Orijinalini görmek için tıklayınız : Opelcı arkadaslar
Arkadaslar opelde calısan bırısı varsa aramızda yardımına ıhtıyacım var.Yarın sabah opel corsa gosterıcem sanayide ama aracın suankı sahbı arcı 15 gun once almıs bende ufaktan kıllandım hanı kaporta durumu eywallah yarın anlasılhr ama arbnın duzenlı bkıma grıp girmdgnı ogrenmem lazım. Aramızda varsa yardımcı olablıcek plakadan duzenlı bkıma gırıp gırmdgnı gorecek burdan yada telefnumdan ulasırsa cok makbule gecer. Telfndan yazyorum varsa yalnısımız k.bakmayın.TEL 05373954843
Bu arada araç linki;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-servis-bakimli-118833643/detay/
en güzeli servise gidip ekspertiz yaptırmanız olacaktır
en güzeli servise gidip ekspertiz yaptırmanız olacaktır
en kötü öyle olucakta bakalım belki çıkar yardımcı olabilecek bir arkadaş:icon_tup:
S.Özeren
20-03-2013, 21:15
opelde servisten bilgi almak sıkıntılı iş vw gibi değil malesef , nerde bakıma girdiyse sadece orda gözükür bilgiler doğal olarak o servisi bulmak gerek
teşekkürler ilana simdi baktımda sabah koydugunda sol kapı değişik 2 parça boya var yazmıstı ilk sahibi yazmıstı ben aracı 10 gun once devir edildiğini söyleyince araç sahibi düzeltmiş yazdıklarını 1 parça boya var yazmıs kafamı karıştırdı
cagri-35
20-03-2013, 21:31
Aracin nerde servise girdigini ogrenip bilgi alabilirsiniz satan kisiden onu ogrenmeye calisin bence.
Eyup maslak Ram opele git de ki buyukdereden Ahmetin yakiniyim bana bu arabanin varini yogunu cikartin.Kafan rahat olur en azindan.
Eyup maslak Ram opele git de ki buyukdereden Ahmetin yakiniyim bana bu arabanin varini yogunu cikartin.Kafan rahat olur en azindan.
tamamdır abi olmadı orda expertize sokarım bugun göstericem bakalım abi.
arac sahibi galeri çıktı 5 aracımız felan var diyor bugun musait olamadım yarın göstermeyi düşünüyorum ama adam hep kaçamak konusuyor belki baktıramam bile teşekkürler herkese.
Çıkmadı karşımızı su su vardır net başka bişey yoktur arabamda diyen herkes kurnaz olmuş :)
Açıkçası galeri olması kafadan eksi puan. Sırf o yüzden detaylı olarak göstermek gerekir.
Göz yanılgısı mı bilmiyorum kimsenin günahını almak istemem ama sol ön çamurluk boyalı duruyor, sol kapıda da hafif bir göçük var sanırım, ön tamponun sağ tarafında da çizik.
piyasadan ucuz bir araç değil hatta fazla bile.Bu kadar şahibiye hiç gerek 24.500den düşerse bakmak istediğimi söyledim araç sahibine.Ama bu şartlarda hiç gerek yok.Evet bende farkettim ama resimden olabilir fazla anlamadıgımdan da bişey söylemedim.Herkese teşekkür ederim yardımlarından dolayı.