PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotoğraf Yarışması

Faruk'S
21-03-2013, 13:52
Özel bir sitenin düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışmasına katıldım.
Ödüller gayet iyi ve kapsamlı.ilk 3 için pek ümidim yok ancak olduğu kadar sizlerden yardım bekliyorum.

Facebook üzerinden yapilan oylama ile fotoğraflar derece alarak ilk 20 ye 2 etabın ardından çeşitli ödüller veriliyor.
Nacizane bir fotoğraf ile ben de katıldım.

Umarım yardımlarınızı eksik etmezsiniz..

Benim fotoğrafıma oy vermek için tıklayınız (http://a.pgtb.me/msXcsp?app_data=entry_id%3D20677150)
Fotoğrafa tıkladıktan sonra sayfayı beğenmeniz gerekecek.Ardından ilk fotoğraf ( istanbul Fsm adlı ) benim fotoğrafım.İsmim Faruk Torun.sağ taraftaki "oyla" linkine tıkladığınızda izin ile oylamış oluyorsunuz.
Kesinlikle adınıza paylaşımda bulunma felan söz konusu değil.Sadece oy için izin vermeniz gerek :)

Dediğim gibi ödüller bayağı iyi.Dilerseniz sizde katılabilirsiniz.

Saygılar..

Rdm26
21-03-2013, 14:08
Oyumu verdim. Bende katıldım bakalım bu fotoğrafla :)
http://i46.tinypic.com/2wrf31v.jpg

Faruk'S
21-03-2013, 14:17
Teşekkürler bende fotoğrafınıza oy verdim.

Yeni fotoğraflar eklenince fotoğrafınız alt sıralara düşecektir.Dilerseniz direk link paylaşın.Oylama daha kolay olur :)

SiMaO
21-03-2013, 14:40
Bende oyladım.
Bende katılcam bi fotografla öylesine fakat başlığa ne yazıcagımı bulamadım :D

mcy
21-03-2013, 14:43
oyladık faruk. güzel resim bu arada :)

Yiğit G.
21-03-2013, 14:58
o kadar başarılı fotoğraflar varki ama ne yazık en çok arkadaşı olan reklamını yapan onların önüne geçiyor.Fotoğrafın güzel başarılar dilerim.

Faruk'S
21-03-2013, 15:46
Bende oyladım.
Bende katılcam bi fotografla öylesine fakat başlığa ne yazıcagımı bulamadım :D
elinizi cabuk tutun yarin son gun :)

oyladık faruk. güzel resim bu arada :)

Cok tesekkur ederim..

o kadar başarılı fotoğraflar varki ama ne yazık en çok arkadaşı olan reklamını yapan onların önüne geçiyor.Fotoğrafın güzel başarılar dilerim.

Haklısınız gonul isterdi ki oylama tamamen tarafsız, doğal ve gercek fotograf kalitesine göre yapılsın ama sartlar bunu gerektiriyor.. :)
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Faruk'S
23-03-2013, 21:24
Guncel//Yardimlariniza ihtiyacim var..