Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw e39 hakkında
MURAT_HLX
15-03-2013, 22:17
Arkadaşlar merhabalar son bir kaç gündür marea hlx'ten sonra bmw 5 kasaya geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz.97-99 model yılı aralığında 5.20i yada 5.28i düşünüyorum.Herhangi bir kronik sorunu varmıdır otomatik şanzımanda neye dikkat etmek lazım alırken beni bir bilgilendirirseniz sevinirim.
HLX den sonra performans olarak 5.20 sizi mutlu etmeyecektir. Performans beklentiniz varsa 5.28 e bakın kesinlikle. Parça fiyatları biraz pahalı gelebilir mümkün olduğu kadar alırken temiz km si düşük bir araç almaya çalışın.
e39 çok keyifli bir arabadır 3 4 yıl kadar kullandım ilk 5.28 daha sonra 5.40 ama kesinlikle imkan varsa 5.40 ıda listene ekle derim. illaki 5.28 5.20 diyosanda bence kesinlikle 28 düşün ve 99 model ve üzeri olsun çnkü tek vanoslu motrlar o kasada şehir içi biraz üzüyor alt devirlerde. en önemliside çok iyi baktır çok el değiştrmemiş km si düşük araçlara yönel çünkü e39 un sorunlusu hayattan soğutur insanı temizini bakımlısını bulursan süper bir araba şiddetle tavsiye ederim.