Orijinalini görmek için tıklayınız : Marea hlx direksiyon
derin 2012
10-03-2013, 13:07
Arkadaşlar aracım marea 2.0 mk2 .aracımda hız arttıkça direksiyonun sertleşmesi gerekirken aksine hafifliyor. Bundan dolayıda yüksek hızlarda kontrol zorlaşıyor. Ön takım yeni. Direksiyon hidroliği dolu. Pompa ses yapmıyor. Servise götürdüm normal diyorlar ama başka bi hlxi kullandım onun direksiyonu hızlandıkça sertleşiyor. Bunun sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum.
ön amörtisörler ne durumda bende de palio var aynı sı benimkinde de mevcut :D
derin 2012
10-03-2013, 15:30
Amörtisör sağlam dediler . Ondan olabilir mi ?
zafer_0403
10-03-2013, 15:58
Arkadaşlar aracım marea 2.0 mk2 .aracımda hız arttıkça direksiyonun sertleşmesi gerekirken aksine hafifliyor. Bundan dolayıda yüksek hızlarda kontrol zorlaşıyor. Ön takım yeni. Direksiyon hidroliği dolu. Pompa ses yapmıyor. Servise götürdüm normal diyorlar ama başka bi hlxi kullandım onun direksiyonu hızlandıkça sertleşiyor. Bunun sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum.
hocam aynı sorun bir arkadaşımın hlx inde mevcut mk1 yayı takınca sorun ciddi anlamda düzeliyormuş. Özellikle ivmelerde araba baya korkutuyor değilmi ?
derin 2012
10-03-2013, 19:27
benim aracımda mk1 yay takılı zaten. ivmeden ziyade yüksek hızlarda direksiyon hafifliyor oda korkutuyor tabi.
hocam aynı sorun bir arkadaşımın hlx inde mevcut mk1 yayı takınca sorun ciddi anlamda düzeliyormuş. Özellikle ivmelerde araba baya korkutuyor değilmi ?
genel yapı olarak palio lar la aynı mk1 palio var aynı şuanda 16 jant lastik koydum feci şeklde kapma yapıyor dip gazlar
derin 2012
24-03-2013, 20:51
Çözüm; amortisör değişince düzeldi.şimdi çok iyi oldu.
Çözüm; amortisör değişince düzeldi.şimdi çok iyi oldu.
Gözün aydin Tolgacim:cool: