Orijinalini görmek için tıklayınız : Çıkmacı tanıdıgı olan yardım
Ankara cevresinde ostim tarafına yakın olan veya cıkmacı tanıdıgı olan arkadaşlardan bi yardım isteyeceğim, Bana Peugeot partner sol torsiyon mili lazım tam eksozun arkasındaki ama cıkmacılardan alacağım diğer şekilde orjinali cok pahalı. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
nosturkye
20-03-2013, 08:53
kendinizmi gidip alacaksınız
m. ali öz
20-03-2013, 09:29
Recep aradım dönecekler bugün içerisinde olumlu olumsuz pm atarım kardeşim
Emre Ekrem
20-03-2013, 09:31
Çok fark etmiyor, çok az daha iniyorlar el mahkum olduğu için almaya, haberin olsun.
Bende corsa c turbosu arıyorum çıkma olarak tanıdığı olan var mı?
05368667959 irfan makif yönlendirdi derseniz yardımcı olur
Peugeot » Peugeot Çıkma Yedek Parça, Peugeot Çıkma Parça, Peugeot Çıkma Yedek, Peugeot Çıkma, Peugeot 2 El Yedek Parça, Peugeot (http://www.yildizsanayisitesi.com/?kategori=3)
m. ali öz
20-03-2013, 12:51
Recep ostimde Ömer abimin tlf numarası ara mali yönlendirdi arkadaşıyım dersen yardımcı olacak, parçayı bulmuş çıkmacıdan.
oncelikle netten bakmakta fayda var, cikmacilarda pazarliklar cok cuzi oluyor, hele hele parca az kullanilmissa sifir parasindan aciyorlar kapiyi
Recep ostimde Ömer abimin tlf numarası 05324034421. ara mali yönlendirdi arkadaşıyım dersen yardımcı olacak, parçayı bulmuş çıkmacıdan.
Kardeşim cokk saoll dün kayserideydim nete giremedim bugun ararım olmazsa gider alır gelirim
OrhunMelik
21-03-2013, 18:17
Ankara cevresinde ostim tarafına yakın olan veya cıkmacı tanıdıgı olan arkadaşlardan bi yardım isteyeceğim, Bana Peugeot partner sol torsiyon mili lazım tam eksozun arkasındaki ama cıkmacılardan alacağım diğer şekilde orjinali cok pahalı. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
yıldız sanayı sıtesıne gıttın mı orda bulabılırsın belkı