Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde bir günlük Go-Pro ihtiyacı
Arkadaşlar merhaba..
Pazar günü İzmir'e gelip Pınarbaşında cup araçlarından bir tanesini kiralayıp pistte biraz gaz açıcaz.. :) Araca da hatıra olsun diye bi go-pro takmak istedim.. Varmıdır bir günlük verebilecek.. Akşamına teslim edelim.. :)
anahtarlık kamera var işini görür mü kardeş?
immortalboss
08-03-2013, 21:02
Hocam bir sakatlık çıkabilir diye tanımayan arkadaşlar vermek istemeyebilir.50 lira civarına bir adet kamera alınabilir.Turnigy diye bir marka kullanıyorum.İş görecek şekilde her yere konabilir.50 gr civarında olmalı. :)
Pistten isteyebilirsin. Orada mevcut baya bi:)
Hocam bir sakatlık çıkabilir diye tanımayan arkadaşlar vermek istemeyebilir.50 lira civarına bir adet kamera alınabilir.Turnigy diye bir marka kullanıyorum.İş görecek şekilde her yere konabilir.50 gr civarında olmalı. :)
Tanıyanlar vardır diye düşündüğüm için açtım.. :) Tanımayan kişi niye versin kamerasını.. :)
Pistten isteyebilirsin. Orada mevcut baya bi:)
Kiralama usulü mü yapıyorlar yoksa hani bi cd ye flash'a kayıt yapıp veriyorlarmı biliyormusun :) Pist tatlı geldi valla.. :)
Az ye de kendine bi gopro al gari yaw
Orçun Dikayak
09-03-2013, 08:32
Valla iyi hoş diyorsun ama pazar günü İzmir yağmur gösteriyor şevkini kaçırmak istemem yağmurda tek yapacağınız kendi etrafınızda dönmek olur :) Ve pınarbaşındaki araçları yenilediler 11 hp 13 hp seçenekleri mevcut diye biliyorum yine yalan olmasın bana kalırsa planınızı pazartesiye göre ayarlayın derim.
Valla iyi hoş diyorsun ama pazar günü İzmir yağmur gösteriyor şevkini kaçırmak istemem yağmurda tek yapacağınız kendi etrafınızda dönmek olur :) Ve pınarbaşındaki araçları yenilediler 11 hp 13 hp seçenekleri mevcut diye biliyorum yine yalan olmasın bana kalırsa planınızı pazartesiye göre ayarlayın derim.
valla bende ona takıldım bugün. baktım bulutlu gösteriyor ama, şuan nasıl izmirde havalar
Orçun Dikayak
09-03-2013, 09:21
Yağmurlu gayet şuan:)