Orijinalini görmek için tıklayınız : f1 pistte köpek !!
şaka gibi bir olay hakikaten gören varmı biliyorum ama yarış esnasında 2 köpek piste fırladı biri kaçtı diğerine ise f1 çarptı böle bişeyin olmasına nasıl açık veriyorlar üstelik hem o hayvanın canı hem yarışın önemi çok yazık :Deli:
arkdaşlar bunlar olabilir ve sadece Türkiye deki yarışta değil birçok pistte olan bişey.
kedi, yılan, kuş vs gibi çoğu hayvan piste kaçabiliyor yaşanması hoş değil ama sadece bize mahsus olan birşeyde değil.
keşke olmasaydı.
Low-Rider
11-05-2008, 18:42
türkiye de ilk değil bu daha önce başka pistlerde de olmuştu.
tabiki olabilir ama dikkat edilmesi gerekn bişey türkiye için ayrı bişey
İyi turkiyede dilenci fırlamadığına şükredin :)
Maxiboost
11-05-2008, 19:00
ya ben anlamıyorum o kadar gözetmen varken nasıl hayvanı görmüolar, at iğneyi yığılsın kalsın piste gitmeden
Maxiboost
11-05-2008, 19:02
İyi turkiyede dilenci fırlamadığına şükredin :)
ahahha pit stopta aradan çıkıo direk kaskın camına :D arkadan gül fln getirio bi tanesi haahah
Beyler asıl bomda Start Düzlüğünde f1 carların ortasında CEP Şarj Aleti satan Nihat abi vardı o bu yarışta yoktu yerinde.
Beyler asıl bomda Start Düzlüğünde f1 carların ortasında CEP Şarj Aleti satan Nihat abi vardı o bu yarışta yoktu yerinde.
hahahaaha potatif şarj buyrun f1lere balon buyrun:D
f1 esnasında olmadı gp2 ler kapışırken oldu kötü bi durumdu tabi
adı üstünde hayvan bu baş edemezsinki.
Wallahi ben baştan sona izledim hayvan felan çıkmadı ama 3 kere mi ne reklam girdi o esnada olabilir onun dışında tüm kazalar netti hiçte köpek yoktu
ya cam silci çocuklar fırlasaydı :D siliyim mi abi?
sanctuary35
11-05-2008, 23:48
f1de değil gp2 de oldu 2 köpek fırladı birine arac carptı dieri çıkarıldı pistten.. f1de basta 2 arac kaza yaptı ama ondan sonra genel olarak temiz bi yarıstı gecti..
kule 15 ;)
gp2 de oldu olay.
kağıtçı çoçuklar felan fırlasaydı :D
egeturbo
12-05-2008, 08:39
yada tam yarış başlarken dilenciler pistte
yarışmacılar-Allah versin:D
BigHunter
12-05-2008, 08:55
Çıkması çok anormal bi durum değil ama olmasaydı tabi iyi olurdu.
Gp2'ler esnasında oldu.
overblack
12-05-2008, 09:26
geyik ve antilop fırladığını görmüştüm daha önce.köpek ilk defa gördüm
bi arkadaş vardı sıtede ankarada drag da kopek fırladı dıye soyleniyodu olabılıyomus demek kı böyle şeyler
Sefa_vts
12-05-2008, 16:59
video vs var mı?
sanctuary35
13-05-2008, 00:37
webberin kazasının videosu olan varmı?
webber kaza yapmadıki bitirdi yarışı köpek olayı gp2 ler pistte iken oldu 2 tane köpek pist e daldı biri araç altında kaldı diğerini yakaladılar .
http://www.trf1.net/formula1_haberler/2449.html
video burda var...
ben açıkcası start ta bi polisin tüm arabaları egzostan ve kasklardaki filmden bağlar diye bekliodum bakalım ne zaman görücez bunları :D
Sefa_vts
13-05-2008, 21:21
webber kaza yapmadıki bitirdi yarışı köpek olayı gp2 ler pistte iken oldu 2 tane köpek pist e daldı biri araç altında kaldı diğerini yakaladılar .
Cuma günü kaza yaptı onu diyor sanırım... ancak video bilmiorum var mıdır...
http://www.trf1.net/formula1_haberler/2449.html
video burda
f1 ve yarış pistlerinde pek rastlanan bir olay değil.
geyik antilop falan demiş arkadaşlar rallilerde oluyor onlar.