Orijinalini görmek için tıklayınız : ef civic vs rover 214 si
Arkadaşlar merhaba
Bir kaç gün önce kendi arabamı ***** sitede ilan yolu ile keyfi satılığa çıkardım
takas teklifi olarak rover 214 si geldi bu konu hakkında düşünceleriniz nedir
Mantıklı bir takas olur mu yoksa boşvermelimi ?
evlat olur düşüncesindeyim, severek bineceksiniz iyice araştırıp alabilirsiniz. yoksa ikinci eli olmayan araçlardan.
angelus_1214
20-03-2013, 12:03
ikinci eli olmayan bir araçtır. Motor Honda ile aynıdır bazı yürüyen aksamlarıda benzerdir.İleride satarken zorlanabileceğiniz araç olabilir.oyüzden dikatli düşünmek gerekir :)
Seçim sizin ama ben olsam düşün mem canli para herzaman daha iyidir ;)
Tamer hic gerek yok haci.emin ol
İmzaniza ithafen, sistemde açık var :D
http://3.bp.blogspot.com/-mk8RZ1hkd3w/Tqz-cSf50UI/AAAAAAAAJzI/_i20kx_iotk/s1600/Mercedes-Benz+C63+AMG+Coup%25C3%25A9+3.JPG
Konuyla alakalı olarak tabiri caizse ef'i elinizi öpene satarsınız ama rover'i satarken el öpmeniz bile yetmeyebilir :)
ya donanım ve yıl bakımından daha üstün olması çekti beni ama elden çıkarmada sıkıntı olması zaten ilanı 10 bin tl olan aracı benim aracımla takas düşünmesinden belli etti
otomania
20-03-2013, 15:08
olum kafayı yemişsin sen lan :D
berkay_aydin
20-03-2013, 15:14
Ne takası ya senin ef'i de ben alıcam :)
Ne takası ya senin ef'i de ben alıcam :)
sonra korsana çıkıcan dimi terbiyesiz :D:D
Onur Fatih
20-03-2013, 15:23
Araba arayan rover almaz, rover arayan alır. Ona göre seçim yapın ben olsam değişmezdim :)
yok bende değişmekten vazgeçtim zaten ya 67 tek kapı polo yada hafif bir oynamayla bi sene daha :D