Orijinalini görmek için tıklayınız : Skyline Gtr R32 Rb26 Engine
N1 Block
N1 Rod
Forged Pistons
Tomei cams
Greddy intake
Greddy Exhaust Manifold
S366 Turbo little Damage :)
id 1000 İnjectors
Haltech Ecu
670hp@1.6 bar 91 Ron 97 Mon
539hp@1 bar 91 Ron 97 Mon
Ufak bir boost Kaçağımız Baş gösterdi suan böyle biraktık ilerleyen zamanlarda E50 E85 dynolarını yaptığımızda koyarım :)
Http://www.drecu.com/dynos/skyline/r32trnabi_670.jpg
Http://www.drecu.com/dynos/skyline/r32trnabi_1bar.jpg
Http://www.drecu.com/dynos/skyline/r32trnabi.jpg
Bravo özgün ve maşallah Turan abi.4x4 değil miydi araba ?
r32 istenildiiği zaman arkadan olabiliyor abim SKyline ların çoğu öyle önleri kapatabiliyor normalde %100 arkadan itişli zora geldiğinde öne doğru geliyor :)
Bu sistemi biliyordum ama R32'de olduğunu bilmiyordum :)
Nissan'in urettigi en guzel kasa ve urettigi en guzel motor ayni yerde. Hayal gibi.
1.6 da turbo limitine varmis sanki
Yag pompasi , turbo ve devir limiti arttirilirsa cok dha fazl guc alir, nacizhane. 10.000 dd ya kadar yolu var RB26 nin. Hemde N1 blok
Ellerine saglik ugrasanlarin.
pompamızda var herseyimiz var ama devir dönüp o turboyla ı ıh zaten yaralı turbo nun kanatları ondan dolayı yeni turbo ve manifold ile insallah :)
Bu turboyla devir donmenin zaten manasi yok, bu bile fazla gelmis :)
Arka lastiklerden de belli sahibi olmasi gerektigi gibi kullanmis araci:)
Hicas iptal mi patron. Biraz anlatsn keske arabayi. Atessa nasil davraniyor viraj icinde :)
Maşşalah güzel sonuc keşke bu skyline lar türkiyede vakti zamanında daha fazla olsa idi ahh ahh :)
Day Walker
07-03-2013, 15:55
Maşallah süper sonuç :)
Araç sağdan direksiyonlu mu?
ilovedrifting
07-03-2013, 15:59
r32 istenildiiği zaman arkadan olabiliyor abim SKyline ların çoğu öyle önleri kapatabiliyor normalde %100 arkadan itişli zora geldiğinde öne doğru geliyor :)
Ön kapatılıyor derken tam anlayamadım. Düğme veya sigorta gibi birşeyle mi yoksa bi işlem gerekiyor mu şaft vs falan.
President
07-03-2013, 18:43
Mükemmel :)
Ön kapatılıyor derken tam anlayamadım. Düğme veya sigorta gibi birşeyle mi yoksa bi işlem gerekiyor mu şaft vs falan.
Center diff tork dagilimini ayarliyor. ATESSA-ETS detayli arastirma icin.
On tekerleklere tork gitmiyor gerek olmadikca
çok güzel duruyor, dynoya yakışmış.
Maşallah Cok ciddi güçler
Ellerine saglık doctor :)
Turbo gt40 yazılmıştı başka biryerde..doğrumudur ???
mtahakorkmaz
08-03-2013, 08:13
maşallah güzel iş :)
abi bişe soruyum ben sana şimdi sadece iki çekerden sonuç bu kadar çıktı aynı araba 4 çeker dynoya sokulsa %kaç kayıp olur bu gibi araçlarda?