Orijinalini görmek için tıklayınız : Ebay i kullanmayı bilen yardım edecek
phoenixs
17-03-2013, 23:49
iyi günler öncelikle
sorumu kısa ve basit sormak istiyorum
Türkiyeye gönderilecek ürünleri sergilemek istiyorum sadece öyle tek tek bakıp türkiye ye kargo varmı diye bakmak istemiyorum
bide free shipping seçeneği ni seçmek istiyorum
yardımcı olacak var mı ben karıştırdım :D bulamadım türkiye + free shipping seçmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Manuel olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum, ama ben sayfada gezinirken bana ülke ve posta kodu soruyor, sonrasında ona göre listeleyebiliyorum.
tr ye free shıppıng cok zor antin kuntin seyler olabılır çinden gelen 1 -2 dolarlık nmalzemeler ama buyuk araba parcaları fln free shıppıng olayı ımkansız.
phoenixs
17-03-2013, 23:56
tr ye free shıppıng cok zor antin kuntin seyler olabılır çinden gelen 1 -2 dolarlık nmalzemeler ama buyuk araba parcaları fln free shıppıng olayı ımkansız.
tamam hocam free shipping iptal sadece türkiyeye gelecek ürünleri nasıl listeleyebilriim?
urunu arat
bul
price shiipng lowest i bul sonra cıkan urunlerden bak ıste shıppıng kısmında turkıyeyı ısaretle.
phoenixs
18-03-2013, 00:02
urunu arat
bul
price shiipng lowest i bul sonra cıkan urunlerden bak ıste shıppıng kısmında turkıyeyı ısaretle.
hocam sana TW versem 2 dk gösterir misin?
Low-Rider
18-03-2013, 00:04
ebay'de ürün ararken senden bölge seçmeni isteyen bir pencere açılır, oradan Türkiye seçtikten sonra öncelik hep TR kargolu ürünler.
Çok önceden böyle pencere çıkmıştı karşıma ve seçmiştim
chatlaxs
18-03-2013, 00:09
bende böyle bişey çıkıyo ordan işaretliyorum
http://i.imgur.com/fLSIxKR.png
phoenixs
18-03-2013, 00:16
ebay'de ürün ararken senden bölge seçmeni isteyen bir pencere açılır, oradan Türkiye seçtikten sonra öncelik hep TR kargolu ürünler.
Çok önceden böyle pencere çıkmıştı karşıma ve seçmiştim
yaw abi bende hiç çıkmıyor o :D
Aramanın yanından advanced var oradan altlarda location seçeneğinden only show'u işaretleyip, available to Turkey seçtikten sonra aradığın ürünlerden Tr'ye kargo seçeneğine sahip olanları görüntüleniyor. :icon_tup: