Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk,Tavan,Taban,Kapı plastikleri temizliği yardııım
öncelkle merhabalar
bi kaç gün sonra arabanın bu yerlerini silmek istiyorum koltuklar normal kumaş derin lekelerde var normal lekelerde, tavanda sıgaradan dolayı karamalar ve parmak izleri mevcut,taban ve kapılar acık renkte ama nerdeyse siyaha yakın bi renk almış,
sormak istediğim bu yerler için hangi ürünü ne şekilde kullanabilirim elle yapıcam kurutma olarakta sadece süpürge var,ayrıca klima petekleride cok kötü durumda onlarada el atmayı düşünüyorum yardıma ihtiyacım var ılgınen herkese şimdiden teşekkürler
sonax'ın araç içi temizleyicisini geçen hafta kullandım. koltuğumdaki lekelerin tamamını çıkardı. ayrıca güneşten olan solmalarıda iyileştirdim. kumaşın rengi yerine geldi.
ama ilk defa böyle birşey kullandım. diğer markaları bilmiyorum belki daha iyisi vardır.
peki abi tam ismi nedir bu urunun
Arkadasimin oto yikamasi var gecen gun koltuklara oto kuafor uyguladi urun harbiden cok iyi sonuc mukemmel oldu.ama markasini bilmiyorum ogrenir yazarim buraya
ErayCerit
07-03-2013, 18:36
Kosla oxi action :)
Halı yıkama makinen varsa kral sensin.Bas kosla'yı geç. Tavana çok dikkat et.Çok dikkat et.sarkma yapabilir.
hali yikama yok malesef ama supurge var kurutmak icin kullanilabilir galiba
ayrica koslayi bi kac kisi daha soyledi onuda ufak bi yerde deniyecegim
fikirlerini yazan herkese tesekkurler yalniz bunu bezlemi sungerlemi ve ya fircaylami uygulamak mi dogru olur
Döşemede annemin kendisine aldığı tırnak fırçalarını kullanıyorum üstüne tanımam :D suyu çektircek makinan yoksa hiç girme o işe
mmged_jan
08-03-2013, 08:03
plastik aksam için en iyisi arap sabunu açık renk ise zaten farkı bariz bir şekilde anlayacaksınız ama ne kullanırsanız kullanın kalıntı kalmamasına dikkat edin yeterli
sametozt
08-03-2013, 08:42
Ben araç iç mekanında sulandırılmış şekilde meguiars apc kullanıyorum.Temizliğinden çok memnunum fakat daha önce kumaşlarda hiç kullanmadım.Ordaki performansı hakkında bir bilgim yok.Hafif kirler için 1:10 , ağır kirler içinse 1:4 sulandırılmış şekilde kullanılması öneriliyor.Kir durumuna göre sulandırılmasını kendiniz ayarlayabilirsiniz.Tavan temizliğinde çok dikkatli olmak gerekir.Sarkmalar olabilir.Şimdiden kolay gelsin :)
peki abi tam ismi nedir bu urunun
http://images.gittigidiyor.com/3745/SONAX-ARAC-ICI-TEMIZLEYICI__37456599_0.jpg
orhan_guney
08-03-2013, 08:48
peki bende buhar makınası var arçeliğin ben bununla kendi aracımın içini temizliyebilirmiyim kullanan varmı daha önce ?