ayağım sargıda yoksa daha çok yardımcı olurdum ancak araç dizel mi lpg mi vs vs bunlarda problem için önemli takviye şeklide buna göre olmalı
-Murat Özcan-
05-03-2013, 22:46
bizim eve çok uzak kalıyo yoksa yardımcı olmak isterdim :(
Kalın kablolu takviye kablosu götürün ince kablolular işe yaramıyor geçen başima geldi aynı olay
o zaman cok sıkıntı olur valla
kalın takviye kablosu verebilirim bilkent yakınım cepa avm yanındayım ayağım sargıda yoksa daha çok yardımcı olurdum ancak araç dizel mi lpg mi vs vs bunlarda problem için önemli takviye şeklide buna göre olmalı
Valla arkadaşlar yarın için bir tane usta bulmuşlar gelip bakıcakmış umarım marş motoruyla ilgili değildir yoksa sıkıntı büyük demektir :S
nosturkye
05-03-2013, 22:49
Valla arkadaşlar yarın için bir tane usta bulmuşlar gelip bakıcakmış umarım marş motoruyla ilgili değildir yoksa sıkıntı büyük demektir :S
araba lpg li mi?
-Murat Özcan-
05-03-2013, 22:58
araba lpg li mi?
Dizel astra hocam 1.3 ctdi 2008
nosturkye
05-03-2013, 23:01
hımm ok. bi yardım dokunursa bana ulaşabilirsin servis yönlendirebilir çekici yönlendirebilirim.ama takviye başarılı olsa çalışırdı sanırım ayrıca dizel araca direk takviye yapmak aracın beyni açısından risklidir.
-Murat Özcan-
05-03-2013, 23:14
hımm ok. bi yardım dokunursa bana ulaşabilirsin servis yönlendirebilir çekici yönlendirebilirim.ama takviye başarılı olsa çalışırdı sanırım ayrıca dizel araca direk takviye yapmak aracın beyni açısından risklidir.
Anladım hocam doğru diyorsunuz numaranızı özelden atarsanız yarın irtibata geçebiliriz
BıD-Clio
05-03-2013, 23:23
takvıye yapıldıgı zaman hıc mars basmıyormu en kotu ıhtımalle beyın ıle alakalı bır durum olabılır .. saattın oldugu yerde F yazısı cıkıyormus aku kutup basını sokup takınca duzelıyormus boyle bırsey olabılırmı acaba bı forumda okumustum
opel garage ı arayın derim. yardımcı olurlar. zaten bilkent e çok yakınlar. şaşmaz bağlantısından gelir hallederler. çekici lazım olursa fazla da ödenmez böylelikle.
hakan bey ustasını yollar. kendisine ulaşın bence sabah.
hakan önen: 555 269 66 72
-Murat Özcan-
05-03-2013, 23:49
takvıye yapıldıgı zaman hıc mars basmıyormu en kotu ıhtımalle beyın ıle alakalı bır durum olabılır .. saattın oldugu yerde F yazısı cıkıyormus aku kutup basını sokup takınca duzelıyormus boyle bırsey olabılırmı acaba bı forumda okumustum
Hocam valla naptılarsa olmamış yarın o sekıldede tarıf ederım ınsallah olur
opel garage ı arayın derim. yardımcı olurlar. zaten bilkent e çok yakınlar. şaşmaz bağlantısından gelir hallederler. çekici lazım olursa fazla da ödenmez böylelikle.
hakan bey ustasını yollar. kendisine ulaşın bence sabah.
hakan önen: 555 269 66 72
Çok teşekkürler hocam bizde opel servisi arıyorduk iyi oldu bu numarayı verdim yarın hakan beyi arıycak benım kardes
misery1903
06-03-2013, 11:19
Son durum nedir hallettiniz mi?
-Murat Özcan-
06-03-2013, 13:29
Son durum nedir hallettiniz mi?
Sorun çözülmüş dostum aküden kaynaklıymıs akü değişti ve her sey yoluna gırdı tesekkurler ılgın ıcın
-Murat Özcan-
06-03-2013, 13:31
Evet arkadaşlar sorun çözülmüştür akünün tamemen bitmesinden kaynaklı olduğu tespit edilmiş ve yeni akü takılıp sorun ortadan kalkmıştır ilgilenen tüm arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum sağolun var olun,ayrıcada teşekkürler TechTurkey.. ;) Konu silinebilinir..