PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wolf's Chemicals Nano Glass Sealant (Otoban performansı)

imprezaWRC
12-03-2013, 22:52
Wolf's Chemicals'ın Nano Cam cilasını 1 ay önce sadece 1 kat uygulamıştım, bugünde otobanda yoğun yağmur altında test etme imkanım oldu.
Hızım 110-120km/h arasıydı, sonuç bence başarılı :) Otoban sürüşü totalde 20dk sürdü, bu süre içerisinde hiç silecekleri çalıştırmadım :)

ldrlyIeJsHI

Wolf's Chemicals Nano Glass Sealant - Highway Drive - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ldrlyIeJsHI)

fdoganb
12-03-2013, 23:01
Başarılı gayet. Benim camlarda ki kimyasalların da etkisi azaldı iyice. Bu urun nerden bulunur?fiyatı nedir? uygunsa uygulayayım ben de

imprezaWRC
12-03-2013, 23:05
Başarılı gayet. Benim camlarda ki kimyasalların da etkisi azaldı iyice. Bu urun nerden bulunur?fiyatı nedir? uygunsa uygulayayım ben de

WG-1NT Nano glass sealant - Wolf's Chemicals (http://www.wolfschemicals.com/en/termek/wg-1nt-nano-glass-sealant)

Wolf's Chemicals Nano Glass Sealant - Glass Guard - Shinearama (http://www.shinearama.co.uk/wolfs-chemicals-nano-glass-sealant-glass-guard.html)

Günkut
12-03-2013, 23:07
Bu ürünleri nerden temin ediyorsun abi ?

Kusura bakma ama detailing konusunda sapkınlıgın var bence :D

imprezaWRC
12-03-2013, 23:10
Bu ürünleri nerden temin ediyorsun abi ?

Kusura bakma ama detailing konusunda sapkınlıgın var bence :D

Ne dedin sen, şaaakk :D :D

Sapkın değilim, kafayı bunlarla kırdım. Diğer sorunun cevabı bir üstteki mesajda :)

Günkut
12-03-2013, 23:14
Ne dedin sen, şaaakk :D :D

Sapkın değilim, kafayı bunlarla kırdım. Diğer sorunun cevabı bir üstteki mesajda :)

haahhah öyle ama abi bak konustugumuzdan beri daha ürünleri alıcam ben :D

sen neler yapıyorsun vallahi hayranım abi senden araba alınır :D

deeperblack
13-03-2013, 00:43
Ürün mükemmel gerçekten.
Konuyla biraz alakasız ama ön camımda silecekleri değiştirmeme rağmen kalan bir iz var. Bunun için ne önerirsiniz ?

S.Özeren
13-03-2013, 00:47
güzelmiş gerçekten

abi sen hala ürün getiriyormusun ?

BU®AK
13-03-2013, 01:06
Gerçekten de çok başarılı en kısa sürede bundan almak şart :)

imprezaWRC
13-03-2013, 08:42
Ürün mükemmel gerçekten.
Konuyla biraz alakasız ama ön camımda silecekleri değiştirmeme rağmen kalan bir iz var. Bunun için ne önerirsiniz ?
İzler hafifse cam cilası ile daha az görünür hale gelebilir, ama izler cam cilası ile çıkmayacak kondüsyondaysa o zaman seryum oksitli cam pastası kullanmanız lazım.

güzelmiş gerçekten

abi sen hala ürün getiriyormusun ?

Ürün getirmiyorum, bayrağı DjHellFires'e bıraktım.

Derman
13-03-2013, 08:49
ürün gayet başarılı bence...bende collinite915 atıyorum 1 kat baya gidiyor...

imprezaWRC
13-03-2013, 09:22
ürün gayet başarılı bence...bende collinite915 atıyorum 1 kat baya gidiyor...

Ne yazıkki o tip ürünler boya üzerinde bile zor tutunuyorken, cam ile reaksiyona giremedikleri için uzun süre gitmelerine imkan yok. Silecek kullandıkça carnauba camdan çıkacaktır.

Derman
13-03-2013, 10:59
Ne yazıkki o tip ürünler boya üzerinde bile zor tutunuyorken, cam ile reaksiyona giremedikleri için uzun süre gitmelerine imkan yok. Silecek kullandıkça carnauba camdan çıkacaktır.

aynen silecek kullandıkça çıkıyor...
fiyatı iyimiş :D

Low-Rider
18-03-2013, 00:11
2 hafta önce carpex'in ürününü uygulamıştım camlara.

Ctesi yağmurlu olunca hava bu konu aklıma geldi bende video çekiyim dedim.

Genel olarak hızım 70-80, bir yerde 110lara kadar çıkıyorum.

Büyük damlalarda başarılı, ufak damlalar biraz kalıyor o da uygulamadan dolayı olabilir.

Çok başarılı bir şekilde yapamadım uygulamayı.

Fiyatına göre iyi bir ürün bence.

objkR9tC0hI

9sO_wePW2vo

TarikS
18-03-2013, 00:55
Ozgur dun Bauhaus'ta carpex'in yagmur kaydiricisina baktim da, etiketinde "en iyi sonuc icin haftada 1 uygulayin" yazisini okuyunca "amaan kim ugrasacak" deyip geri birakmistim :D

Cama nxt'ye pastaya falan devam :) bence baya ise yariyor ve gayet uzun sureli oluyor. En son 207GT varken surmustum sanirim ama, ilk pasta girisimimizde CLK'ya da dalicam, sonuclari yazarim

murproject
18-03-2013, 01:13
Kalıcılığını çok merak ettim. Lütfen bu konuyu güncel tutarsanız çok sevinirim.:)

Car-Lack 68 Glass Sealing Kit Applied To Citroen C4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1NApLlf_CUM)

Car-Lack 68 Glass Sealing Kit Applied To Citroen C4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1NApLlf_CUM)

Ben de Carlack uygulamıştım. Video, gerçekte gördüğümü çok iyi lanse etmese de eklemek isterim. Eylül başı gibi temiz cama uygulama yapmıştım. O zamandan 2013 Ocak'a kadar hiç dokunmadım. Fakat ürünün kalıcılığı oldukça tükenmişti. Sanırım eski ürünler nano teknolojisini yenemicek.

Onrcn
18-03-2013, 01:41
İzler hafifse cam cilası ile daha az görünür hale gelebilir, ama izler cam cilası ile çıkmayacak kondüsyondaysa o zaman seryum oksitli cam pastası kullanmanız lazım.

Ürün getirmiyorum, bayrağı DjHellFires'e bıraktım.

: D Bayragi sancili bir sekilde devr aldim,zehiri verdin bize nereye geldik :D uygun bir zamanda Nanolex Ultra Glass i deneyelim sende ;)

Ufuk
18-03-2013, 06:46
Özgür abi sende sabıkalı kullanıyorsun 1.4 araba lpgledim sakin sakin biniyorum diyordun :D

aslan
18-03-2013, 07:25
Hakan abi ürün gayet başarılı kar'da aynı durum geçerli olurmu?

Low-Rider
18-03-2013, 10:03
Ozgur dun Bauhaus'ta carpex'in yagmur kaydiricisina baktim da, etiketinde "en iyi sonuc icin haftada 1 uygulayin" yazisini okuyunca "amaan kim ugrasacak" deyip geri birakmistim :D

Cama nxt'ye pastaya falan devam :) bence baya ise yariyor ve gayet uzun sureli oluyor. En son 207GT varken surmustum sanirim ama, ilk pasta girisimimizde CLK'ya da dalicam, sonuclari yazarim

YA bende genelde nxt kullanıyorumda bir denemek istedim, genelde her yıkama sonrası zaten uqd tarzı ürünlerle arabayı sildiğim için camlarıda 1kat geçmek kasmaz.

Özgür abi sende sabıkalı kullanıyorsun 1.4 araba lpgledim sakin sakin biniyorum diyordun :D
Pedal paspasa sıkıştı ya ondan :p

imprezaWRC
18-03-2013, 10:10

Nxt veya türevi herhangi bir cila camla kimyasal reaksiyona giremediği için baya işe yaraması çok zor. İşe yarar ama silecekleri kullandıkça camdan silinir gider.

Carpex konusunda da haklısın, 1 hafta bile gitmeyebiliyor. Üstelik kokusuda fena kafa yapıyor.

: D Bayragi sancili bir sekilde devr aldim,zehiri verdin bize nereye geldik :D uygun bir zamanda Nanolex Ultra Glass i deneyelim sende ;)
Nanowax'ı da deneyelim :)

Hakan abi ürün gayet başarılı kar'da aynı durum geçerli olurmu?
Karda, buzda, yağmurda, çamurda, aynen işlevini koruyor.

Low-Rider
18-03-2013, 10:56
Carpex konusunda da haklısın, 1 hafta bile gitmeyebiliyor. Üstelik kokusuda fena kafa yapıyor.

Ürünü değiştirmiş olabilirler mi?

Kokusu kötü değildi

imprezaWRC
18-03-2013, 13:00

Kokusu kötü değildi

Sanmıyorum, sanırım benim burnum çok hassas :D :D

ssdriver
18-03-2013, 13:29
hakan eline sağlık gayet başarılı görünüyor. aklıma gelen tek dezavantaj bilg. oyunu misali insan o yukarı doğru kayan damlalara takılır mı acaba :)

bizim otoparkta enteresan bir ağaç var. şu yılbaşında sağa sola konan dallar vardır ya. kırmızı top şeklinde meyveleri olur. o ağaçtan yazın ön cama reçine benzeri bişey aktı. şimdi güneşi tam karşıdan aldığım zaman tüm camda minik minik noktalar görüyorm toz gibi. ne yaptıysam çıkartamadım. kolay yollu ne önerirsin ?

Onrcn
18-03-2013, 14:20
hakan eline sağlık gayet başarılı görünüyor. aklıma gelen tek dezavantaj bilg. oyunu misali insan o yukarı doğru kayan damlalara takılır mı acaba :)

bizim otoparkta enteresan bir ağaç var. şu yılbaşında sağa sola konan dallar vardır ya. kırmızı top şeklinde meyveleri olur. o ağaçtan yazın ön cama reçine benzeri bişey aktı. şimdi güneşi tam karşıdan aldığım zaman tüm camda minik minik noktalar görüyorm toz gibi. ne yaptıysam çıkartamadım. kolay yollu ne önerirsin ?

Arac islakken sonax jant temizleyici yi sikip silerken durulayabilirsin, ben cogunu oyle cikarttim :D

Genel kullanimda ise kil ile kesin cikar.

TGY
18-03-2013, 14:51
Wolf's Chemicals'ın Nano Cam cilasını 1 ay önce sadece 1 kat uygulamıştım, bugünde otobanda yoğun yağmur altında test etme imkanım oldu.
Hızım 110-120km/h arasıydı, sonuç bence başarılı :) Otoban sürüşü totalde 20dk sürdü, bu süre içerisinde hiç silecekleri çalıştırmadım :)

ldrlyIeJsHI

Wolf's Chemicals Nano Glass Sealant - Highway Drive - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ldrlyIeJsHI)

Hakan bey, мкад da ГУМ a giderken gorulmussunuz:) Eskiden cila yaptigimiz bezle cami silince arabayi yikarken 2 dakka bile kayinca hosumuza giderdi.Dusundumde Urun yoktu ciddi ciddi.. 2005 li senelerden sonra aldi basini gitti,bakalim 2.ay sonunda ne olacak? tabi dayanamayip yeniden uygularsan bilemicem:D

imprezaWRC
18-03-2013, 15:19
Hakan bey, мкад da ГУМ a giderken gorulmussunuz:) Eskiden cila yaptigimiz bezle cami silince arabayi yikarken 2 dakka bile kayinca hosumuza giderdi.Dusundumde Urun yoktu ciddi ciddi.. 2005 li senelerden sonra aldi basini gitti,bakalim 2.ay sonunda ne olacak? tabi dayanamayip yeniden uygularsan bilemicem:D

Nerdesin olm sen :) , işler yoğun herhalde :)
Gum pahallı bir yer ama en üst katta keseye uygun yemek yerleri var :) o yüzden bir daha Moskovaya gidersem Gum'a anca yemek yemeye giderim :D
Valla doğru dedin, ben fazla dayanamayabilirim :D , Onurcan'la nanolex operasyonu yapabiliriz :)

ssdriver
18-03-2013, 15:21
Arac islakken sonax jant temizleyici yi sikip silerken durulayabilirsin, ben cogunu oyle cikarttim :D

Genel kullanimda ise kil ile kesin cikar.

sonax jant temizleyici var. ilk yıkamada onunla deneyeyim teşekkürler :)

Onrcn
18-03-2013, 15:37
Gum pahallı bir yer ama en üst katta keseye uygun yemek yerleri var :) o yüzden bir daha Moskovaya gidersem Gum'a anca yemek yemeye giderim :D
Valla doğru dedin, ben fazla dayanamayabilirim :D , Onurcan'la nanolex operasyonu yapabiliriz :)

Yapalim yapalim Nanolex candir ;)

Vtec
18-03-2013, 19:02

Kokusu kötü değildi

Ürün bu mudur ? 7,5 tl fiyatı var

http://images.gittigidiyor.com/7201/CAM-YAGMUR-KAYDIRICI-CARPEX__72012913_0.jpg

imprezaWRC
18-03-2013, 19:12
Ürün bu mudur ? 7,5 tl fiyatı var

http://images.gittigidiyor.com/7201/CAM-YAGMUR-KAYDIRICI-CARPEX__72012913_0.jpg

Aynen o, ama o paraya beklentileri tabanda tutmak lazım, ki ürünün üzerinde haftada 1 uygulayın yazıyor, gerisini siz düşünün.

TGY
18-03-2013, 19:30

İşler yogun olmazmı sen su kaydırıcılarla ugrasırken bende 74.kattan 55 e kadar betondan inen selaleyı durdurmaya calısıyorum varmı pomponazzi nin bir ürünü tavsiye edeceğin ?:D

Dayanamayacığını bildigim icin dedim zaten:) valla Onurcanla size kolay gelsin uzaktan canımız ceke ceke izliyoruz:rolleyes:artık dondugumuzde programlara dahil oluruz insallah bizde.. Bu arada hatırlatıyım kollarıma photoshop demiştin bir uygulama borcun var:D

imprezaWRC
18-03-2013, 20:53
İşler yogun olmazmı sen su kaydırıcılarla ugrasırken bende 74.kattan 55 e kadar betondan inen selaleyı durdurmaya calısıyorum varmı pomponazzi nin bir ürünü tavsiye edeceğin ?:D

Dayanamayacığını bildigim icin dedim zaten:) valla Onurcanla size kolay gelsin uzaktan canımız ceke ceke izliyoruz:rolleyes:artık dondugumuzde programlara dahil oluruz insallah bizde.. Bu arada hatırlatıyım kollarıma photoshop demiştin bir uygulama borcun var:D

Hayırdır borulardan mı geliyor, aşırı soğuktan çatlamalar mı oldu?
Sen gel, ben senin tomofile cila yapayım sende kol kaslarını bana bağışla :D

TarikS
19-03-2013, 00:13
Nxt veya türevi herhangi bir cila camla kimyasal reaksiyona giremediği için baya işe yaraması çok zor. İşe yarar ama silecekleri kullandıkça camdan silinir gider.

Abi en son duzenli NXT yaptigim aracimin ustunden 3 sene gecti zaten :D O da 0km gibi bir seydi ve ciddi anlamda HIC silecek de kullanmadigimdan bana cok ise yariyormus gibi geliyor olabilir :icon_tup:

Su an 128bindeki aracimin caminda deneyip gercek dunyaya donus yapmaya niyetliyim :)

grkm
19-03-2013, 00:21
Cam da Nxt cilerden biriyim. Genel anlamda çamur görmediği sürece son derece kalıcı. Yıkamada da sökücü bir kimyasal kullanmadıgınız sürece takribi 3hafta kadar dayanıyor.

Onrcn
19-03-2013, 18:04
Cam da Nxt cilerden biriyim. Genel anlamda çamur görmediği sürece son derece kalıcı. Yıkamada da sökücü bir kimyasal kullanmadıgınız sürece takribi 3hafta kadar dayanıyor.

kendine gel :D

imprezaWRC
19-03-2013, 21:43
kendine gel :D

Onurcan, nxt kullananlar için özel bir tedavi uygulamamız lazım, arkadaşları o dandik sealanttan başka türlü kurtaramayız :D :D

Onrcn
20-03-2013, 08:55
Onurcan, nxt kullananlar için özel bir tedavi uygulamamız lazım, arkadaşları o dandik sealanttan başka türlü kurtaramayız :D :D

Simdi ben bunlari tespit ediyorum, geceleri gidip izopropil alkolle silecegim araclarini :D

batuu
20-03-2013, 12:49
çok güzel bir uygulama olmuş

aslan
04-04-2013, 09:07
Hakan abi konuyu açtın açalı bundan arıyorum ama Türkiyede bulamadım sen nerden sipariş ettin yada aldın abi?

Onrcn
04-04-2013, 09:20
Nanolex Ultra Glass Sealant var elimizde isterseniz.

imprezaWRC
04-04-2013, 10:17
Hakan abi konuyu açtın açalı bundan arıyorum ama Türkiyede bulamadım sen nerden sipariş ettin yada aldın abi?

Home - Wolf's Chemicals (http://www.wolfschemicals.com/)