PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSA BMW E36 sorgusu aciLL

ByShaGGy
15-03-2013, 12:06
forumda e36 sorgusu altında bi başlık warmı bilmiyorum.. bursada bmwci arkadaşlarımdan yardım istiyorum aracı kendim alıcam acil bilgi gerekio ankaradan bursaya yola cıkıcam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-technic-sari-320-coupe-bb-otomotivden-117663147/detay

araç hakkında bilgisi olan warsa yazarsa cok memnun olurum bekliyorum iyi forumlar

ByShaGGy
15-03-2013, 12:22
güncelllllllllllll

ENGean
15-03-2013, 13:05
Cok guzel duruyor fakt bilgm yok.
Uzun zamndr satilik ama bnmde favorilerimdeydi.26bin fiyati wardi.ilani pasif yapti.
Simdide 25500den acmis tkrr.bnce bakilmasi gerekn bi arac die dusunyrm.
Distan albenisi cok iyi.

saqwert
15-03-2013, 13:08
tampon tam oturtulmamış yamuk duruyor.
sağ tarafında boya farklılıklar var.
sağ farın üstünde meğil var sanki ?
sağ çamurluk yan sanayi olunca kısa gelmişde kaputu ona uyarlamışlar gibi...
içinizi karartmak gibi olmasın fakat düzgün bi araba olmadığını düşünüyorum.

saqwert
15-03-2013, 13:09
JJ nin yanına yakışacak orjinallikte bi araç değil bence ;)

ByShaGGy
15-03-2013, 13:57
aracın sahibi aracda degişen yok diyor arka camurluk sonradan boyanms renk farkı war benmde dkkatımi çekti :) ben aracı alıp bel altı boyatmayı düşünüorum motoru we içi saglamsa. bursadan biri baksa canlı canlı bilgilendirse süper olcakta baktım kmse yok cıkıcam yola

Turboğuz54
15-03-2013, 14:36

Sen o gözle ev yıkarsın maşallah ne göz varmış , gidip bakmak en iyisi bilen birisi yoksa burdan yorum cok saçma olur bilmeyenler için

onur_S
15-03-2013, 14:56
Sen o gözle ev yıkarsın maşallah ne göz varmış , gidip bakmak en iyisi bilen birisi yoksa burdan yorum cok saçma olur bilmeyenler için

katılıyorum
araba güzel duruyor,küçümsemek için demiyorum yani 97 model araba 16 yılda hiç mi sürtmeyecek kaza yapmayacak.Resimden bi falso görünmüyor gidip bakmak lazım yada resimden değil de aracı yakından bilen birileri çıkarsa o şekilde iyi olur sizin için.

RIDVAN
15-03-2013, 14:59

Birtane daha göz ile ekspertiz ustamız çıktı helal olsun 5654 gibi birdaha sana mesaj atarım araç sorgulayacak olursam. Gidip görmeden göstermeden bakmadan arabanın çamurluğunun orjinal olup olmadığını karar vermeyin ayıptır.

By_HaNNibaLL
15-03-2013, 15:00

bi arkadaşim için bende incelemiştim ilani camurluk boya farki var biraz.
Maşallah ne göz varmiş kardeşim biraz sert baksaniz komple boyayacaksiniz arabayi :)

Cagrii
15-03-2013, 17:53
10 numara araç valla güzel gözüküyor çamurluk biraz açık boyanmıs evet ama belaltı yapacak kadar kötü gözükmüyor .Ben olsam sadece orayı birdaha boyatırdım yada boyatmazdım . Bence direk motora filan bakılsın başınız çok ağrır yokmu hiç harbiden bursadan birileri :)

ByShaGGy
15-03-2013, 20:04
walla bursadan bakan oldu ama araç resimlerde durdugu gibi durmuo denildi biraz masrafı warmış kasa boya iyimiş ama bagaj we arabanın içi biraz estetik istiomş

saqwert
15-03-2013, 20:25
herkes konuşmuş kafasına göre de e36 da italyan çamurluğun kısa geldiğini bu işten anlayanlar iyi bilir ! kaputdada meğil olduğuna adım gibi eminim.varsa bursada bakacak gitsin baksın !
yukarıda kesin konuşmadım sonuna (sanki) yazdım. bu ara millet ne çok takılacak yer arıyo bi sıkıntınızmı vardır nedir?

Emre İlbi
15-03-2013, 20:56
herkes konuşmuş kafasına göre de e36 da italyan çamurluğun kısa geldiğini bu işten anlayanlar iyi bilir ! kaputdada meğil olduğuna adım gibi eminim.varsa bursada bakacak gitsin baksın !
yukarıda kesin konuşmadım sonuna (sanki) yazdım. bu ara millet ne çok takılacak yer arıyo bi sıkıntınızmı vardır nedir?

göz yanılması yaşamıyorsak, kaputun sağında ve sağ farda bir gariplik var,

ayrıca bu kadar dikkatli incelemenede hayran kaldım :)

saqwert
15-03-2013, 21:06
göz yanılması yaşamıyorsak, kaputun sağında ve sağ farda bir gariplik var,

ayrıca bu kadar dikkatli incelemenede hayran kaldım :)
hele şükür iyi niyetli bi arkadaş yazdı. teşekkürler..
aracı burdan bi kardeşimiz almak için konu açıyor fikirlerimizi belirtelim diye bizde inceliyoruz kusurlu gördüğümüz yerleri söylüyoruz. peki ya sonra? bunları söylememiz kabahat oluyor...

Emir_b16a
15-03-2013, 21:39
bnde beğenmedim çamurluklardanmıdır bilmem ama arabanın önü bildiğin kasıntılı duruyo

ya kaput ayarsız ya ön panel aşada bn beğenmedim aracı ama yakından bakmadan kesin yorum yapamam

Emre İlbi
15-03-2013, 22:13
hele şükür iyi niyetli bi arkadaş yazdı. teşekkürler..
aracı burdan bi kardeşimiz almak için konu açıyor fikirlerimizi belirtelim diye bizde inceliyoruz kusurlu gördüğümüz yerleri söylüyoruz. peki ya sonra? bunları söylememiz kabahat oluyor...

Aynı düşüncedeyim, sorgu konusunda görülenler yazılmalıki konu amacına ulaşsın :)

Bone-crusheR
15-03-2013, 22:18
araç benim arkadasın eski arabası bursaya verdi vtc typarla takas yapmıstı ayrıntıları pm atarım istersen

SmT
15-03-2013, 22:45
Arka çamurluğu ben bile daha iyi boyardım heralde,hangi usta boyamışsa alnından öpmek lazım..
Ayrıca ön tamponda da düzgün olmayan bir rütuş boyası var sanırım..Tabi fotoğrafa göre konuşuyoruz..