Orijinalini görmek için tıklayınız : sahin proje icin 0 tecrube
VtecDream
20-03-2013, 23:06
Evet arkadaslar 88 model orjinal 103 binde lpg bile takilmamis 4 ileri sahinimiz var piyango:) ilk problem yurur aksamda neler yapilabilir ikincisi hafif rahat oturtabilinicek bir motor cok arastirdim 2.9 miafori bravo hgt 1.8t herturlusu takilmis bende aklimda 2.0 miafori var ama daha rahat bulunulcak bi motor ariyorum. Yurur aksam ve motor tavsjiyelerinizi bekliyorum. Uzerindekini gelistirmek sadece zaman kaybi olur bana gore. Saygilar.
By_HaNNibaLL
20-03-2013, 23:08
3.16 bmw motoru koyun tertemiz bunun için de sitede eray yümsel ile görüşün halleder her türlü :D daha önce yapmiş örnekleri mevcut
Parça bulma yönünden 1.8t bence güzel seçim olur. Orjinalde de turbolu olduğu için swaptan sonra birsüre stok motora chip basınç açma turbo büyütme falan fişman devam edebilirsiniz hem.
VtecDream
20-03-2013, 23:18
Atmo daha kafama yatiyor cunki turbo vs girince isin icine kendimi tutamayabilirim daha fazlasi icin :) 316dan biraz daha guclu bisey dusunuyorum :)
tempra 2.0 olabılırmı acaba boş konusmak ıstemem ama 3.18 is olabilme ihtimali varsa felaket olur dıyorum :)
VtecDream
20-03-2013, 23:27
316 oluyorsa 318de olur :)
By_HaNNibaLL
20-03-2013, 23:35
316 oluyorsa 318de olur :)
3.18 de uyuyor onunda yapilmişi vardi 4 silindirli gayette keyifli olur.
Ama ben tofaşlarin aktarmasini beğenmiyorum komple yürüyen aktarma motor falan yapilirsa tadindan yenmez kilitli dif falan mis gibi :D
Atmosferikte 1-1.5 tl yakıt yakacağınıda düşünelim :D turbo candır
VtecDream
21-03-2013, 08:31
Turbo bazen candan patlicana gecebiliyor oda alternatifler arasinda zaten :) yuruyen olarak ne uydurabiliriz onun arastirmasi icindeyim ama bulamadim birsey gerci maddi limitte oyle asiri birsey yok :) bi vtec parasi iste :)
dizel multijet motor at yazıllımla çok zevkli olur
s2000 f20c Çok guzel olur ama bayada masraflı olur
3,25 motoru koyanda var :D yeterki zevk meselesi imkan var sa m3 motoru bile koyulur şahine :D :D :P
O güzelliği bozmaya degmez bence başka bir tane bulup onun üzerinde oynanması tercihimdir.
VtecDream
21-03-2013, 09:54
4 ileri ve naparsan yap sakir sakir ust kapaktan ses gelmesi kullanilmasini zorlastiriyor biraz :) binerim diye tup taktirdim ama aklima boyle birsey geldi inanin arabanin icinden ses gelmiyor bitane :) bende toplayip bineyim dedim miafori bulursam kararim ondan yone.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.