PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Massa'dan hatrick

Eray Yümsel
11-05-2008, 15:37
massa 1. oldu arkadaşlar ben okadar zevk almadım ama genede çok sıkıcı bir yarış değildi... türkiye'ninde bir pilotu olması lazım artık tofaş f1 olarak :p şaka bi yana neden bizimde f1 yarışcımız yok kafama o takıldı :cool:.... yorumları alalımm

TarikS
11-05-2008, 15:44
Massa iyi alıştı cidden.. :) Pistteki mücadele gerçekten enfesti. İzlemeye fazlasıyla değdi. Günün tek kötü yanı, Kanal D'nin berbat yayını ve yorumcuları.. Bu işi bıraksınlar en iyisi.. Alt köşeden ufacık bir kareden reklam sırasında yarışı veriyorlar diye, izlenmesi çekilmez olan reklamları uzattıkça uzattılar.. Yarış zevkli olmasa kapatırdım televizyonu..

imhotep
11-05-2008, 15:46
massa bu sene işi göturur gibime geliyor.. ayrıca jeysın :D birkaç sene sonra f1 e çıkar diye düşünüyorum..

MUGENPOWE®
11-05-2008, 15:49
anadolu team olsn adı sponsorda yenı rakı ollsn :D

tyMu
11-05-2008, 15:50
Süreklilik haline gelen kanald kötü yayını sayesinde güzel yerleri kaçırdık sanırım ufak ekrandan bişe seçilmiyordu ama reklam sırasında geçişler oldu güzel yarıştı massa gelenek haline getirdi artık :) En güzel karelerde timo glock ve hayki kovalaynen (spikerin deyişiyle :D ) in çekişmesiydi

umut01
11-05-2008, 17:21
jeysın hayatta çıkamaz f1 e. çıksada torpilli olur 2 yarış sonra şut.
kanal d rezaletti .

DaRkNeSs-
11-05-2008, 17:28
Ben f1 i izlemedim ama gp2 de ufak çapta bi rezalet yaşadık,pistte köpek koşuyodu, yarışçının biride köpeğe çarptı :D sağ teker kırıldı

SubieGuy
11-05-2008, 21:20
Kanal D'nin yayını, kötü yerleştirilmiş ve uzun reklamlar dışında çok ta kötü değildi, özellkle pisti ve motorsporlarını iyi bilen Mazhar Demiralp Abimiz gibi bir duayeni yorumcu olarak eklemeleri çok yerinde idi. Ama yarışın kritik anlarından Hamilton'un 2. pit stop'una reklam girmeleri, bu esnada ses olmadan ufacık kenarda ne olup bittiğini görmeye çalışmak çıldırttı bizi. Yorumcuların da ne zaman reklam girdiğini bilmeden, geriye dönük bilgi, toparlama yapmadan devam etmeleri büyük bir kanala yakışmayan bir amatörlük bence, aynı sona yakın reklamın yanlış zamanlama ve çerçeve ile verilmesi, yayın ve reklam arasındaki ses farkı vs vs gibi...
Tribünler yine boş kaldı, orgnizasyon ve gözetmenlerimiz iyi iş çıkardı, emeği geçen herkesi kutluyoruz, inşallah bu pist bütün sene yatmaz, amatör Türk sporculara da açılır...

luckdove
11-05-2008, 22:04
Ben yarisi begendim. Diger F1'lerin tersine oldukca guzel bir kac gecis vardi. McLaren'in 3 pit stop yapma stratejisi pek ise yaramadi. Massa iyi alisti Istanbul Park'a. Yaris sonrasi basin toplantisinda artik "Turk pasaportu verirler bana herhalde" diye espri yapiyordu :)

Bir ilginc nokta da pit stoplarda bir ara termal kamera ile cekim yaptilar (lastiklerin isinma durumlari cok guzel gorunuyordu)