PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dsg sanzuman tsi motora vanalı egzoz ve dizel (dsg) motora orta son iptali

asansu94
14-03-2013, 00:20
merhaba arkadaşlar 1. sorum dsgli tsi motorun düz boru ( orta son iptali ) yapıldığında vites geçişlerindeki patlaması vanalı yaptığımızdada geliyor mu ?

2. sorum ise dizelden egzoz sesi pek beklemiyorum sadece dsgli dizel motora düz boru(orta son iptali ) yapmayı deneyen yada deneyeni gören varmı ? ne gibi bi ses oluşuyor merak ettim

levent
14-03-2013, 01:13
tsi da gelir.

tdi ise, araçta dpf var mı? dpf yoksa ses kötüleşip magirusta olabilir, güzel bi son susturucuyla beklenmeyecek toklukta da ses alabilirsin. ama dpf varsa direk downpipe yaptır zaten gerisi düz borudur büyük ihtimalle, gördüğüm çoğu dpf li araba dpf + son veya dpf + dümdüz şekilde..

asansu94
14-03-2013, 01:32
Kendim icin sormadim ya 1.6tdi leonu olan bi arkadasim bana danisti, benimde aklima takildi soriyim dedim. Peki dizelde patlama mumkunmu

asansu94
16-03-2013, 23:59
yokmu yardımcı olucak arkadaslar, abilerim ?

umu_vtec
17-03-2013, 02:55
1.4 tsi dsg sciroccomda onceden orta ve son iptali vardi suanda katalizorden sonra cut out yani kumandali egzoz var kardesim yine patlatiyor ancak orta son iptalindeki gibi ince tonda degil daha kalin bir tonda