Orijinalini görmek için tıklayınız : İçi Soyulmuş CRX
emre2blue
09-03-2013, 22:13
MErhaba, Bir CRX toplamak istiyorum, içini tamamen soyacağım, belki sadece göğüs kalacak. Trafikte ne gibi problem çıkabilir. Muayeneden geçer mi? Sadece ön iki koltuk kalacak, iç tamamen boşaltılacak. Emniyet kemerleri normal kalacak birde.
arka koltuklar stepne falan da kalmak zorunda trafikte sorun olmasın diye. onun dışındakıleribende merak ediyorum
benım arka tarafta koltuklar yok içerdede custom gergiler var 6 aydır geziyorum kımsenın bırsey dedıgı yok :D
Tüvden filan gecemezsin ama.
emre2blue
09-03-2013, 22:27
ben düzgün istiyorum, tüvden geçsin. kötüymüş, hoş CRX te arka koltuk diye koydukları şey, kolduk falan değil ama? Peki stepne falan kalacak zaten, içinde güvenliği ve trafiği tehdit eden birşey olmayacak ki?
Skyhawk34
09-03-2013, 22:29
ruhsattaki koltuk sayısı aynı şekilde arabada olması lazım muayenden geçmek için ben o yönde biliyorum
emre2blue
09-03-2013, 22:30
teknik ünivden rapor alsak, tadilat falan ?
emre2blue
09-03-2013, 22:41
Koltukları sökmek için ruhsattaki kişi sayısını düşürsem
istedigin gibi sök gez polislerle fazla karsılasma tüve giderkende hepsini tak.
Ben komple 2 saat içinde söküyorum heryerini arabanın .
emre2blue
09-03-2013, 22:48
istedigin gibi sök gez polislerle fazla karsılasma tüve giderkende hepsini tak.
Ben komple 2 saat içinde söküyorum heryerini arabanın .
Polis deme, ev iş arasında 3 tane çevirme, 1 radar ve 1 yol denetleme istasyonu var, deliriyorum yolda, ondan dolayı, sorunsuz olmalı yaa, yoksa dediğin gibi, atölyem var, 2 saat iyi bir zaman, sökmek için.
arka koltuğun bi 5 kilosu yok bile :D söküp takmak hiç sıkıntı değil. polis cevirirse yıkadım kuruyo dersin iyi biriyse bırakır :D
MErhaba, Bir CRX toplamak istiyorum, içini tamamen soyacağım, belki sadece göğüs kalacak. Trafikte ne gibi problem çıkabilir. Muayeneden geçer mi? Sadece ön iki koltuk kalacak, iç tamamen boşaltılacak. Emniyet kemerleri normal kalacak birde.
neden böle bişeye ihtiyaç duydun ki :soru::beuj:
emre2blue
10-03-2013, 09:35
Geçen forumda da yazmıştım, olabildiğince hafif bir rex istiyorum. Zaten hafif ama, bir proje, eco-mod olacak şekilde, rex kullanmamın sebebi, şu anda alınabilecek ve kasasıyla oynamadan en iyi aerodinamik verimi verecek araç olması. Bu projede güç geri planda. "Agah" 'ın dediği doğru 5kg bile etmez ama %1 leri aramak istiyorum. Dediğim gibi sadece bir proje, bu yaza doğru başlayacağım.