PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ar kaplama sorgusu acil

baymustang
13-03-2013, 08:52
Arkadaşlar kusura bakmayın imla hatalarım olabilir.
Eski aracıma tekrardan dönüyorum. Opel combo siyah renk ve aracımı arden mavisine kaplatacağım. Herşeyi ayarladık fakat muayene ve ruhsat problemimiz var.

Tüvtürk; ek-1 veya herhangi bir ücret talep etmiyoruz dedî.
Bilir kişi; ek-1, harç ücreti ve fatura gerektiğini söyledi.

Bu işi bilen var mı?

okn84
13-03-2013, 09:03
bende sıyahtan beyaz gectım dısardan ek1 formu doldurttum bıde boya faturası aldım 150-200 gıbı bı rakam fatura tuve gıttım ucretsız tespıt yaptılar bıttı

baymustang
13-03-2013, 09:06
bende sıyahtan beyaz gectım dısardan ek1 formu doldurttum bıde boya faturası aldım 150-200 gıbı bı rakam fatura tuve gıttım ucretsız tespıt yaptılar bıttı

Kardeşim aracın rengi belirginse hiç bir evrağa gerek yok diyor tüvtürk

okn84
13-03-2013, 09:09
aldın ek1 formuna gore bılgılerı dolduruyo tespıtte forma bıseylerde yazıyo ben 2012 de yaptırdım degısmısse bılmıyorumda kuzenımde folyo ısı yapıyo hala aynı sıstem dewam edıyo dıye bılıyorum 1 adet ek1 formu 15 tl zaten gıt gel yapmana gerek yok boya faturasınıda kesın ıstıyo

Yigit-Y
13-03-2013, 09:11

aldın ek1 formuna gore bılgılerı dolduruyo tespıtte forma bıseylerde yazıyo ben 2012 de yaptırdım degısmısse bılmıyorumda kuzenımde folyo ısı yapıyo hala aynı sıstem dewam edıyo dıye bılıyorum 1 adet ek1 formu 15 tl zaten gıt gel yapmana gerek yok boya faturasınıda kesın ıstıyo

4 defa yaptık aynen dediğin gibi prosedür ;)

folyocu ise folyo faturası boyacı ise boya faturası ile beraber randevu almaksınız ek-1 formu ile TUV'e gidilir tespit yapılıp emnniyetten yeni ruhsat çıkartılır.