Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkicar ile Ülkü Pistinde bir acemi :))
Gayet güzel bi pazar geçirdik.. Volkicar ile piste çıktım.. Gerçekten çok keyifli bir o kadarda tutması zor bir araçmış.. :) İn car video çektim.. İlk kullanışa göre fena sayılmaz.. :)
İnşallah önümüzdeki haftalarda eğitimini alıp koşturmayı planlıyorum.. :)
EGXEZrTCjjg
Link..
Volkicar ile Ülkü Pisti.. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EGXEZrTCjjg&feature=youtu.be)
kickbuttowski
11-03-2013, 00:36
O nasıl bir apextir :D
Şaka maka güzel araçmış go kart efekti olan arabaları seviyorum.. Hidrolik direksiyon var mıydı?
O nasıl bir apextir :D
Şaka maka güzel araçmış go kart efekti olan arabaları seviyorum.. Hidrolik direksiyon var mıydı?
Apex falan yok kara düzen gidiyorum :D
Hidrolik yok.. Olsa mümkün değil tutulmaz zaten o araba..
Hidrolik direksiyon yok araçlarda :)
Özellikle Ülkü ve Körfez deki çoklu start alınan yarışları izlemesi çok keyifli oluyor volki farklı bir yarış otomobili :)
Aynı pistte Yağız Avcı'nın incarını ekliyim aradaki farkı gör cem huahuah :D
bHuWYfFEYTM
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bHuWYfFEYTM
Keyifle izledim :) Kontrolü baya zor gibi duruyor. Performansı nasıl ?
Cem hayret lastiği yarmadan bitirebilmişsin :D.
Subi-Emre
11-03-2013, 00:53
Direk link alabilirmiyiz
Motoru yamaha.. Gaz tepkimesi çok hassas.. Ama ciddi anlamda seri hızlanıyor.. Max speed 150 km idi yanlış hatırlamıyorsam.. Gaza dokunduğun an 4. viteste bile yanlamaya çalışıyo araç.. tutucam diye içerde büyük savaş verdim :)
Cem hayret lastiği yarmadan bitirebilmişsin :D.
Sanırım lastikler iyiydi o yüzden :D
Hidrolik direksiyon yok araçlarda :)
Özellikle Ülkü ve Körfez deki çoklu start alınan yarışları izlemesi çok keyifli oluyor volki farklı bir yarış otomobili :)
Aynı pistte Yağız Avcı'nın incarını ekliyim aradaki farkı gör cem huahuah :D
Benden biraz hızlı yaa.. Öyle dağlar kadar fark yok hahaha :D
By_HaNNibaLL
11-03-2013, 00:57
Motoru yamaha.. Gaz tepkimesi çok hassas.. Ama ciddi anlamda seri hızlanıyor.. Max speed 150 km idi yanlış hatırlamıyorsam.. Gaza dokunduğun an 4. viteste bile yanlamaya çalışıyo araç.. tutucam diye içerde büyük savaş verdim :)
Ben normal bi arabayla eğlencesine 2 yamulayim dedim mi bile kan ter içinde kaliyorum buna senin bindiğim gibi binsem kesin yapmurda islanmiş gibi olurum sort parmak arasi terlikle binebiliyoz mu buna kanka :D
Biraz bilgi ver kaç lira tur mu atiyon süreli mi falan
Canselmo
11-03-2013, 01:00
gayet zevkli gercekten Yalnız oturşu pozisyonuz biraz uzak mı kalmış yani biraz daha ileriye doğru pozisyonu cekseniz koltuğu dreksiyon ve vites hakimiyeti daha rahat olur diye düşnüyorm
1300cc lik Yamaha motoru var kg olarak 550kg 120 hp... %100 kilitli difransiyel ve arkadan çekişli olduğu için kontrolü oldukça zor cem iyi bile gitmiş ilk seferinde gerçi egem de spini basmış sonunda :D
Ben normal bi arabayla eğlencesine 2 yamulayim dedim mi bile kan ter içinde kaliyorum buna senin bindiğim gibi binsem kesin yapmurda islanmiş gibi olurum sort parmak arasi terlikle binebiliyoz mu buna kanka :D
Biraz bilgi ver kaç lira tur mu atiyon süreli mi falan
5 tur + 1 soğutma yapıyorsun.. 200 lira.. Araçlarda transponder var.. Süreni ölçüp indiğinde alıyorsun.. İlk seans 1.05 döndüm.. İkinci çıkışımda 1.04.. :)
Ama sırf yanlayayım biraz eğlenceli olsun dedim.. Yanlamadan 1 dönerim heralde..
gayet zevkli gercekten Yalnız oturşu pozisyonuz biraz uzak mı kalmış yani biraz daha ileriye doğru pozisyonu cekseniz koltuğu dreksiyon ve vites hakimiyeti daha rahat olur diye düşnüyorm
Çok hafif uzak kaldım evet.. Ama maalesef koltuklar ileri geri hareket edemiyormuş.. :) Belki 1-2 tık önde olsaydım daha rahat sürebilirdim.. Böyle bi ara kolum falan karıştı :D
1300cc lik Yamaha motoru var kg olarak 550kg 120 hp... %100 kilitli difransiyel ve arkadan çekişli olduğu için kontrolü oldukça zor cem iyi bile gitmiş ilk seferinde gerçi egem de spini basmış sonunda :D
E o kadar da olsun ya.. :D 1 tane dışardan çekip video var üşenmeyip yüklesem güzel yan yan dönmüşüm aslında :D
Valla ben 2 yıldır volkan ışık'ın yaptığı volki yarışlarına katılıyorum ciddi bu işin eğitimini almamış tecrübesi olmayan ve volki kullanan birine göre iyi bile gitmişsin kontrolü cok zor :)
1turda 5 10 kere spin atan çok gördüm ben :D Sen yine 1-2 kez toparlayıp sonra basmışsın spin i :D
extreme__
11-03-2013, 02:52
baya eğlenceli belli :D
BüLenT GöReN
11-03-2013, 03:16
virajlarda çok savaş vermişsin valla tutucam cevirecem die ben binsem ona kesin motor yatak sarar :D öyle bişey olduğunda masraflar şöfere kaçıyo dimi?
ALPER-VNS
11-03-2013, 03:22
ama adam boşuna yağız avcı olmamış demek yaw.. angara angara niye hiç bi imkanın yok buarada
Viraj çıkışlarında biraz daha mı az gaz vermeliymişsin çözemedim. Ya da aracın gaz ayarı çok farklı. :)
3.30 da yıkıldım ya :D :D keyifli görünüyor
Güzel kullanmışsın abi.Biraz koltuğu ileri alabilseydin iyiymiş.Volkan Işık'ın boyuna ayarlı koltuklar heralde :)
Ama viraja girmeden shift lock yapıyor ya hastası oldum çok güzel bir aktarma var sanırım.
virajlarda çok savaş vermişsin valla tutucam cevirecem die ben binsem ona kesin motor yatak sarar :D öyle bişey olduğunda masraflar şöfere kaçıyo dimi?
Herhangi bir motor veya teknik arazida pist karsiliyor.. Kaza bela durumu olunca masraflari şöför ödüyor..
Viraj çıkışlarında biraz daha mı az gaz vermeliymişsin çözemedim. Ya da aracın gaz ayarı çok farklı. :)
Viraj cikislarinda bilerek biraz fazla dokundum yan yan cikayim diye :) Sure kovalamadim egleneyim dedim :)
Güzel kullanmışsın abi.Biraz koltuğu ileri alabilseydin iyiymiş.Volkan Işık'ın boyuna ayarlı koltuklar heralde :)
Ama viraja girmeden shift lock yapıyor ya hastası oldum çok güzel bir aktarma var sanırım.
Beline bi sunger gibi bisey koyuyolar ilk basta istemedim ama kullanirken alsaymisim keske diye dusundum :)
Skyhawk34
11-03-2013, 07:26
go karttan daha hızlı ha ? :D
eminim keyiflidir
kelalper
11-03-2013, 07:31
o aksaklıkların hepsi oturuş pozisyonu ile alakalı. Yakın otursan biraz daha kontrollü gidebilirmişsin. Volkicar ı kullanması kolay değil. Wheelbase çok kısa olduğu için kıçını kontrol etmek zor. Yağızın videosundan da belli arkası sürekli gezinmek istiyor. Bence başarılı bir araç değil. Ancak böyle eğlencelik bir araba.
AbbasMpower
11-03-2013, 08:05
böyle organizasyonları seviyorum
Masallah kankacim. Disardan izlemesi daha keyifli :D
go karttan daha hızlı ha ? :D
eminim keyiflidir
go kart daha hizli diye tahmin ediyorum. 13 hp liklerin yeri baska :))
keyfli olmuş.piste cıkış maliyeti ne kadar oldu ?
vitesin yeri çok kötü değilmi bi banamı öyle geldi?
keyfli olmuş.piste cıkış maliyeti ne kadar oldu ?
5 tur + 1 tur sogutma. 200 tl. 1300 m kusurdu sanirim parkur.
Cem çok güzel olmuş maşallah sana :D Kask çok yakışmış lan :D
Araç kontrolü gerçekten zor gibi alışmak lazım sanırım.
ozgurluk
11-03-2013, 09:17
Çok eğlenceli görünüyor. İzmire gelince kesinlikle yapmak gerekiyor. İlk kez kullanmana rağmen bence iyi kontrol etmişsin ;)
Masallah kankacim. Disardan izlemesi daha keyifli :D
go kart daha hizli diye tahmin ediyorum. 13 hp liklerin yeri baska :))
Yok kanka go karttan cok daha hizli :) 120 hp 600 kg arac :) O kadar bin dedim sana :)
vitesin yeri çok kötü değilmi bi banamı öyle geldi?
Yoo aslında güzel.. Alışık olmadıgimiz için öyle geliyor..
5 tur + 1 tur sogutma. 200 tl. 1300 m kusurdu sanirim parkur.
1150 metreydi galiba..
Cem çok güzel olmuş maşallah sana :D Kask çok yakışmış lan :D
Araç kontrolü gerçekten zor gibi alışmak lazım sanırım.
Kanka sorma ya.. Ne savaşlar verdim arabayi pistte tutayim diye.. :) Gidelim bi haftasonu hep beraber :)
ben kartinglerden memnunum.. üstü açık firil firil, hızı hissediyorum :D
el-göz koordinasyonun da soğukkanlılığın da gayet iyi tebrik ederim :)
KA®ANLIK
11-03-2013, 09:58
direksiyona biraz uzak oturmuşsunuz sanki hem vites atmalarda hem de direksiyonu zaptetmede biraz zorlanmışsınız bu yüzden...
ben kartinglerden memnunum.. üstü açık firil firil, hızı hissediyorum :D
Onda da hala 2 saniye gerimdesin.. :) Hohahoha :D 58 saniye akaaar :)
el-göz koordinasyonun da soğukkanlılığın da gayet iyi tebrik ederim :)
Valla ilk çıkışımdı ama bende çok kötü bulmadım kendimi.. En azından kaçmak istediğinde tutabildim :)
direksiyona biraz uzak oturmuşsunuz sanki hem vites atmalarda hem de direksiyonu zaptetmede biraz zorlanmışsınız bu yüzden...
Evet.. İnşallah bir dahaki gidişimizde oturuş işine bi çare bulurumda daha güzel bi video izleriz.. :)
Erdem K.
11-03-2013, 10:31
Toplu olarak gidilecekse ve ayarlanan gün benim için de uygun olursa size eşlik etmek isterim. Çeşmede geçen senelerde yarışlarını izlemiştim, çok keyifli olduğunu görmüştüm. Sizin videonuzdan kullanımının da keyifli olduğu kanısına vardım :)
200 tlye bu keyif gerçekten mükemmel...
Onda da hala 2 saniye gerimdesin.. :) Hohahoha :D 58 saniye akaaar :)
1.5 saniye, 2 değil :D kapatıcam ben onu :D
Toplu olarak gidilecekse ve ayarlanan gün benim için de uygun olursa size eşlik etmek isterim. Çeşmede geçen senelerde yarışlarını izlemiştim, çok keyifli olduğunu görmüştüm. Sizin videonuzdan kullanımının da keyifli olduğu kanısına vardım :)
200 tlye bu keyif gerçekten mükemmel...
Kesinlikle değer.. Ben o kadar keyif aldım ki biraz dinlendikten sonra 1 seans daha döndüm :)
1.5 saniye, 2 değil :D kapatıcam ben onu :D
Sen önce 1 dakikanın altına inde.. :) Ondan sonra 58'li süreleri kovala haha :D
Sen önce 1 dakikanın altına inde.. :) Ondan sonra 58'li süreleri kovala haha :D
önemli olan istikrarlı gitmek.. bak 10 turda hep 1 dk hauhua :D
önemli olan istikrarlı gitmek.. bak 10 turda hep 1 dk hauhua :D
Dur kum getiricem orda beraber oynayalım :D
İzmir tayfasi bi buluşma ayarlanip gidilir aslinda buna.. :)
MrtYILDIZ
11-03-2013, 15:06
eglencenin dibine vurulmus :) keyifli bir pazar olmus qercekten..
President
11-03-2013, 16:26
Araç eğlenceliymiş ama Vites kolu bence kötü. Sürekli uğraştırmış seni uzak kaldığından. Sağda elinin altında olsaymış daha iyi bir pilotaj çıkarmış ortaya bence.
ki sen go kartta harikalar yaratan adamsın :) maşallah
İlk sürüşe göre yine iyi ankaraya geldiklerinde herkes spin atıyordu :D
İlk sürüşe göre gerçekten başarılı. Araç bence tam eğlenmelik. Fiyat uygunmuş . Şimdi İzmir de olmak vardı :)
Mobilde öyle gelişi güzel baktım ama bilgi bulamadım, bu 5 tur 200 lira için herhangi ön koşul vs var mı acaba ?
Mobilde öyle gelişi güzel baktım ama bilgi bulamadım, bu 5 tur 200 lira için herhangi ön koşul vs var mı acaba ?
Herhangi bir kosul yok. Parayi verip direk cikiyorsun.
percussionali
12-03-2013, 00:33
zor iş cidden üye olunup tur değilde eğitim verse çok ciddi paralar ister sanırım
baran.boran
12-03-2013, 01:13
istanbuldamı acaba sadece izmirde varmı volkicar?
dachosen
12-03-2013, 04:09
Bide o pistte ferrari lambo kullanımı varmış doğrumudur
zor iş cidden üye olunup tur değilde eğitim verse çok ciddi paralar ister sanırım
1 günlük eğitim 500 lira.. Ümit Ülkü'den alıyorsunuz ve başarılı olursaniz sertifika veriliyr.. O sertifika ile yarislara katilabiliyorsunuz..
Bide o pistte ferrari lambo kullanımı varmış doğrumudur
Evet 100 lira karsiliginda kullanilabiliyor.. Yalniz yanina pistten bi gorevli oturuyor.. Öyle cok bastirmiyolar :)
Baya keyifliymiş, nasıl canım çekti belli değil :)
Baya keyifliymiş, nasıl canım çekti belli değil :)
Valla tam senlik bi olay :)
dachosen
12-03-2013, 09:45
Evet 100 lira karsiliginda kullanilabiliyor.. Yalniz yanina pistten bi gorevli oturuyor.. Öyle cok bastirmiyolar :)
100 liraysa çakalıda gelir iddaayı tutturanıda.
Nereye oturursa otursun sağ ayağımı nasıl tutacak :D
MaXiGörKy
12-03-2013, 10:13
çok keyif alındığı kesin:) bize de izleme fırsatı sunduğun için teşekkürler..
Low-Rider
12-03-2013, 10:29
Güzel sürmüşsün Cem bayağı eğlenceli birşeye benziyor, 200TL değer
100 liraysa çakalıda gelir iddaayı tutturanıda.
Nereye oturursa otursun sağ ayağımı nasıl tutacak :D
Pist zaten basmaya cok musait degil.. Cup araclarindan birisini yada volkicar kiralarsan emin ol daha cok zevk alirsin..
Güzel sürmüşsün Cem bayağı eğlenceli birşeye benziyor, 200TL değer
Ciddi anlamda eğlenceli.. Gercekten 200 lira bu eglence icin cok degil :) kismet olursa onumuzdeki haftalarda tekrarlamayi planliyorum.. :)
direksiyonuna saglik jokey : )
Pist zaten basmaya cok musait degil.. Cup araclarindan birisini yada volkicar kiralarsan emin ol daha cok zevk alirsin..
Ciddi anlamda eğlenceli.. Gercekten 200 lira bu eglence icin cok degil :) kismet olursa onumuzdeki haftalarda tekrarlamayi planliyorum.. :)
Detaylı bilgiyi nerden alabiliyoruz acaba ? Cup car kiralama nasıl oluyor :)
direksiyonuna saglik jokey : )
Özledim bebeğim seni :)
Detaylı bilgiyi nerden alabiliyoruz acaba ? Cup car kiralama nasıl oluyor :)
İzmir yaris pistini arayip ordan ogrenebilirsiniz.. Cup araclarida siena cup 150 lira. Polo cup 200. Typer cup 250 lira.. Bu soyledigim fiyatlar 5 tur icin gecerli.. Ama eglenmek istiyorsaniz kesinlikle volkicarla cikin :)
her piste çıka gopro kayıtlarını veriyolarmı yoksa go pro sizemi ait ? elinize saglık :)
burnumuzun dibinde daha izlemeye bile gitmedik. eğlenceli ve keyifli bi gün olmuş videoda güzel.
her piste çıka gopro kayıtlarını veriyolarmı yoksa go pro sizemi ait ? elinize saglık :)
Konuşursanız verebilirler belki.. Ben pistten aldım tanıdık vasıtasıyla :)
burnumuzun dibinde daha izlemeye bile gitmedik. eğlenceli ve keyifli bi gün olmuş videoda güzel.
Kesinlikle denemelisiniz.. :)
süper gözüküyor gerçekten.. bencede değer yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum bende belirli bi günü veya saati varmı acaba..? bu arada bence ilk sürüşe tek spinle başarılısın tebrik ederim
Çok eğlenceli gözüküyor. Sizin de hakimiyetiniz başarılı.
İstanbul'da böyle bir imkanımız var mı hiç?
Adamsın adam :D
Valla izlerken bile ne biçim keyif aldım...
süper gözüküyor gerçekten.. bencede değer yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum bende belirli bi günü veya saati varmı acaba..? bu arada bence ilk sürüşe tek spinle başarılısın tebrik ederim
Belirli günü saati yok.. İzmir'de gidip istediğiniz gün ve saatte binebilirsiniz sanırsam..
Adamsın adam :D
Valla izlerken bile ne biçim keyif aldım...
Sürmesi 1500 katı keyifli kanka :) En kısa zamanda tekrar gidicem inşallah.. :)