Orijinalini görmek için tıklayınız : oto koltuk döşemeci
PiscocuK
18-03-2013, 20:49
arkadaşlar aracımın şöför koltuğunun bazı kısımlarında yıpranmalar mevcut..işini layığıyla yapabilecek orjinale benzetebilecek önereceğiniz döşemeci varmı.hazır koltuklar elden geçerken komple takım olarak kırmızı siyah yaptırmak istiyorum FN2 koltukları gibi
bu konularda hep artcar'ın adı geçiyor zira bir bilgim yok sadece aklımda kalmış
PiscocuK
18-03-2013, 20:58
şimdi arattım ve inceledim..güzel işler yapmış.yarın bi aramak lazım cam 1 haftada gelecekse araba boş durmasın :D
_driver_
18-03-2013, 21:04
artcar ve maslak mevlüt otonun ismi geçiyor genelde sorgulamalarda
Low-Rider
18-03-2013, 21:13
artcar ile kumaş döşeme işini konuşmuştum ama pek yapmak istemiyor gibi geldi bana kumaş döşeme, ama yinede konuş tabi
PiscocuK
18-03-2013, 21:22
deri kesinlikle düşünmüyorum.yapabilirlerse kumaş yapamazlarsa FN2 koltuklarını alıp takıcam
acaba servis doseme satmiyormu ? cunku dusunsenize adam sigara dusurdu koltuga o koltuk illa degisecekmi yani bi servise sorun isterseniz.. artcar kumas yapmak istemiyor pek denildigi gibi bende sormustum bir ara
_driver_
18-03-2013, 21:27
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/124213-gogus-kaplamasi-2.html
PiscocuK
18-03-2013, 21:39
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/124213-gogus-kaplamasi-2.html
burada göğüs ile ilgili bilgileri vermişler koltuk döşemeleri yok.
_driver_
18-03-2013, 21:47
burada göğüs ile ilgili bilgileri vermişler koltuk döşemeleri yok.
#36nolu mesaj diye belirtmemişim pardon
Yok burası değil. 0 (555) 657 88 60 Erkut abi Cüneyt verdi derseniz teli yardımcı olur.Koltuk tamiride yapar.Maslak sanayi 2. Kısımda yeri...
acaba servis doseme satmiyormu ? cunku dusunsenize adam sigara dusurdu koltuga o koltuk illa degisecekmi yani bi servise sorun isterseniz.. artcar kumas yapmak istemiyor pek denildigi gibi bende sormustum bir ara
bahsettiğin örnek bir arkadaşımın toyotasında başına gelmişti 1 haftalık arabasının koltugunda sigara yanığı olmuştu servise döşeme için gitti ama servis döşeme satmıyormuş koltuk alıcaksınız demişlerdi.
Serviste hazır olarak döşeme mevcuttur ya da siparişle getirilir. Biraz tuzludur ama... İsterseniz Maslak'ta tanıdığım çok iyi döşemeciler var.