Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : RED s2000 vs NG 106 (Yeni Hali)

Sayfa : 1 [2]

kelalper
26-03-2013, 14:11
allah topunuzun emi. Ulan bi çine geldik yemediiiniz *** kalmamıiş. Yalnız söyliim Pekin de acaip bi potansiyel var. Bütün arabalar 2 litre üstü. Ama polis göz açtırmıo. Gözümün önünde evo X u durdurdular trafiğin ortasında.

devolation
27-03-2013, 06:35
BoraRS´isimli üyeden Alıntı
Bunlar benim icin yeterli kistaslardir. Ben aldim soft bir setup ile Headersim orjinal, sanzumanim orjinal, koltuklarim takili250hp dyno ile bukadar yuruttum bu s2000 ni. Gece gazliyosam gunduz de geziyorum. Hatta yeri geliyor isime bile RED ile gidiyorum. Var mi daha otesi? Daha iyisini sorunsuz yurutecek Mehmet kardesim var Engin kardesim var insallah ciksin onlar da guzel eglenceli videolar cekeceklerdir. Diger ortalikta dolasan ben en hizliyim diyen s2000 leri de bekliyorum gelsinler oyle uzaktan gazel okumakla olmuyor. Dune kadar ucan kusa sikan en hizli s2000 ler gelsin. Hodri meydan. Cok iyi bilip cok konusan adamlar da gitsin Mamiyle denesin de gorsun arabasinin nekadar hizli oldugunu.

aynen reis bi gece ist. un en hizli s2000 lerini biraraya getirelim 1.2.3. yu bulalim bak iyi fikir bu kimsede agzini acamaz daha

eser
27-03-2013, 07:05
Masallah abiler :)

osman 1.8t
27-03-2013, 12:17
devran,bora,osman bi ara yapalım şu rollingi :)

kelalper
27-03-2013, 14:36
ben de bende. Az kaldı sahalara dönüyorum. İlk denemeyi hanım Mehzentle yapacaktı beni havaalanına bıraktığı gün dönerken sonra Mehzent R yapmış :D Hanımda dio tam ikiye alacaktım kapattı gitti dio :D Biz zaten alana giderken bütün yol bi sürü araba salça oldu ilk önce merter sonra ikitelli tayfası. Hanım dönerken Merter tayfası gene sıkıştırmış. Köprüyü geçmiş Mehzent e yakalanmış bu seferde :D

Döniim aleti hazırliim haber vericem herkese. :D

devolation
27-03-2013, 15:23
ben de bende. Az kaldı sahalara dönüyorum. İlk denemeyi hanım Mehzentle yapacaktı beni havaalanına bıraktığı gün dönerken sonra Mehzent R yapmış :D Hanımda dio tam ikiye alacaktım kapattı gitti dio :D Biz zaten alana giderken bütün yol bi sürü araba salça oldu ilk önce merter sonra ikitelli tayfası. Hanım dönerken Merter tayfası gene sıkıştırmış. Köprüyü geçmiş Mehzent e yakalanmış bu seferde :D

bekliyoruz reis bide ygz katildimi aramiza tam olur yasin nerelerde sesi cikmiyo hic konular sakin gidiyo allahtan osman var :)

ggtoker
27-03-2013, 15:38
mami abi ben ng pusuya yatmıs avını beklıyorken derken bunu kast etmıstım... aracın gercekten super olmus ama ne yazıkkı satmıssın... yenı sahıbıne hayırlı olsun...ıns daha hızlılarını yaparsın.....

bora abi sende emegının karsılıgını almıssın ve ıns almayada devam edersın..... herkesın burdan havaya sıkıp mangalda koz bırakmayıp en hızlısı bnm deyıp ama ıs denemeye gelınce basın agırıyo yok kıcımda kıl donmesı war flan deyıp kıvıranlara ınat ng ıle denemen gercekten takdırı hak edıyor.....

ıkı aracada 41 kere maşallah......:icon_tup:

osman 1.8t
27-03-2013, 22:56

sıkıntı yok okeye 4 düncü lazımdı zaten :) bekleriz