Orijinalini görmek için tıklayınız : denizli deneme isteği
23.03.2013 cumartesi gece 20,00 gibi araçlarımızla denizli'de olucagız..aynı zamanda 1,4 tsi grubu ve farklı araçlarla da denemek istiyoruz.. hemde denizli'deki arkadaşlarla tanışmak istiyoruz..bizimle kimler denemek ister
izmir ve cevresinden gelmek benimle denemek isteyen arkadaşlar vardı gelmek isterlerse hem tanışır hem deneriz...
http://i50.tinypic.com/27x10g0.jpg
http://i46.tinypic.com/o5ug5k.jpg
bi serdar klasigi :D
adam turne yapıyor yaaa
Serdarim yaz gelmeden baslamissin turneye
umit.bozkurt
21-03-2013, 15:38
Türkiye'ye de araç kalmadı diye duymuştum:D
bi serdar klasigi :D
adam turne yapıyor yaaa
kanka sıkıldım yaaa ...denizli girişinde güzel bir tandır iyi gider...
Serdarim yaz gelmeden baslamissin turneye
yok beaaa denizli havası alalım kanki
Tholl-ga
21-03-2013, 15:40
serdar denizli turnesinden sonra istanbula bekleniyorsun önemli misafirim olarak ;) :D
serdar denizli turnesinden sonra istanbula bekleniyorsun önemli misafirim olarak ;) :D
kanka mayıs ayı icerisinde ordayım aksilik olmazsa...sizinle tanışmak kesinlikle istiyorum
Tholl-ga
21-03-2013, 15:51
kanka mayıs ayı icerisinde ordayım aksilik olmazsa...sizinle tanışmak kesinlikle istiyorum
Bursadan giderli şişirokkoyuda bekliyoruz mayis ayinda dimi :D
Mayis ayinda İstanbul hizli hothatch lerle sezonu acicak desenize istanbulda minilerde var aslinda denenebilicek keyifle :D
tabi tabi oraya kadar geliceğiz onsuz olmaz wallahi...
serdar'a saygım sonsuz ama seni fena ayıklıcam pampişim :D
Ayar bitsin bende gelem :D
1.4 grubu denizlili forumdan çıkmaz gibi geliyor bana baska hangi araclarla deneyebilirsiniz ona göre ayarlamaya çalışayım
1.4 grubu denizlili forumdan çıkmaz gibi geliyor bana baska hangi araclarla deneyebilirsiniz ona göre ayarlamaya çalışayım
cupra var, polo gti var neden çıkmasın :D cihana söylerük
300 hp ye kadar tüm araçlarla denerim maksat muhabbet :heyoo:
cupracı arkadaşın ismi deniz ise haberi var geleceğimizden REVO lu sanırım aracı yani denemek isteyen her araçla deneriz
polo
typer
M3
cupra
bocanegra
hepsi olur
cupracı arkadaşın ismi deniz ise haberi var geleceğimizden REVO lu sanırım aracı yani denemek isteyen her araçla deneriz
polo
typer
M3
cupra
bocanegra
hepsi olur
evet abi Deniz Cihan. Foruma da üye zaten kendisi.
forumdan 1.4 tsi çıkmaz mı :) biz görüştük zaten arkadaşla bir aksilik çıkmazsa bekliyoruz, listeye birini daha eklemiş olursun :):)
buyrun gelin başımız üstüne... yeriz içeriz yüzyüze tanışmış oluruz...
s3 var oda dener sanırım :) haber verin harunum
Denizlide olsam bende muhabbete dahil olurdum çay çorbaya :)
kagan-07
21-03-2013, 18:50
sezonu açmışın kankim...czt'yi götürmüyonuz mu?
duydum turkiye turuna cıkmışınız:D buyrun gelin araçdan bol bişi yok 2000 fr geldi taze taze aldık bizde bi denemiş oluruz atmo warsa gelicek olan 106 tımızda boldur.. maksat tanışıp kaynaşmak
sadikbeyazit
21-03-2013, 19:25
duydum turkiye turuna cıkmışınız:D buyrun gelin araçdan bol bişi yok 2000 fr geldi taze taze aldık bizde bi denemiş oluruz atmo warsa gelicek olan 106 tımızda boldur.. maksat tanışıp kaynaşmak
şevki ben denerim sıkıntı yok. ama işin içine tolyen girmezse 260 kadar basarım..
yarışcak arkadaşlar deposu boş gelsin aynı petrolden yakıt alıp deneme şartı ile denerim....
tolyensiz polo gti leri görelim...
:) bereketlendi konu
Bu arada varmis 1.4 ler pardon :)
s3 var oda dener sanırım :) haber verin harunum
Denizlide olsam bende muhabbete dahil olurdum çay çorbaya :)
Mustafa abinin s3 mü ? Oysa eger Bildigim kadariyla izmire satip İstanbuldaki s2000 aldi
Onur un 220 rover turbosu var , o da dener :) Biz de görmüş oluruz..
Veli abilerde haberi olursa denerler turbo bertoneyi sanirim :)
şevki ben denerim sıkıntı yok. ama işin içine tolyen girmezse 260 kadar basarım..
yarışcak arkadaşlar deposu boş gelsin aynı petrolden yakıt alıp deneme şartı ile denerim....
Teşekkür ederim benim içinde o geçerli deneriz muhabbet ederiz sıkıntı yok
Sheyhzade
21-03-2013, 19:47
tolyensiz olmak şartıyla bende denerim, boş depoyla aynı pompadan benzin alırız, bu kadar basit.
Biz senin arabada cam car olalim umitim :)
Kardeşim bir atar yok yanlış anlaşılmasın kimse ben her türlü denerim herkes ile gecicegiz diye birşey yok geçilelim altı üstü araç denicez
Sheyhzade
21-03-2013, 19:51
Biz senin arabada cam car olalim umitim :)
delikanlı japoncu, camcar dahi olsa fransızla rolle gitmez :D
serdar şevkiyle kesin tanış adam gibi adamdır kankam :)
:) bereketlendi konu
Bu arada varmis 1.4 ler pardon :)
1.4 derken TSİ dedim yanlış anlaşılan birşey anlaşılmasın beyler lütfen altı üstü tanışıp araç denicez
Sheyhzade
21-03-2013, 19:54
1.4 derken TSİ dedim yanlış anlaşılan birşey anlaşılmasın beyler lütfen altı üstü tanışıp araç denicez
denizlide sıkıntı olmaz merak etmeyin, geleceklerin hepsi yaşını başını almış insanlar zaten. roll var, çay var, kahve var herşey var bizde :D
delikanlı japoncu, camcar dahi olsa fransızla rolle gitmez :D
Ayrim yapmiyorum ben japon fransiz alman hepsi kardesimizin heleki umit ise fransiz olan no problem :)
Aynen Zaten ilgili arkadaslarin hepsi konuya dahil oldular onlr yazarlar biz seyirci oluruz hizlilarin yaninda :)
Herkesin arabası ayar yapılırken bazı şeylere göre ayar yapılır ben kimseyi zorlamıyorum 300 hp kadar denerim diyorum benim aracım 250 hp geçmez gecilirizde gecerizde önemli olan dostl kalmak beyler herkes istediğini koyabilir
eywallah krdşim benim...... sende çık gel iş güçe bakıcak adam warsa sercan...
Herkesin arabası ayar yapılırken bazı şeylere göre ayar yapılır ben kimseyi zorlamıyorum 300 hp kadar denerim diyorum benim aracım 250 hp geçmez gecilirizde gecerizde önemli olan dostl kalmak beyler herkes istediğini koyabilir
Denizlide'ki en hızlı 1.4 tsi şu an Cihanda revo stage 2 onunla denemen zevkli olur bence :)
Cihanda sorun etmez hcbişeyi her zaman dener herkezle
sadikbeyazit
21-03-2013, 20:08
başımızın üstünde yeriniz var, çay kahve muhabbet ederiz. ama tolyen varsa emin olunki denizlide kimse sizinle denemeyecektir..
saygılar...
Sheyhzade
21-03-2013, 20:14
başımızın üstünde yeriniz var, çay kahve muhabbet ederiz. ama tolyen varsa emin olunki denizlide kimse sizinle denemeyecektir..
saygılar...
+1
10krktr
saygılar...
konu dışı olcak ama tolyen nedir ? bilmediğim için soruyorum
saygılar...
Sıkıntı yok kardeşim herkes aynı petrolden alır pompa benzini deneriz sıkıntı birtek bu olsun hallederiz....
Tabiki kardeşim inşallah gelir güzel bir muhabbet yaparız
buyrun gelin başımız üstüne... yeriz içeriz yüzyüze tanışmış oluruz...
Saol kardeşim inşallah uygun müsait olursunuz
sadikbeyazit
21-03-2013, 21:01
Sıkıntı yok kardeşim herkes aynı petrolden alır pompa benzini deneriz sıkıntı birtek bu olsun hallederiz....
Gelin kardeşim her türlü misafir ederiz..
penguinhakan
21-03-2013, 21:03
Tolienle birlikte mi 250 civarında oluyor araba merak ettim , tolien olmazsa kaç oluyor tahminen acaba ?
Teşekkürler...
Tolienle birlikte mi 250 civarında oluyor araba merak ettim , tolien olmazsa kaç oluyor tahminen acaba ?
Teşekkürler...
Aracımı hiç ölçmedim daha önce Cupra sı olan bir arkadaşım ölçmüştü TU Cupra istanbulda alp diye bir arkaşımız Türkiye'de en iyilerinden bir tanesi idi bence ....tolien le 250 hp civarında idi aracı bende ona yakınımdır diye düşünüyorum çok olsa 10 beygir oynar tolien li hâli
penguinhakan
21-03-2013, 21:32
Aracımı hiç ölçmedim daha önce Cupra sı olan bir arkadaşım ölçmüştü TU Cupra istanbulda alp diye bir arkaşımız Türkiye'de en iyilerinden bir tanesi idi bence ....tolien le 250 hp civarında idi aracı bende ona yakınımdır diye düşünüyorum çok olsa 10 beygir oynar tolien li hâli
Teşekkürler cevabın için ama bana 10hp az geldi biraz , o zaman sizin araba 240 civarı normal şartlarda , 100-200 süresi filan kaç peki varmı hiç ölçmeleriniz.
Teşekkürler cevabın için ama bana 10hp az geldi biraz , o zaman sizin araba 240 civarı normal şartlarda , 100-200 süresi filan kaç peki varmı hiç ölçmeleriniz.
Hiç ölçemedim kardeşim bende merak ediyorum inşallah bir DBN bulabilirsem
penguinhakan
21-03-2013, 21:49
Hiç ölçemedim kardeşim bende merak ediyorum inşallah bir DBN bulabilirsem
Teşekkürler tekrar ,
Ankaraya yolunuz düşerse ben de denemek isterim dostane olarak.
Teşekkürler tekrar ,
Abi suan senin aracin setupi nedir ?
Teşekkürler tekrar ,
Kardeşim 27.28 Nisan'da Allah'tan mani cıkmazsa Cumartesi pazar orada olacağım bütün herkes ile bende denemek istiyorum .sağlıcakla kal
penguinhakan
21-03-2013, 22:04
Abi suan senin aracin setupi nedir ?
RSA yazılım + S3 Cooler + Vw racing filtre + İridyum Buji + Forge DV + Son susturucu (Borular stock 55mm) + Hybrid turbo
RSA yazılım + S3 Cooler + Vw racing filtre + İridyum Buji + Forge DV + Son susturucu (Borular stock 55mm) + Hybrid turbo
Turbodan sonra olcum yaptin mi ?
penguinhakan
21-03-2013, 22:09
Turbodan sonra olcum yaptin mi ?
Arkadaşın konusu karıştırdık ama 100-200 19,3 iken 17 sn içine girdik , 50-150 9,5 sn ler civarında.
Hp olarak serp dyno da ölçtüm ama güvenmiyorum ona pek.
Bizde tahminen 240-250 civarındayız diye düşünüyoruz.
Arkadaşın konusu karıştırdık ama 100-200 19,3 iken 17 sn içine girdik , 50-150 9,5 sn ler civarında.
Hp olarak serp dyno da ölçtüm ama güvenmiyorum ona pek.
Bizde tahminen 240-250 civarındayız diye düşünüyoruz.
Umdugunuzu bulduysaniz ne mutlu :)
Bir araya gelebilsekte denesek keske :)
ÇALIŞKAN07
22-03-2013, 08:50
Denizli yolu gözüktü güzel denemeler ve arkadaşlıklar olacak ins.
ÇALIŞKAN07
22-03-2013, 08:53
sezonu açmışın kankim...czt'yi götürmüyonuz mu?
Kağan kardesim nasipse Czt' de orda olacak ama kesin bişey yok
Ne toulen mış serdar yaw neyse toulen siz git en azından toulensiz gecersen kimse toulen olmasa geçerdim diyemez
Ne toulen mış serdar yaw neyse toulen siz git en azından toulensiz gecersen kimse toulen olmasa geçerdim diyemez
sen hazır et kendini pazar gününe kadar ayarını filan yaptır sana fena saplıcam emirr sana fena bileniyorum kardeşşşş...denizliye arkadaş kazanmaya gidiyoruz laa bir iddamız yokkk
ÇALIŞKAN07
22-03-2013, 10:37
Emir kanka Serdar sana giderin Kralı'nı yapmış offff diyorum :))
Sen biraz bahanecisin heralde herkesi öyle sanıyorsun, biz arkadaşla tanıma ve çevre edinme amaçlı buluşuyoruz hani farklı bişey varsa bilmediğimiz söyleyin ona göre yaklaşalım bizde ( kendi adıma knouşuyorum )
Sen biraz bahanecisin heralde herkesi öyle sanıyorsun, biz arkadaşla tanıma ve çevre edinme amaçlı buluşuyoruz hani farklı bişey varsa bilmediğimiz söyleyin ona göre yaklaşalım bizde ( kendi adıma knouşuyorum )
kanka dünde yazdım şimdide yazıyorum gecme gecilme gibi bir derdim veya ispatlamam gereken bir durum yok gazlamak için sizlerle tanışmak için geliyorum yüz yüze muhabbet ederiz gazlamak istemezsenizde sıkıntı degil kardeşim herkes ceşitli kelimeler yazıyorlar sıkıntı yok... ben niyetimi söyliyeyim :icon_tup:
kanka dünde yazdım şimdide yazıyorum gecme gecilme gibi bir derdim veya ispatlamam gereken bir durum yok gazlamak için sizlerle tanışmak için geliyorum yüz yüze muhabbet ederiz gazlamak istemezsenizde sıkıntı degil kardeşim herkes ceşitli kelimeler yazıyorlar sıkıntı yok... ben niyetimi söyliyeyim :icon_tup:
ondan yana sıkıntı yok zaten :) tolgaya da sana da söyledim zaten geçersin diye kabullendim yani :)
ilk önce maksadımız muhabbet zaten... gerisi boş... bekliyoruz inşallah hayırlısı ile...
ÇALIŞKAN07
22-03-2013, 11:02
Yok aslında bahaneci deyil çok fazla dobracidir kendisi :) her zaman boyle olmuştur yok şu olmasa geçerdim felan derler ya yada biraz daha tutunurdum felan ona istinaden yazmış ama söyle bişeyde var deneme yapılacak sonuçta bir gecen bir geçilen olacak kimse geçilmek icin gelmez ayrıca emir iyi bir arkadasimizdir eğer oda gelirse tanisinca anılacaksın umarım güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurarız
ÇALIŞKAN07
22-03-2013, 11:03
ilk önce maksadımız muhabbet zaten... gerisi boş... bekliyoruz inşallah hayırlısı ile...
Azina saglık kardesim
-Günalp-
22-03-2013, 11:06
ondan yana sıkıntı yok zaten :) tolgaya da sana da söyledim zaten geçersin diye kabullendim yani :)
cihan senn araçta kötü gitmiyor kardeşim.. hemen kabullenme kanka geçilmeyi=) denizlinin en hızlı 1.4 tsi senin.
Yok aslında bahaneci deyil çok fazla dobracidir kendisi :) her zaman boyle olmuştur yok şu olmasa geçerdim felan derler ya yada biraz daha tutunurdum felan ona istinaden yazmış ama söyle bişeyde var deneme yapılacak sonuçta bir gecen bir geçilen olacak kimse geçilmek icin gelmez ayrıca emir iyi bir arkadasimizdir eğer oda gelirse tanisinca anılacaksın umarım güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurarız
Arkadaşın geçtiği arabalar belli, benim arabam belli, yalan mı söyleyeyim, tolga sordu bende kırmadım denerim dedim, benden iyi giden araçları geçtiğini göre göre bunu dedim bende dobracıyımdır ama genellememek lazım bazen
cihan senn araçta kötü gitmiyor kardeşim.. hemen kabullenme kanka geçilmeyi=) denizlinin en hızlı 1.4 tsi senin.
kötülüğünden değil kanka her zaman iyinin iyisi var biliyorsun :)
Kanka hiç belli olmaz
sen hazır et kendini pazar gününe kadar ayarını filan yaptır sana fena saplıcam emirr sana fena bileniyorum kardeşşşş...denizliye arkadaş kazanmaya gidiyoruz laa bir iddamız yokkk :) gapcik. ayar bitince gorecem toto nu :) la ben de iddan var demedim ki daha önce yaşanmış muhabbetleri biliyorum denizliye bende gelirim olmadı :)
Emir kanka Serdar sana giderin Kralı'nı yapmış offff diyorum :))
kasintisini alacam onun :)) emir sin olup brazzers baş yapiti olacak illa istiyor kanka Hani bi tarafı açıkta kalırsa bağdat liyiz biliyorsun :) şaka bi yanada serdarr kaç geliyorum yanina :))
autoclean'da buluşma olucak desenize bu gece basıp gelesim geldi benimde :)
buralar yağışlı yalnız, bilginize :)
Yarın hava açık :D
Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (http://dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx#sfU)
hava durumuna baktım dün ve buğünde gayet güzel sıkıntı olacağını zannetmiyorum yarın tekrar haberleşiriz
Yarın hava açık :D
Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (http://dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx#sfU)
bakma ona ya çok yalancı :D
hava durumuna baktım dün ve buğünde gayet güzel sıkıntı olacağını zannetmiyorum yarın tekrar haberleşiriz
valla buranın havası iyice ayarsız oldu. yarım saat önce feci halde sağanakla dolu yağdı. inşallah iyi olur hava.
yarın güzel olur heralde hava bende antalyadan gelicem yarın izlemeye gelirim inşallah sizi :)
Sercan AKCAN
22-03-2013, 14:21
videoları bekliyoruzzz :)
Yoo bahaneci degilim daha önce yaşanmış örnekler var cevre edinme amaclı olupta sonra dan yarış sonrası canı sıkılıp türlü türlü olay konular oluşuyor durum bundan ibaret
ya bırak geçmeyi geçilmeyi gece rüyamda dönen kuzuları görüyordum o kadar moda girdim telefonu varsa şimdiden yeri ayırt :icon_tup::icon_tup:
Tamda m5 diyecektimki sınır 300 hp yazılmış Yuksel abiye haber vermeyeyim O zaman
Tamda m5 diyecektimki sınır 300 hp yazılmış Yuksel abiye haber vermeyeyim O zaman
problem değil kardeşim gelsin gazlarız ne demek bıcak bilediğimiz yok kimseye araba deneyip sohbet filan ....
Sheyhzade
22-03-2013, 16:24
hava iyi olur inşallah. bugün baya kötü.
Buu sadece düz yoldamı basılcak yoksa viraj havasıda katılcakmı
Sheyhzade
22-03-2013, 20:51
Buu sadece düz yoldamı basılcak yoksa viraj havasıda katılcakmı
aşırı beslemeyle viraj yapalım tabii :D sen o işi erenle şevkiye sor, bankete sokuodum onları en son viraj yaptığımda :D
pek honda yok sanırım denizlide :)
serdar işim olmasayd bende gelmek isterdim sizinle :)
sadikbeyazit
22-03-2013, 22:03
Her markadan aracımız var sizide misafir ederiz buyrun gelin...
çok teşekkür ederim,konuyu daha yeni gördüm valla :(
agungoren
22-03-2013, 22:35
Videolari merakla bekliyoruz:)
Sheyhzade
22-03-2013, 22:35
si var denemeniz için buyrun gelin.
aşırı beslemeyle viraj yapalım tabii :D sen o işi erenle şevkiye sor, bankete sokuodum onları en son viraj yaptığımda :D
Virajda yapalım yaa..zevkine....
Kanka rahat ol.cok istekli gördüm seni
sadikbeyazit
22-03-2013, 22:39
Virajda yapalım yaa..zevkine....
Her türlü yapalım zevkine kanka;)
gokcell13
22-03-2013, 22:45
ya bırak geçmeyi geçilmeyi gece rüyamda dönen kuzuları görüyordum o kadar moda girdim telefonu varsa şimdiden yeri ayırt :icon_tup::icon_tup:
Len Gokhan işin gücün yemek, Serdar bunu fazla acıktırmayın kanka gerci sen biliyon :). Antalya ekibine sevgiler.Videolarınızı bekliyoruz.
Sheyhzade
23-03-2013, 02:46
sizin maksat tanışmak sohbet değil, tandır kebap yemek herhalde ya :D :D :D
Len Gokhan işin gücün yemek, Serdar bunu fazla acıktırmayın kanka gerci sen biliyon :). Antalya ekibine sevgiler.Videolarınızı bekliyoruz.
hahahaha geber seni kahrolası bu arada kardeş kuzunun fotoğrafını atarım sana ölll :D:D
beyler denizlide hava nasıl şu an ?? :soru:
sadikbeyazit
23-03-2013, 09:30
Sessiz sakin durumda beli olmuyor...
sabahtan yağmur vardı, şuan bahar havası. bulutlu ama, yine yağabilir.
Güneş göz kirpiyor yollar kuru, öğleden sonra daha güzel olur güneş gösterir kendini. Bi tanede de megan RS var konuştum oda gelebilir.
ŞiPŞaK biz kacta çıkıyoruz kardesim :D
Bu RS, antalya plakalı turuncu olan mı?
Güneş göz kirpiyor yollar kuru, öğleden sonra daha güzel olur güneş gösterir kendini. Bi tanede de megan RS var konuştum oda gelebilir.
GECE BAYA HAREKETLİ OLACAK DESENİZE :icon_tup:
akşam hareketli olacağı kesin havada açıldı p.lis amcalar sıkıntı çıkartmaz umarım bizde kendi çapımızda denemeler yapacaktık hızlılar yarışacak olunca iptal ettik :D
GECE BAYA HAREKETLİ OLACAK DESENİZE :icon_tup:
Biz Perşembe konustuk çıkalım diye hava yağışlı olunca Cumartesiye bırakmıştık. Konuyuda bugun gordum zaten, dediğin gibi bereketli olacak fazla gürültü yapıp basılmadan bitirsek bari :D
Aynen Antalya plaka turuncu BVB
ortam şenlensin :D
qYag5YmPvQs
http://www.youtube.com/watch?v=qYag5YmPvQ
eyvallah :D
piknik tüpü , serum şişesi , her türlü medikal malzemeyle hazırız :D
piknik tüpü , serum şişesi , her türlü medikal malzemeyle hazırız :D
ne olcak onlar :D
ne olcak onlar :D
ayar yaparken lazım olabilir :D
ayar yaparken lazım olabilir :D
:D
sende deneyecekmisin ?
qYag5YmPvQs
http://www.youtube.com/watch?v=qYag5YmPvQ
alper abi sende gelsen beraber gitsek olabilirdi aslında
alper abi sende gelsen beraber gitsek olabilirdi aslında
bir dahakine inşallah :)
:D
sende deneyecekmisin ?
her türlü :icon_tup:
stock neler yapacak görelim bakalım :D
daha önce erenle denedinizmi yada ümitle
akşam çevre yolu ateşli olacak belli :D amcalar karışmasa bari
kankam yaa ne zaman istiyosan haberleşirik..
görelim bakalım abicim :D
daha önce erenle denedinizmi yada ümitle
akşam çevre yolu ateşli olacak belli :D amcalar karışmasa bari
kapalıdan 1 biletde bana :D tipo-R la geleyimmi bende :D
kapalıdan 1 biletde bana :D tipo-R la geleyimmi bende :D
bende nezaman yazacaksın diye bakıyordum :D
biz gitmeyeceğiz kalabalık olacak birde biz kalabalık etmeyelim biz ümitle nargile içmeye gidicez kampüse :D
antalyalı kardeşlerimiz yola çıkmışlarmı ?
havada düzelmiye başladı yer yer kapalı ve güneşli
antalyalı kardeşlerimiz yola çıkmışlarmı ?
akşam 6 gibi cıkacağız 8,30 gibi orda oluruz aksilik olmazsa yada daha erken :D
kebap için sabahtan gelmenizi tavsiye ederdim
MaXiGörKy
23-03-2013, 14:03
Guzel ortam olacagi kesin:) videolari bekliyoruz artik:)
Hava güzel şu an inşallah akşama da böyle devam eder. Burdan adres tarifi yapmayalım toplu sünnete dönmesin olay.
hayırlı yolculuklar Antalyalı arkadaşlara kazasız belasız dikkatli dikkatli gelin.
oldu olacak plakaları da yaz da tam olsun bari !
teşekkür ederiz akşam telefonlaşırız deniz arkadaşımızın dükkanı yok üstünde imiş sanırım o ilğilenecek bizimle... görüşmek üzere
Sheyhzade
23-03-2013, 16:06
teşekkür ederiz akşam telefonlaşırız deniz arkadaşımızın dükkanı yok üstünde imiş sanırım o ilğilenecek bizimle... görüşmek üzere
aynen hepimiz yakınız oraya zaten, cihanın orası toplanmak için en uygun yer. nescafelerini de bitiririz ne güzel :D
cihanın orda görüşmek üzere ..
hayırlı yolculuklar
aynen hepimiz yakınız oraya zaten, cihanın orası toplanmak için en uygun yer. nescafelerini de bitiririz ne güzel :D
senin arabaya ağırlık yapalım mı? :D benim şayin çok gerilerde kalacak yoksa huahha :D
Veli abilerde haberi olursa denerler turbo bertoneyi sanirim :)
ben daha yeni gördüm :) akşam muhabbet çok iyi olacak aslında kaçırmazdım ama bizim arabamız daha bitmedi piston kol bekliyorum :( artık bidahaki sefere deneriz
Sheyhzade
23-03-2013, 17:35
bizim bu fotoğrafçı arkadaşların sesi niye hiç çıkmıyor, akşam kaçırılmıcak ortam var aslında, o kadar arabayı istesen bi araya toplayamazsınız photographyciler :D
ben daha yeni gördüm :) akşam muhabbet çok iyi olacak aslında kaçırmazdım ama bizim arabamız daha bitmedi piston kol bekliyorum :( artık bidahaki sefere deneriz
mustafa abi söyledi abi öyleymiş sen çıkar dedim ben yarışmam dedi :D
bizim bu fotoğrafçı arkadaşların sesi niye hiç çıkmıyor, akşam kaçırılmıcak ortam var aslında, o kadar arabayı istesen bi araya toplayamazsınız photographyciler :D
makineyi alsam mı almasam mı diye düşünüyom yaa
EscorTTurbO
23-03-2013, 17:55
GoPro yu getiriyorum. Fotograf makinasini getiririm kanimca.
Bi aksilik olmazsa 300 hp atmosferik şahinle ordayım.
ÇALIŞKAN07
23-03-2013, 18:10
Yoldayız nasipse geliyoruz
Yoldayız nasipse geliyoruz
Hayırlı yolculuklar.. Dikkat edin denizli girişi karanlık ve dik yokuşludur. Allaha emanet.
EscorTTurbO
23-03-2013, 19:34
Fotograf makinasi ve goproyu aldim.
Kazasiz belasiz gelin hayirlisi ile.
Sercan AKCAN
23-03-2013, 20:21
güzel videolar bekliyoruz denizliden :)
Baskın yedik sol yanımızdan :D
http://i46.tinypic.com/2nrhu20.jpg
http://i49.tinypic.com/2znwx2b.jpg
http://i46.tinypic.com/dy9de9.jpg
Basin express :D daha 10 dk oldu ayrilali ne cabuk upload :D
Birlikteyken ekliyordum :D
Sheyhzade
23-03-2013, 23:32
Güzel bir geceydi, gelen, geçen geçilen herkesin ellerine sağlık. Bizi polise şikayet eden arkadaşların da annelerine iyi geceler diliyorum işlerim yeni bitti kendileriyle ;)
bu arada bi ara toplaşıp Denizli tayfası beni döverse sevinirim, polisle köşe kapmaca oynuyoruz derken avcyi açmayı unutmuşuz, bende bu dumanlar nerden geliyor diye düşünüyordum kendi kendime. tabii gözüm polis aradığından boost göstergesine bakmadım bile :))))
siyah gti ile denemedik fakat dbsnin maşallahı var, güzel geçti tebrik ediyorum kendilerini, isimleri unuttum kusura bakmasınlar :)
Hic gelmeyen polislerin gelecegi tuttu arkadas ya.
Gelenlerin ayagina saglik. Araclar iyi yuruyor.
http://i1175.photobucket.com/albums/r630/fearfell/5268692C-771A-4529-B5F1-82925014EA9D-2412-0000017D60DB40C0.jpg
Bize daha once 2 kez denk geldi kamyoncular ve fabrika guvenlikleri sikayet ediyor genelde
Kim kiminle denedi ? Sonuclar nasil ?
-Günalp-
24-03-2013, 00:34
Video yok mu izleyelim?
Sheyhzade
24-03-2013, 00:39
Kim kiminle denedi ? Sonuclar nasil ?
polisler işin içine karışınca grup biraz koptu, ben dbs ile denedim geçti beni maşallahı var allah arıza, kaza, bela vermesin kendisine. başka deneyen oldumu bilmiyorum, ben araç içindeki gopro ile çekim yaptım fakat kablosu bende yoktu atar kameranın sahibi arkadaş videoyu sanırım.
Video ve resimler var ozan arkadasimizda duzenleme yapip ekleyecekti
Baya denemeler oldu gordugum kadariyla antalya araclari ile denizliden ibiza cupra leon fr polo gti denedi detaylari arkadaslar kendileri yazar
video ları izledim :) güzel denemeler olmuş :)
Videolar :)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/151067-denizlili-arkadaslarla-denemeler.html
ÇALIŞKAN
24-03-2013, 14:32
polo'yu bakış açım degişti
polo'yu bakış açım degişti
sen niye gelmedin