PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat bravo hgt.

cselim
16-03-2013, 11:37
Arkadaslar ismim cengiz. Öncelikle merhaba. Bravo hgt kullanıcısı olarak aranıza katıldım bende :). Forumdan zaman zaman takip ediyorum. Bi Sorum olcak bilginize ve tecrübenize ihtiyacım var. Arabamda bazı zamanlarda enjeksiyon problemi veriyor. Enjeksiyon lambası yanıyor ve araba gitmiyor. Stop edip calıstırınca tekrar düzeliyor. Tüp kullanımından olabilirmi ? Sorun ne olabilir? Aracı aldığımda tüplüydü ben iptal ettirdim simdi söktürüyorum. Ankarada hgt den anlayan bir ustanın adresi ve telefonu varsa benimle paylasırmısınız ? Yardımlarınız için simdiden tesekkürler...

Görkem
16-03-2013, 12:22
selamlar cengiz,,,öncelikle senin enjeksiyon lambası dediğin bravo hgt lerde her türlü motor arızası için yanan bir lambadır ,,direk enjektörde bir arıza olduğunu göstermez,bir çok sebebi olabilir,,

bu arada bende 5 senelik eski bir hgt kullanıcısıyım benim ustam şaşmazda Alper Oto dur,alfa romeo ve fiat üstüne çalışırlar ,,,Alfacı Yaşar usta olarakta bilinir ;) dükkanın telefonunu veriyorum 278 18 58,,,zaten HGT yi görünce benim gönderdiğimi anlarlar ama selamımla gidersen en iyi şekilde ilgilenirler :icon_tup:

cselim
16-03-2013, 15:08
Görkem memnun oldum. Cok tesekkürederim. İşten vakit buldugumda bi yaşar ustaya göstereyim o halde. Bakalım niye nazlanıyo bizim canavar :). İlgin için çok teşekkürler.

Görkem
17-03-2013, 11:18
ne demek elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman ;) HGT lerin yanlış ustaların ellerinde çöpe dönmesinede dayanamıyorum zaten :)

bravo hgt
17-03-2013, 11:55
öncelikle foruma hoşgeldin bende bi hgt kullanıcısı olarak az çok tahmin edebiliyorum senin sıkıntını Görkemin yazdığı ustaya git arabanı bi bilgisayara bağlasınlar %90 potansiyometre arızası çıkacak sonrasında konuşuruz yine bu arada benim ismimde ferhat :)

cselim
22-03-2013, 12:48
Ferhat memnun oldum. Bi süre giremedim foruma. artık en kısa sürede göstericem ustaya, işten izin almasıda sıkıntı :S . Yardımlarınız icin tesekkürler tekrar. Bu arada görkem sanırım senin aracın video sunu izledim. Egzoz sistemi nedir söylermisin :). İçerden süper ses almışsın..