Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka Fren Sapma

Uur
22-03-2013, 10:10
Geçen hafta muayneye gittim ve geçeceğimden emindim ancak adam ölçüm yaptığında arka frenlerde %42 lik bir sapma olduğunu söyledi(limit %30) ve ağır kusur olarak geçirmedi.

Araç Pejo 206
Şimdi benim bunu gidermem gerekiyor ancak aracın arka pabuçları değişttirttik. Merkezlere baktırdık diyelim kampanalarda. Sapma oranını tamirci ölçemeyecek. Benim ikisini bir arada fiyatta da yormayacak bir yere yaptırabilirmiyim diye sizlere de sormak istedim ? Varmıdır daha önce başına gelen buna kolay çözüm getirebilmiş arkadaşlar :confused:

ruudvan
22-03-2013, 10:12
goztepe sanayıye yakınsan senı bı frencıye gonderıyım roller makınesı var frenlerındekı sapmayıda olcebılır fıyatlarıda uygundur. yada kartal sanayıye.
bostancıdada var ama fıyatları bıraz fazla

Uur
22-03-2013, 10:21
goztepe sanayıye yakınsan senı bı frencıye gonderıyım roller makınesı var frenlerındekı sapmayıda olcebılır fıyatlarıda uygundur. yada kartal sanayıye.
bostancıdada var ama fıyatları bıraz fazla

Avrupa yakasında olsa süper olurdu.
Daha önce hiç gitmedim göztepe sanayiye ama önümüzdeki hafta sonu uğrayabilirim eğer bu taraflarda bulamazsam. Adresi varsa pm alabilirmiyim. Birde referans olarak sizin isminizi versek nazımız geçer mi :D

ruudvan
22-03-2013, 10:22
avrupa yakasında bılmıyorum malesef goztepe sanayıde gırıste ılk sol sokaktan gırınce 50 metre ılerıde sagda kosedekı dukkan ısmımden tanımaz ama muhabbetımız vardır bn frenlerımı olcturmeye snn gıbı muayenede sıkıntılı olan arabaları oraya goturuyorum gonderıyorum.

Maxi
22-03-2013, 10:25
avrupa yakasında bılmıyorum malesef goztepe sanayıde gırıste ılk sol sokaktan gırınce 50 metre ılerıde sagda kosedekı dukkan ısmımden tanımaz ama muhabbetımız vardır bn frenlerımı olcturmeye snn gıbı muayenede sıkıntılı olan arabaları oraya goturuyorum gonderıyorum.

nasıl bir teknikle frenleri ölçüyor orası ?
4 çeker aracı ölçebilirmi ?

mehmetRS
22-03-2013, 10:28
Zeytinburnunda fren testi yapan bir yer vardı fakat ne yerini ne adını bilmiyorum akşama öğrenmiş olurum.

Uur
22-03-2013, 10:28

Dükkanın ismi nedir hocam ?

Ranthor
22-03-2013, 10:29
konuyu sohbet yerine yol tutus frenler kisminda acmaliydiniz

Uur
22-03-2013, 10:29
Zeytinburnunda fren testi yapan bir yer vardı fakat ne yerini ne adını bilmiyorum akşama öğrenmiş olurum.

Çok sevinirim öğrenebilirsen birdaha girip muayneye aynı sıkıntıyı çekmek istemiyorum :(

mehmetRS
22-03-2013, 10:30
Çok sevinirim öğrenebilirsen birdaha girip muayneye aynı sıkıntıyı çekmek istemiyorum :(

akşam en gec 6 7 gibi yazmıs olurum size adresini.

Uur
22-03-2013, 10:32
konuyu sohbet yerine yol tutus frenler kisminda acmaliydiniz

Baktım ama göremedi o kısmı bir dahakine daha dikkat edeceğim ilk konularımdan sayılır :p

ruudvan
22-03-2013, 10:37
nasıl bir teknikle frenleri ölçüyor orası ?
4 çeker aracı ölçebilirmi ?
abı 4 cekerı olcebılırmı bılmıyorum daha dogrusu dyno gıbı tekerlerın oturdugu roller ı var ama tek taraflı snn dort ceker ayırıyorsa olcebılır.yada bı tekerın altına konulacak aparatlada olcebılır

Dükkanın ismi nedir hocam ?

dukkanın adını hatırlamıyorum malesef.ama cok kolay yerde.
http://i1231.photobucket.com/albums/ee509/RTOPAL/Untitled-1.jpg

Uur
22-03-2013, 10:39
Bu harita bile yeterli benim için çok teşekkür ederim :)

metinmb407
22-03-2013, 10:41
Bende de aynı sıkıntı oluşmuştu balatalarımın artık değişim vakti gelmişti. Ön arka balataları 100 liraya aldım 50 lira da işçilik verdim.

batuu
22-03-2013, 10:42
tarif ettiğiniz yer Genç rot balans olabilir mi ? oraya benzettim

ruudvan
22-03-2013, 14:23
tarif ettiğiniz yer Genç rot balans olabilir mi ? oraya benzettim

rot balans yok orda sadece fren.