Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 civic elegance ..düşünceleriniz.
qokhan25
21-03-2013, 21:20
merhaba arkadaşlar yaklasık 2 ay önce 44 binde 2008 model gri renkte civic elagance aldım.. yalnız ciziklerden dolayı bel altı boyalı serviste sorgulattıgımız zaman ciziklerden dolayı bel altı boyandığı belirtlilmiş.. 31 000 tl aldık ..acaba iyimi ettik kötümü anlıyan arkadaşların görüşlerini alabilirmiyim
ayrıca aracta sisler farlar xenon serviste takılmıs ve kapı içi civic yazıları mevcut serviste yapılmıs..:heyoo:
Aracı aldıktan sonra anca hayırlı olsun denir. :)
Hayırlı olsun. İçinize sindikten sonra gerisi önemli değil.
qokhan25
21-03-2013, 21:27
Aracı aldıktan sonra anca hayırlı olsun denir. :)
Hayırlı olsun. İçinize sindikten sonra gerisi önemli değil.
Evet .. aracı alındı yalnız ben yinede bi arkadaşların görüşlerini alıyım dedım :) iyimi ettik kötümü.. bu arada Sağolsın..
HondatugraL
21-03-2013, 21:30
İçeri ses alması dışında hıc kotu yanını gormedım. İyi etmişsiniz. Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun fotoğrafları yokmu aracın
qokhan25
21-03-2013, 21:31
İçeri ses alması dışında hıc kotu yanını gormedım. İyi etmişsiniz. Hayırlı olsun
evet bende görmedım muhtesem bir arac dediğiniz gibi asfalt sesini içeri birazcık alıyor :) o kadarda kötü bi durum deil :) hafif bir slow müzikle sansürlüyebiliriz bu sesi :)
İyi kotu yorumum yok ama biri kotu dese ne olacak, almissiniz artık. Hayırlı olsun :)
qokhan25
21-03-2013, 21:32
Hayırlı uğurlu olsun fotoğrafları yokmu aracın
Allah razı olsun daha iyileri sizin olsun hayır cekmedım fotograf ama en kısa zamanda ceip koyacagım..
4-5 kişiyken köprü vs bağlantılarında veya bazı yoldaki satıh geçişlerinden hızlı geçildiğinde amortisörün kuleye oturma sesi harici pek bir eksisi yok.
bi de benim bildiğim görüş almadan önce alınır :) hayırlı olsun
qokhan25
21-03-2013, 21:37
4-5 kişiyken köprü vs bağlantılarında veya bazı yoldaki satıh geçişlerinden hızlı geçildiğinde amortisörün kuleye oturma sesi harici pek bir eksisi yok.
bi de benim bildiğim görüş almadan önce alınır :) hayırlı olsun
sağolasın :) yalnız dediğim gibi bi kere aldık ben iyi fiyata almısmıyım. ve satarken . bu bel altı boya yüzünden sıkıntı çekermiyim. bunları sorgluyorum.. Sorun yok aractan memnunum ve içimede sindi alırken o kadar araç gezdim daha düşük fiyatlara en cok bunu begendım ve aldım..
mert_can 41
21-03-2013, 21:44
biraz yakması(lpg yoksa) ve içeri ses alması dışında gerçek ten mantıklı bi seçim o fiyat arasındaki araçlar arasında hayırlı olsun :)
Canblock
21-03-2013, 21:46
Güzel seçim fakat yakıt yönünden maalesef kaybediyor. Hayırlı Olsun.
evet bu olay can sıkıcı biraz. bagaj boş olsa bile arkada 3 yetişkin oturdumu 90 ı geçmemek lazım çok vuruyor nedense
qokhan25
21-03-2013, 21:46
biraz yakması(lpg yoksa) ve içeri ses alması dışında gerçek ten mantıklı bi seçim o fiyat arasındaki araçlar arasında hayırlı olsun :)
Eywallah dediğin gibi Sınıfında en iyi bu. aynı görüşteyim.. İnş Hayrını görürüz ..
qokhan25
21-03-2013, 21:48
Güzel seçim fakat yakıt yönünden maalesef kaybediyor. Hayırlı Olsun.
sagolun daha iyisi sizlerin olsun İnş
qokhan25
21-03-2013, 21:50
evet bu olay can sıkıcı biraz. bagaj boş olsa bile arkada 3 yetişkin oturdumu 90 ı geçmemek lazım çok vuruyor nedense
Valla nedense ben böle bi durum göremedım vurma ses yapma gibi.. yalnız hafta sonu kullanırken özellikle arakaya 2 3 kişi alıp bunu deniyeçeğim:D teşşkürler
mcolgecen
21-03-2013, 21:55
80-90 binde dream modellerine 33-34 bin istendiğine göre fiyatı çok değil ama 1 ay önce vsa'lı 60 binde brc lpg li 2 parça boyalı servis bakımlı aracımı 35 bine sattım bütceniz bu araca yettiyse hayırlı uğurlu olsun aracın çok iyi piyasası var hevesiniz geçince tekrar o paralara satabilirsiniz .
qokhan25
21-03-2013, 21:59
80-90 binde dream modellerine 33-34 bin istendiğine göre fiyatı çok değil ama 1 ay önce vsa'lı 60 binde brc lpg li 2 parça boyalı servis bakımlı aracımı 35 bine sattım bütceniz bu araca yettiyse hayırlı uğurlu olsun aracın çok iyi piyasası var hevesiniz geçince tekrar o paralara satabilirsiniz .
Allah Razı olsun daha iyileri sizin olsun dıyıcem yalnız ,Maşşallh Roccounuz var zaten :) zaten arabayı C.savcı olan abım bende istiyor Bu gidişlede elimden alıcak gibi gozkuyor ..Satabilirim ona aynı paraya berkii..teşşkürler:icon_tup:
Valla nedense ben böle bi durum göremedım vurma ses yapma gibi.. yalnız hafta sonu kullanırken özellikle arakaya 2 3 kişi alıp bunu deniyeçeğim:D teşşkürler
inşallah olmaz bi sorurunuz. çok güzel bir tercih yapmışsınız lpg ile yakıt sorunu da olmaz keyfini çıkarın :icon_tup:
qokhan25
21-03-2013, 22:08
inşallah olmaz bi sorurunuz. çok güzel bir tercih yapmışsınız lpg ile yakıt sorunu da olmaz keyfini çıkarın :icon_tup:
Saolsanız Lpg suan düşünmüyoruz araca zararı olur dıye korkuyorum .. az gezerimm Öz gezerim :Allah cümlemizin Gönlüne göre versin herkez her istediği aracı alır inş..