Orijinalini görmek için tıklayınız : kendinden anfili kutu bass
çok abartmadan düzgün ses alabileceğim öneriye ihtiyacım var,
Bende benzer ürün arayışı içindeyim bulabildiğim en uygun ürünler 400 450 tl arası birisi vibe slick diğeri FLi, güzel ürünler,ortalama bir sistem için yeterli olurlar.
ALPINE markasına bakabilirsiniz,
alpine, focal, pionerr.. gibi bir cok markada var. butcenize gore, kalite kalite. bana sorarsaniz ben focal derim.
wibe ve fli ürünleride çok iyidir
Suat seni tanımadım ya :) alpine iyidir extreme değildir az yer kaplar hoş tınısı vardır
Suat seni tanımadım ya :) alpine iyidir extreme değildir az yer kaplar hoş tınısı vardır
müdür yoğunsun sanırım :)
ben sök tak şeklinde bir şeye ihtiyacım var,
müdür yoğunsun sanırım :)
ben sök tak şeklinde bir şeye ihtiyacım var,
çok bangır bangır birşey lazım değilse slim ürünlere yönelim vibe optisound 8 die bir ürün var koltuk altına bile sığabiliyor,20 cm deniyor internette ama hoparlör çapı 16 cm 900 peak 300 w rms ben aracımda kullanıyorum, bagaj da yer lazım olunca özellikle uzun yol açıkarken koca oğlanı alıyorum aşağı slim ile devam :)
tabiki slim ürünlerde çeşit çeşit.
murat_ileri
13-03-2013, 04:40
ne kadar bütçe ayırdıgınıza baglı olarak geniş bir yelpaze sunulabilir. hazır olarak alabilirsiniz ama maliyet artar, siz yapmak isterseniz biraz ugraşarak yapabilir ve maliyeti ciddi düşürebilirsiniz.
kendiniz yapmak isterseniz aşşağıda örnek olarak bir link veriyorum bu tarz anfiler ile ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-1000w-peak-yuksek-guc-subwoofer-amfisi-kabin-icin-ozel-uretim-112975456/detay/
Abi selamlar JBL BTX250 istermisin?
Abi selamlar JBL BTX250 istermisin?
yakışıklıymış :)
konuşalım bi ara