Orijinalini görmek için tıklayınız : Flash tv yalan testi adındaki program :D
izleyin komedi programi sanırım bole komedi gorulmedi .... Şuan yayında ....
"ailem benim gay olduğumu düşünüyor"
muahahahaha gülmekden yarıldım, avrupa yakasını bırakıp bunu izledim bir süre
tv kanalları bukdar afedersiniz ama MAL oldukca o kanalları yoneten zihniyetler bir ulusa seslendiklerini duşunmedikce benim görsel basınla ilgili dusuncelerim deişmeyecek .....
yazıklar olsun a tv b tv deil alayına izlenmek için ne milleti fikiştirdiklemeleri nede milletin orasını burasını çekmedikleri kaldı .....
Discovert channel izlerim aslan gibi bunların ne haberi haber ne programı program ....
tv kanalları bukdar afedersiniz ama MAL oldukca o kanalları yoneten zihniyetler bir ulusa seslendiklerini duşunmedikce benim görsel basınla ilgili dusuncelerim deişmeyecek .....
yazıklar olsun a tv b tv deil alayına izlenmek için ne milleti fikiştirdiklemeleri nede milletin orasını burasını çekmedikleri kaldı .....
Discovert channel izlerim aslan gibi bunların ne haberi haber ne programı program ....
Aynen öyle Buğra abi..
Gittikçe rezilleşiyor. :Deli:
Low-Rider
14-05-2008, 21:42
+1 , bir de böyle programlara nasıl katılıyorlar anlamıyorum:icon_wack
ahuauhau cıkmıs bizim dayı yine :D
uzman heyetide süper auhauhauhahu:hahaha::hahaha:
Low-Rider
14-05-2008, 21:46
makineyi kalibre etmek falan,1-2tane de terim öğretmişler hey allam
komik acı ve allah hakettiklerini versin başlarına ...
emreekin
15-05-2008, 01:09
izle gül işte....:D
Gittikce de kötüye gidiyor.
İzdivacmıdır ne halttır ona ne demeli?
80 yasında nineler koca aramaya cıkıyor tvlere...
Hadi onları anladım, üniversiteden yeni mezun kızlar falan da koca aramaya cıkıyorlar.
Gecen gün denk geldi, Kanadalı bi hıyar cıkmıs düzgün Türkçe bile konusamıyor.
10 tane bebek gibi hatun gelmis, sırf Kanada'ya gitmek ümidiyle...
Maxiboost
15-05-2008, 05:40
kıskanmayalım ahahah :D
artık tv yi bi maçları izlemek için bide f1 için kullanıyorum geri kalan herşeyi çok şükür netten bulabiliyoruz .