Orijinalini görmek için tıklayınız : Nİssan Sunny Coil yardım..?
sener555
09-03-2013, 16:36
Arkadaslar,kardeşler ve abiler hepinize iyi forumlar..
aracım 1991 model nissan sunny jx dir. Aracıma coil hakkında bilgi almak istiyorum toyota corolla ae101 modeli yay ve süspansiyonları oluyor deniyor cevremden ne kadar dogru? corolla ae101 kasa coillerini aldgmda direkt olarak takabilirmiyim sorunsuz bi sekilde? arabmın basıklığı iyi fakat sekme sorunu canımı sıkmaya basladı artk pek tadında olmuyor tek eksiği ya biraz daha az sekmesi veya yumusak sekmesi (hic sekmesin demiyorum) rahatsız edici boyut can sıkıcı.. teşekkürler simdiden..
http://i49.tinypic.com/5b698z.jpg
GEçen seneki bir foto yenileri gelicek baya değiştik:)
çok önceden vardı bende sunny
coil olurmu bilmiyorum da ben ae101 spor yayı takmaya çalısmıstım olmadı işlemle taktık kesip biçip bişiyler yapmıştık
bu arada araca maşallah güzel olmuş :)
sener555
09-03-2013, 16:45
ne tür bir işlem uyguladınız ? komple amortisör ile coil olabilirmi sizce.. Denediğiniz için soruyorum
ne tür bir işlem uyguladınız ? komple amortisör ile coil olabilirmi sizce.. Denediğiniz için soruyorum
komple amortisör le olabilir.
valla üstünde baya zaman gecti kesip takozla falan oturmuştuk ama çok konforlu olmadı oem yayları ısıtmak gibi bir hata yapmıstım ozamanlar :) oem yay bulamadım böyle birşey yapma geregi duymustum
sener555
09-03-2013, 18:52
komple amortisör le olabilir.
valla üstünde baya zaman gecti kesip takozla falan oturmuştuk ama çok konforlu olmadı oem yayları ısıtmak gibi bir hata yapmıstım ozamanlar :) oem yay bulamadım böyle birşey yapma geregi duymustum
:) teşşekkürler yorumunuz için denemeden ögrenemiyeceğim anladığım kadarıyla ;)
sener555
09-03-2013, 20:41
güncel....
ilginç olmuş jx :)) kazasız belasız
orkuteren
11-03-2013, 10:53
ayarlı yaylar büyük ihtimal olucaktır civicler için olanlar ama araç hafif ise sekme kesin olur ben olsam çıkma yaylarını bulup presletirdim izmirde ısıtmadan böyle bi işlem yapıldığını duymuştum net bilgi görenler yazar büyük ihtimal yada çanakkaleden aykutla (siyah accord) görüş illaki bi bildiği vardır
Smt_Krblt
11-03-2013, 15:00
ank ye sordun mu abi ?
sener555
12-03-2013, 16:55
ayarlı yaylar büyük ihtimal olucaktır civicler için olanlar ama araç hafif ise sekme kesin olur ben olsam çıkma yaylarını bulup presletirdim izmirde ısıtmadan böyle bi işlem yapıldığını duymuştum net bilgi görenler yazar büyük ihtimal yada çanakkaleden aykutla (siyah accord) görüş illaki bi bildiği vardır
Aykut kardesm oldu burda orkut abi konustk onunlada yabanci geldi sunny bizim ona:)). Presletsende yetmez ki abi basiklik bana:/
sener555
12-03-2013, 16:57
ilginç olmuş jx :)) kazasız belasız
İlginc yorum:)tesekkrler sizede kazasiz belasiz
İlginc yorum:)tesekkrler sizede kazasiz belasiz
ankarada görmedim kardeşim genellikle ihtiyarlar biniyo bizim araçlara ben bile ofset jant atınca garip garip bakıyolardı seninki dikkat çekici nur içinde yatsın dede emanete saglam bakılıyo :))
orkuteren
15-03-2013, 20:03
o zaman alıcaksın bi ayarlı yay honda için olmazsa satılığa çıkaracaksın :)
sener555
25-03-2013, 09:38
ankarada görmedim kardeşim genellikle ihtiyarlar biniyo bizim araçlara ben bile ofset jant atınca garip garip bakıyolardı seninki dikkat çekici nur içinde yatsın dede emanete saglam bakılıyo :))
amin dostum tesekkrler.. :) simdi abimn e36 320i e kondum 97 model,nissan dinlenmede kalıcak bi süre bakıcaz baska zman onada:)
ben sana takicam coill kardeşimmm rahat ol ;)
painkller
25-03-2013, 18:51
eğer bu konuda hasta iseniz. Yani bu arabaya binicem para önemoli değil diyor iseniz.
ebaydan, b13 sentra. b13 tsuru, 90-95 sentra spring veya coilover diye aratırsanız bir çok marka bulabilirsiniz. Getirme kargolama ürün nekadar tutar bilmiyorum ama değermi değer.
sener555
29-03-2013, 21:48
ben sana takicam coill kardeşimmm rahat ol ;)
Way kardesim benim gerek kalmadi ya 320 mimiz oldu:)
sener555
29-03-2013, 21:49
eğer bu konuda hasta iseniz. Yani bu arabaya binicem para önemoli değil diyor iseniz.
ebaydan, b13 sentra. b13 tsuru, 90-95 sentra spring veya coilover diye aratırsanız bir çok marka bulabilirsiniz. Getirme kargolama ürün nekadar tutar bilmiyorum ama değermi değer.
Tesekkrler dostum uok degmicek gbi demin arkadasada yazdgm gbi 320 oldu bi tane sunny kenarda simdilik dinlenmede tabiki ilerde daha guzel seyler dusunulur belki nasip tesekkrler onerin icin sunny nin kiymetni bil;)
Way kardesim benim gerek kalmadi ya 320 mimiz oldu:)
hayırlı olsunnn kazasız belasızzz gelicemm çanakkaleye mayısta bakarızz 320 ne knkaa :))