Orijinalini görmek için tıklayınız : Vectra GLS vs Civic VTI
Arkadaşlar ne diyorsunuz bu işe :) Ben 2.0 vectra'lar vti la yürüyemez diye düşünürdüm
Vectra vs Vti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=aTUt6qc5u-0)
güzel deneme olmuş. Ama vectra ya 2.0 değil ya da stock değil.
2.0 gls araç. jantından, kapı kolundan heryerinden belli. videoda denilene göre headers falan varmış
halilcan9455
09-03-2013, 19:15
Vti : Filtre
Vectra : 2.0 GLS Ecotec .. Headers - boru - ekzos ..
Vti 2 kişi - vectra 1 kişi
yazıyor video bilgilerinde.
öyle demeyin vti da 10 bın lık devir saati var
bLackModeL
09-03-2013, 19:49
Kesinlikle vti bı sıkıntı var maşallah araclara
goldbergbrk
09-03-2013, 19:55
2.5 v6 olanı bile geçerken cigerlisi 2.0 ne alaka vtec bile açtıgı muamaa o vti nin cigerlisi rahat geçer
bu da devamı arkadaşlar,
2 vti x 1 vectra
Vectra vs Vti 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZyKlePP6uAU)
oyle bi dunya yok. (tunce-R)
aLperTunga
09-03-2013, 21:36
Arkadaşlar bu vectranın sahıbını az cok tanıyorum 40 yaşları civarında bi abimizdi biz 2009 da 106 vti larla gazlarken arkamızdan geliyordu bu vectra.gercekten o zamanlar bile ben cok sasrımıstım bu arabanın böyle yürümesine.vectra gercekten başarılı gözümle şahit olmasam bende inanmazdım bazı şeylere :)
Vectrada başka bir motor mu swaplı acaba ?
ohaa... VTi ölü heralde. + kişi farkı headers flanıda katarsak araya... VTi geçemese bile ne oldu ölee bi an da kopuverdi Vectra...
swap olsa c20let olurdu. o da zaten uçar giderdi diye düşünüyorum:o
c20let ayrı bi dünya. 2jz gibi ufku çok açık bi motor :D
bunlar vti ise bizim araba cti :D
BthnKrkt
09-03-2013, 22:53
Yunus abi bahsetmisti hafif yokus yukari vti'I vectra 2.0 geciyor diye. Bahsi gecen deneme acaba bumu..
Adam bal gibi yürümüş işte,helal olsun yine honda tutucuları yenilgiyi kabul edemiyor:cool:
çer çöp bitik hondalar denenince böyle oluyor ;)
Ahmet Saraçoğlu
09-03-2013, 23:06
bu video eski mi?Çok eskiden buna mı şaşırılmıştı , benzer bi videoya mı?
eski deftler acılıp acılıp duruluyor sonra hondacılar yok oyle yok boyle :D
varsa getırın hemen deneyelım 2.0 vectra ıle benım vti i ? :D
eski deftler acılıp acılıp duruluyor sonra hondacılar yok oyle yok boyle :D
varsa getırın hemen deneyelım 2.0 vectra ıle benım vti i ? :D
Bende denerım varsa bu taraflarda sünger her daim hazır :D
herturlu vectra ılede vtı ılede denenır atar yapar kacarım byss :):)
Ayni videonun konusu acilmisti sanki. Orda da baya bi itiraz vardi sonuca :D
Editing hatta ;
http://www.techturkey.com/forum/videolar/62452-vectra-vs-vti.html
Videoyu görür görmez hatırladım konuyu :D
http://www.techturkey.com/forum/videolar/62452-vectra-vs-vti.html
Edit: Ben mesajı yazarken diğer arkadaşımız yazmış.
Ya vti da sağlam sıkıntı var ya da vectra da bi şaka durumu var..
Basit kültür ortamında böyle birşey olması mümkün değil :D
Arkadaslar vti bacanagimindi video cok eski o zamanlar vti bakimsizdi baski balata bitik ve bagaj dolu...ve vti da orj. yayda vardi :(
eskiden iyi tartisilmisti:D
160 170ten sonra filtreli vti a yaklasmasi normalde bastan nasil tutunuyor agirlik farkindan muhtemelen,
Resul911
10-03-2013, 09:32
vectrada headers düz boruda olsa stock ve sağlam olan vti her türlü alır. başka vti ile araba denenir ise fark ortaya çıkacaktır. ;)
valla helal olsun ben de pek vti yi geçebileceğini sanmıyodum ama yine de vectra nın stock olmadığını ve honda da problem olduğunu düşünüyorum
kanashibari
10-03-2013, 21:40
Ben 2.0 vectrayı sadece filtreli eski 2001 model 1.6 ies imle delik deşik etmiştim. ondada son suturucu ve filtre vardı. aynı kasa aynı motor.
arkadaş kavga cıkacakta vti s3 gecse burada herkez vti cigerli atlıyo zıplıyo der :D
Turboğuz54
21-03-2013, 14:06
Vtecin vtec açış sesi gayet de ciğerli geliyo nerden anlıyonuz hemen bitik olduğun harbi herkez usta olmuş haberimiz yok a.g stok sadece filtre olan vtec bu kadar gider ne bekliyodunuz ki bide 2 kişi
Arkadaslar vti bacanagimindi video cok eski o zamanlar vti bakimsizdi baski balata bitik ve bagaj dolu...ve vti da orj. yayda vardi :(
Vtecin vtec açış sesi gayet de ciğerli geliyo nerden anlıyonuz hemen bitik olduğun harbi herkez usta olmuş haberimiz yok a.g stok sadece filtre olan vtec bu kadar gider ne bekliyodunuz ki bide 2 kişi
+5500 yukarıda dediklerimin haricinde egzozu bile düz boru değildi VTI ın...hep parça parçaydı borular...
Yavaş koy biraz
Bana sonuc normal gibi geldi.+ 1kisi o torksuz makineyi rahatca öldurebilir