Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka torsiyon

Rec.O
17-03-2013, 12:03
Bugun belediyemin çok iyi yaptıgı bi yolda cukura 40 ile felan girdim baya da sarsıldım arabadan bi ses geldi pat diye. sonra önemsemedim eve bi indim araba aşırı şekilde yerde gibi geldi arabaya baktıgımda karşımdaki görüntü bu

http://f1303.hizliresim.com/17/k/l4zq9.jpg

iyi olmadı degil tamam arkayıda bastık ama bu araca ne oldu ters birşeyler var başına gelen oldumu daha önceden yardımlarınızı bekliyorum

wrcsinan
17-03-2013, 12:11
hobaaaaaa çok iyi olmuş valla :D :D

ses yapmıyomu tak tak diye

KGüneyli
17-03-2013, 12:14
Kanka yürürde sıkıntı yoksa, Senide rahatsız etmiycekse senden basık yok suan götü yereyakın adamsın:)

Rec.O
17-03-2013, 12:18
hobaaaaaa çok iyi olmuş valla :D :D

ses yapmıyomu tak tak diye

ses yapmıyormu yapıyormu cözemedim ama o cukura düstüğümde tak diye bir ses geldi annemleri bir yere götürecektim bi bindi arabaya 3 kişi sürtüyor..

Kanka yürürde sıkıntı yoksa, Senide rahatsız etmiycekse senden basık yok suan götü yereyakın adamsın:)

yok kanka kafada gerekli o zaman ben bu şekilde kullanamam işe gereği yola gidiyorum.bide ailemle bir yere felan gidiyoruz büyük sıkıntı.

bLackModeL
17-03-2013, 12:33
Büyük ıhtımal arka torsıyon bilyalarını dağıttın gecmıs olsun ısın ehil bır usta yardımcı olacaktır sımdı zararı yok ama ileride sesten duramıcaksın arabada

Rec.O
17-03-2013, 12:36
Büyük ıhtımal arka torsıyon bilyalarını dağıttın gecmıs olsun ısın ehil bır usta yardımcı olacaktır sımdı zararı yok ama ileride sesten duramıcaksın arabada

baktıgımda amartisörün üstüne binmiş amartisör patlamıs olabilirmi?

bLackModeL
17-03-2013, 12:37
Patlasa düşmez araba

daredevil
17-03-2013, 12:41
arka torsiyonlar kırılmış olabilir aynı olay hyundai minibüslerdede var ön tarafta torsiyon mili kafadan kırılıyor sonra olay bu şekil yer ile bir :D

Rec.O
17-03-2013, 12:43
arka torsiyonlar kırılmış olabilir aynı olay hyundai minibüslerdede var ön tarafta torsiyon mili kafadan kırılıyor sonra olay bu şekil yer ile bir :D

alıştıra alıştıra söyleseniz masraf cokmu tutuyor :)

bLackModeL
17-03-2013, 12:49
Ustana bağlı masraf

Rec.O
18-03-2013, 18:16
Torsiyon mili kırılmış herhangi bir sorun yaratırmı aranızda bilen varmı bu şekilde ön tarafı biraz daha düşürüp biniyim diyorum?

şaman
18-03-2013, 18:24
kıyak olmuş ama böyle :D
geçmiş olsun şansızlık yol yapmasını öğrenemeyen karayollarına saygılar

wrcsinan
18-03-2013, 19:19
Torsiyon mili kırılmış herhangi bir sorun yaratırmı aranızda bilen varmı bu şekilde ön tarafı biraz daha düşürüp biniyim diyorum?

benim aklıma direk torsiyon mili geldi ancak sonra dedimki" torsiyon mili kırılırsa muhtemelen gitmez araç" demekki gidiyormuş. torsiyon yapısını azda olsa biliyorum. şu an aracın tamamen amortisör üzerinde gidiyor. torsiyondan bağımsız.yol tutuşunun aşırı kötüleşmesi gerekiyor. riskli bir durum. bence biran önce yaptırmalısın. mil bulunur illaki ve milin montajını yaptırırken arabanın yere basık şekilde taktırıp gidebilirsin. (torsiyonun avantajı istediğin gibi indirip kaldırabiliyon coilover gibi ancak coilover gibi kolay değil tabi) şu anki duruma yakın bir basıklık alabilirsin

Rec.O
19-03-2013, 05:23
benim aklıma direk torsiyon mili geldi ancak sonra dedimki" torsiyon mili kırılırsa muhtemelen gitmez araç" demekki gidiyormuş. torsiyon yapısını azda olsa biliyorum. şu an aracın tamamen amortisör üzerinde gidiyor. torsiyondan bağımsız.yol tutuşunun aşırı kötüleşmesi gerekiyor. riskli bir durum. bence biran önce yaptırmalısın. mil bulunur illaki ve milin montajını yaptırırken arabanın yere basık şekilde taktırıp gidebilirsin. (torsiyonun avantajı istediğin gibi indirip kaldırabiliyon coilover gibi ancak coilover gibi kolay değil tabi) şu anki duruma yakın bir basıklık alabilirsin

Teşekkür ediyorum abi bizim araçlarda 3 adet torsiyon mili varmış sağ sol orta diye sanırım biz sol tarafı kırmışız bugun bi daha bakacağım etrafa

arsenikli
19-03-2013, 09:59
böyle çok güzel olmuş

B.Koçer
19-03-2013, 11:11
Sen arabanı basmadın diye kendi kendini bastı masrafsiz :D