Orijinalini görmek için tıklayınız : e30 3.18is komple motor..
selamlar komple motora girilcek araç için kank vs herşey değişiyor masraf lı olacak gibi komple motor bulma ihtimali varmı diye düşünüyorum.. yada parçları bularak toplasak performans için neler yapıp toplarız... yardım fikir öneri ne varsa gerekli.. dinlemeye hazırım..
Patisever
18-03-2013, 12:22
bmw konusunu eray beye sorun derim yada fatih ustaya
uzmanları olarak
bmw konusunu eray beye sorun derim yada fatih ustaya
uzmanları olarak
eyw. görüp yorum yazarlar inş. teşekkürler..
volume81
18-03-2013, 13:18
6 silindir M20 satayım :) motor şanzuman hazır şekilde :) bakımını yap bin :)
pashaboy
18-03-2013, 14:32
o işi girilcekse komple m50 swap yapılabilir.
motor.
şanzuman.
şaft.
defransiyel.
4-5 binliraya bulunur.
ilerleyen zamanlarda da 3.64 bi kilit alıp keyfinize bakabilirsiniz :)
Dikkat,
Bu konunun yeri kesinlikle sohbet degildir..
o işi girilcekse komple m50 swap yapılabilir.
motor.
şanzuman.
şaft.
defransiyel.
4-5 binliraya bulunur.
ilerleyen zamanlarda da 3.64 bi kilit alıp keyfinize bakabilirsiniz :)
swapt aişletmesi felan uğraştırır benim blok üst kapak harici herşey değişcek.. baya masraflı olcak ama en azından düzgün bişey toplayayım dedim
2,1 motor yapılabilir stroker.. 3.20d krank piston kollar kullanılarak toplamda 170-180 beygir arası bişey çıkıyo "öğrendiğim" kadarıyla.. 1050 kg olan e30 da bu beygirler bu motor karakteristiğini düşündüğünde çok güzel olur.. sahibindende bi beyaz bi de gri var stroker yapılmış.. en azından sahipleriyle görüşebilirsin.. hatta beykoz civarlarında biri gri erhan die bi arkadaş olacak.. bence fikir alabilirsin.. bu maliyeti göze aldıysan swap yerine ben stroker öneririm.. hatta bi de port polish olsa tam süper olur bence..
bu linkte tablo var ne kullanırsan motor ne oluyo..
M42 Stroker Info - E30 Zone Wiki (http://84.45.115.78/e30zonewiki/index.php/M42_Stroker_Info)
Eray Yümsel
19-03-2013, 22:19
başkan ne istiyosan var bende motorda var komple ara halledelim :) 0538 790 8667