Orijinalini görmek için tıklayınız : YGS'ye saatler kala...
Hepimizin bildiği gibi yurt genelinde yarın ygs sınavı olacak mezunlar ve son sınıf adayların gireceği sınavda bazı hatırlatmalarda bulunmak istedim.Saygılar ve sınavda emek veren herkesin emeğinin karşılığını almasının duacısıyım.
- Sınav kaygısını azaltmanın en temel yolu bilgi eksikliğini minimuma indirmek ve konulara olabildiğince hakim olmaktır.
- Kısa süre kaldığından bütün konuların tekrarını bu hafta ve üst üste yapmak bilgi depolamak yerine yoğun kaygılara sebep olabilir.
- Bir sınavın önemini öğrenci gözünde çok fazla büyüttüğü zaman, bu durum kaygısını daha da yükseltecektir. Öğrencinin hayatta alternatifler olduğunu unutmaması önemli.
- Kendilik değerinizin ölçüsü yaptığınız "doğru netler" değildir. Kim olduğumuza dair tanımlamalarımızı çok daha geniş bir açıdan bakarak yapmak çok önemlidir. Bu yüzden sahip olduğunuz diğer rollerinizi de düşünmeye çalışın. Kendinizi sadece öğrenci olarak düşünmek yerine aynı zamanda ailenizin erkek/kız çocuğu, arkadaş, müzisyen, sporcu vs. rollerinizi de düşünün.
- Sınavla ilgisi olmayan düşüncelerden uzak durmaya çalışılması önemlidir. Öğrencinin "ben bunu yapamam", "bu sınavı geçemeyeceğim", "sınavlarda hiçbir zaman başarılı olamadım", gibi konuşmaların farkına varması ve bunların yerine daha pozitif, kendisini destekleyecek ifadeler düşünmesinde fayda var. Örneğin, "Bu sınava çok iyi hazırlandım.", "Yapabileceğimin en iyisini yaptım." gibi düşünceler kaygıyı azaltacaktır.
(ALINTIDIR.)
63owen63
23-03-2013, 14:34
okunmuş pirinç bulunur :)
Herkesin bahtı açık olsun.
forumdan da elbet sınava girecek arkadaşlar vardır , Allah hepinizin yardımcısı olsun bol şanslar
RABBİM herkezin hakkında hayırlısını temin etsin
Gökhan Bilgin
23-03-2013, 14:37
Sınava gireceklere başarılar :)
Bol şans arkadaşlar, siz siz olun yurtta kalmayacaksanız ışık üni yazmayın. :D
mert_can 41
23-03-2013, 14:39
YGS lafını duydukça geriliyorum bi türlü kaçamadım radyoda,tv de internete kafayı yiyicem her yerde ygs var :( yine annem okunmuş pirinç okunmuş şeker okunmuş su kombinasyonun eksik etmez yarın üzerimden :D
Bol şans arkadaşlar, siz siz olun yurtta kalmayacaksanız ışık üni yazmayın. :D
niye ki eksileri nedir :)
niye ki eksileri nedir :)
Hergün uzun yola çıkmak istiyorsan yazabilirsin valla. :) Benim günde yaklaşık 2.5 saatim yolda geçiyor, ama mezun olunca meyvesini de yicez inşallah. :)
kendime ve herkese başarılar :D
Burak K.
23-03-2013, 14:46
Kolay gelsin herkese. Bende geçen sene bu zamanlarda heyecanlıydım,şimdi Gaziantepte okuyorum Antep yazmayın özelde olsa devlette olsa yazarsın gelir gelirsin bitmez. :D Şaka bi yana Allah yardımcısı olsun sınava giren herkesin,mümkünse hazırlığı olmayan bir okul tercih edin hazırlık büyük sıkıntı. Başarılar herkese...
Herkese başarılar.Bol şans.
Bakalım araba hayallerimiz özel üni ile son mu bulacak ? Bizi sonraki günlerde neler bekliyor ?
Ygs bi şekil geçerde lys ? Asıl zor olan lys ?
Hergün uzun yola çıkmak istiyorsan yazabilirsin valla. :) Benim günde yaklaşık 2.5 saatim yolda geçiyor, ama mezun olunca meyvesini de yicez inşallah. :)
Lisede bile günlük buçuk saat yol gidiyorum bunye alıştı artık :D
mert_can 41
23-03-2013, 14:56
özel ünüversite içinde puan gerekiyomu bazıları gerekiyo bazıları gerekmiyo diyo ona göre kendime stres yapacam :D
Burak K.
23-03-2013, 15:05
özel ünüversite içinde puan gerekiyomu bazıları gerekiyo bazıları gerekmiyo diyo ona göre kendime stres yapacam :D
Gerekiyo tabi kim gerekmiyo dedi ? :D
uluckaban
23-03-2013, 15:08
yılmadan usanmadan sınava girmeye devam ömür boyu okuyacam :D
ohoo öle bişey olsa ben direk; fizik terapi go :D
hobi olarak sınava giriceklerden biriyim, ilk kez gireceklere tavsiyem hiç dert tasa etmeyin, olmasa da dünyanın sonu değil seneye denersiniz keza daha önemli olan lys :)
Kolay gelsin herkese. Bende geçen sene bu zamanlarda heyecanlıydım,şimdi Gaziantepte okuyorum Antep yazmayın özelde olsa devlette olsa yazarsın gelir gelirsin bitmez. :D Şaka bi yana Allah yardımcısı olsun sınava giren herkesin,mümkünse hazırlığı olmayan bir okul tercih edin hazırlık büyük sıkıntı. Başarılar herkese...
Geçen seneki konuyu hatırla kanka :D O kadar gelme etme dedim, geldin. Noldu şimdi ? :D
hobi olarak sınava giriceklerden biriyim, ilk kez gireceklere tavsiyem hiç dert tasa etmeyin, olmasa da dünyanın sonu değil seneye denersiniz keza daha önemli olan lys :)
Sende veriyorsun abi aradan gerilimi :D
Umut_Akkuş
23-03-2013, 15:31
hepimize bol şanslar :)
Zor bi olay:-) Allah herkesin gönlüne göre versin
Kesinlikle , bu sınav eleme sınavı gibi birşey olucak asıl sınav lys.
FaruKsvs
23-03-2013, 15:53
Aylardır beklenen hatta lise 1 den beri var olduğu konuşulan o büyük gün geldi çattı demek :D (şaka)
Bütün bilgilerinizin, becerilerinizin, kabiliyetlerinizin bir pazar sabahı sorulan 160 soru ile değerlendirilebileceğini zannetmeyin arkadaşlar. Gelecek yıllarınızı senelerinizi bu 160 soru mu belirleyecek? Ya da sınav bittikten sonra bütün stresler bütün dertler bitecek mi? :) Bu anlamsız gerginlik herkesin üstünde var biliyorum, sınavdan çıktığınız gün de aynı gerginlik devam edecek ama sınavdan 3-4 gün sonra "-bu muydu yani, bu kadar mı" kelimeleri ile yüzünüzdeki anlamsız gülümsemelerin fotoğrafını mutlaka çekin :)
yigitblr
23-03-2013, 15:58
Seneye bu zamanlarda o sınava ben gireceğim ve şimdiden çalışmaya başladım. Allahın izniyle İTÜ endüstri yolları taştan:)
Allah kolaylık versin beyler.
Murat Ç.
23-03-2013, 16:19
Gerçekten çok zorlu süreç hazırlanmak sürekli zamanlı zamansız çalışmak ve sonunda büyük güne yaklastık insallah hersey umduğum gibi geçerde çıkarız bu işin içinden ama unutulmamalıdırki dışarda hersey devam ediyor o yüzden sınavı çok takmamak lazım... herşey olacagına varır ve tüm ygs ye girecek arkadaşlara burdanda başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsun :)
Ah ah :D heyecan yaptım :D
Burak K.
23-03-2013, 16:39
Geçen seneki konuyu hatırla kanka :D O kadar gelme etme dedim, geldin. Noldu şimdi ? :D
Kanka ben bölüm için geldim başka bi bölüm olsaydı ne işim var Antep'te. :D Bölüm istediğim bölümdü bi tek burası oluyodu geldik bakalım geçiş işini kovalıyorum şimdide. :D
O değilde,sınava girecek arkadaşlara hitaben 2 kere girdim bu sınava,her sınavdan çıktığımda o kadar da dert edilecek bir şey değilmiş dedim. Girin-çıkın hayatın sonu değil ve şunu da unutmayın "Üniversiteyi kazanın,gerisi kolay diyen hocalarınıza bi s..... çekin. :D (Forumda öğretmenlerimiz varsa üzerinize alınmayın,sizlere saygımız sonsuz ama bu bi gerçek maalesef. :) )
sınava giricek arkadaslara basarılar inşallah istedıgınız gıbı gecer
sansar34
23-03-2013, 17:13
sınava gırecek arkadaslara başarılar dılerı.
dip not: Ücret karsılıgı okunmuş baklava şeker unlu mamuller bulunur :) :P
StyleALP
23-03-2013, 18:21
Sınava girişte internetten çıktısını aldığınız "Sınava Giriş Belgesi" ve Kimliğiniz veya pasaportunuz olması yeterli. Sınavda kullanacağınız kalem, silgi vs ÖSYM tarafından karşılanacak o yüzden yanınızda getirmenize gerek yok. Yanınızda bi selpak ve su getirmeniz yeterli olacaktır.
Hayırlısı olması dileğimle...
onursumer
23-03-2013, 18:33
başarılar herkese bende kardeşimi goturucem sabah sınava :D
bora1311
23-03-2013, 18:35
sınava girecek tüm arkadaslara basarılar :)
Sende veriyorsun abi aradan gerilimi :D
inan bana kazanması okumasından çok daha kolay :D makine müh için konuşuyorum :)
GuneyOnur
23-03-2013, 18:41
Bakalım araba hayallerimiz özel üni ile son mu bulacak ?
Katılıyorum hem Özel Üni. hemde araba olsa hiçte fena olmazdı yani :D Bende Maltepe Üni. düşünüyorum.
Ya varya bütün sene hiç kafama bile takmadım şimdi yarın sınav varya bir heyecan bir stres sardı anlatamam :D
İlk mesajdaki tavsiyeler icin biraz gec olmus sanki :D Bu sene öylesine giriyorum, hedefi olan arkadaslara basarılar.
Sınava katılacak herkese başarılar. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Herkese başarılar emekleriniz boşa gitmez inşallah
ygsye saatler kala burada işiniz ne yatın uyuyun beyler. İnş gönlünüze göre olanı kazanırsınız. not:okan yazmayın. :D
mert_can 41
23-03-2013, 20:21
Gerekiyo tabi kim gerekmiyo dedi ? :D
ohoo öle bişey olsa ben direk; fizik terapi go :D
okadar da kendime gaz veriyodum ben en iyisi sınava girdikten sonra bide arkadaşlarıma girişim :D:D
HondatugraL
23-03-2013, 20:23
İnşallah bunun tersini gerçekleştirirsiniz :D
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/483795_590229910996447_529073026_n.png
GuneyOnur
23-03-2013, 21:20
Türkçe'den 25 net yapsam bile YGS-1'den 160-170 arası bir puan çıkıyor vay be bir kez daha umutlandım bütün stres heyecan gitti wallaha türkçe ve sosyal bilimlere abanıcam :D
Sınava sayılı saatler kaldı ama biz hala tech'de takılıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun Başarılar herkese :)
ANCAMARO
23-03-2013, 21:39
Herkese başarılar. Tek bir soru çözmedim,çalışmadım inanmadığım bişey için emek harcamam aile ricasıyla giriyorum sınava. Sınavdan saatler önce hata yaptım diyorum,demek ki neymiş bu duzen adamı içine çeker. Mat yapmadan baraj geçilir mi?
mert_can 41
23-03-2013, 21:44
Herkese başarılar. Tek bir soru çözmedim,çalışmadım inanmadığım bişey için emek harcamam aile ricasıyla giriyorum sınava. Sınavdan saatler önce hata yaptım diyorum,demek ki neymiş bu duzen adamı içine çeker. Mat yapmadan baraj geçilir mi?
Ohhh be yalnız değilmişim bende idealerim için seneye kasıcam mat yapmadan geçilir baraj sonuçta herkez sayısalcı değil :) en azından geçilmeli yoksa cidden yandım tek ümidim sözel dersler
GuneyOnur
23-03-2013, 21:51
Wallaha türkçe'den 20-25 net yapınca barajı geçiyorsun benim bildiğim türkçe ve sosyal kasmak lazım..
volkan_gs
23-03-2013, 21:52
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar :)
mert_can 41
23-03-2013, 21:52
Wallaha türkçe'den 20-25 net yapınca barajı geçiyorsun benim bildiğim türkçe ve sosyal kasmak lazım..
Kaç soru türkçe bölümü
GuneyOnur
23-03-2013, 21:56
Kaç soru türkçe bölümü
Türkçe 40 , Temel Matematik 40 , Sosyal Bilimler 40 , Fen Bilimleri 40
Toplamda 160 Soru 160 Dk. Her Soruya 1 Dk.
mert_can 41
23-03-2013, 21:59
Ohh seni bana allah yoladı sınava kasmıcam diyodum ama stres yapmiştım mat hiç gîrmiceğim için süreyi takmıyorum ama 1 dk nedir yaa :D
Direk YGS'den 4yıllık bölümlere gidiliyor mu ?
Birçok bölüm var, Google'dan bakabilirsin.
GuneyOnur
23-03-2013, 22:05
Bazı bölümlerde var , Fakat 2 Yıllığa gidip sonra Dikey Geçiş Sınavına girip 4 yıllığı kazanıp 2 yıl daha okuyarak 4 yılada tamamlıyabiliyorsun..
Kanka ben bölüm için geldim başka bi bölüm olsaydı ne işim var Antep'te. :D Bölüm istediğim bölümdü bi tek burası oluyodu geldik bakalım geçiş işini kovalıyorum şimdide. :D
O değilde,sınava girecek arkadaşlara hitaben 2 kere girdim bu sınava,her sınavdan çıktığımda o kadar da dert edilecek bir şey değilmiş dedim. Girin-çıkın hayatın sonu değil ve şunu da unutmayın "Üniversiteyi kazanın,gerisi kolay diyen hocalarınıza bi s..... çekin. :D (Forumda öğretmenlerimiz varsa üzerinize alınmayın,sizlere saygımız sonsuz ama bu bi gerçek maalesef. :) )
kovala kovala :D Yaşarken kendinden neredeyse nefret ettiriyor Gaziantep ancak neden bilmiyorum, geçen yaz gitme şansım varken gitmedim. Lys sonrasında düşündüğüm bir bölümü kazanmış olmama ragmen gitmedim burada kaldım :D Geçen yıl okadar söverken bu yıl neredeyse sevmeye başladım Gantepi o derece umarım gidersin, gidemezsende umarım seversin :D
Sınava yeni girecek arkadaşlara tavsiye: Rahat olun. Bunu herkes söylüyor ama gerçekten rahat olun, 2defa sınava girdim (ilki şuanki okuluma yerleştiğim sınav, 2.si kazanıp gitmediğim sınav.) 2sınavda da gerek sınava girmeden önce gerek sınavdan sonra bir an bile yapamazsam nolacak diye düşünmedim/düşünmeyin. Çokta mühim birşey değil hepi topu yaşıtlarınız eğitim hayatında 1 sınıf ileride olur. Rahat olup sevdiğiniz işi yaparsanız o yılı misliyle telafi edersiniz :) Ayrıca 60 70 yıllık hayatta da 1yıl hiç birşey.. Takmayın fazla :)
Bazı bölümlerde var , Fakat 2 Yıllığa gidip sonra Dikey Geçiş Sınavına girip 4 yıllığı kazanıp 2 yıl daha okuyarak 4 yılada tamamlıyabiliyorsun..
Bunu yanlış biliyorsun sanıyorum. O söylediğin eskiden mütabakat eğitimi gibi birşey vasıtasıyla oluyordu. Ya geçtiğimiz yıl yada ondan 1yıl önce mütabakat eğitimi kaldırıldı. Dgs ile gelen kişi 1.sınıftan tekrar başlıyor. (en azından bizim okulda şuan böyle.)
sabah sabah kim kalkıcak da sınava gidicek :D ( direk geçiş hakkım var ondan rahatım) :D sınava girecek olan herkeze başarılar :)
GuneyOnur
23-03-2013, 22:13
Bunu yanlış biliyorsun sanıyorum. O söylediğin eskiden mütabakat eğitimi gibi birşey vasıtasıyla oluyordu. Ya geçtiğimiz yıl yada ondan 1yıl önce mütabakat eğitimi kaldırıldı. Dgs ile gelen kişi 1.sınıftan tekrar başlıyor. (en azından bizim okulda şuan böyle.)
2 yıllıktan sınavla 4 yıllığa tamamlama nasıl oluyor o zaman ? Bilen varsa açıklasın iyi olur wallaha :D
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kardeşimde girecek sınava.
İş çıktı başımıza, sabah erken kalkıp kardeşimi okula bırakıcam :D
GuneyOnur
23-03-2013, 22:15
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Kardeşimde girecek sınava.
İş çıktı başımıza, sabah erken kalkıp kardeşimi okula bırakıcam :D
Erken dediğin 9'da abi ya :D Napıyosunuz pazar günü 2'ye 3'e kadar uyuyomusunuz :D
Şuan uyumayan bende dahil bütün ekibi sınav sonrası yorumlarıyla burada görmek isterim ;) o zaman açar bi yerimize güleriz :D
BirkanYazici
23-03-2013, 22:20
Allah yardimcimiz olsun beyler hepinize basarilar dilerim... :)
GuneyOnur
23-03-2013, 22:20
Şuan uyumayan bende dahil bütün ekibi sınav sonrası yorumlarıyla burada görmek isterim ;) o zaman açar bi yerimize güleriz :D
Özellikle sınavdan sonra çıkar çıkmaz arabaya binip direk telefona sarılıp tech'e giricem kesinlikle
Ayrıca saatte geç olmuş 23.20 ben kaçıyorum şimdiden yarın YGS'ye giricek tüm kardeşlerime,arkadaşlarıma,abilerime,ablalarıma,me rsindeki teyzemlere,ankaradaki halamlara buradan başarılar diliyorum.. İyi Geceler !
ben sınava girmeden 1 ay önce kenimi banlatmıştım :D çok giriyodum teche telefondan sürekli elimden düşmüyodu :D dedim böyle olmicak beni şu tarihe kadar banlayın diye konu açmıştım :D
Erken dediğin 9'da abi ya :D Napıyosunuz pazar günü 2'ye 3'e kadar uyuyomusunuz :D
9 da kardeşim de trafik olcak 7:30 - 8 gibi çıkmak gerekçek. Keşke 2 de 3 te uyansam :)
2 yıllıktan sınavla 4 yıllığa tamamlama nasıl oluyor o zaman ? Bilen varsa açıklasın iyi olur wallaha :D
Söyleyeceklerim örgün eğitim için geçerli.
Biraz bakındım ancak kesin bir bilgi edinemedim. Ancak, intibak sınıfı kaldırıldı artık DGS sınavına girip 2yıllıktan 4 yıllığa geçecek kişiler 1.sınıftan 4 yıllık eğitime başlıyorlar. Bazı okullar 2yıllık eğitimde alınan dersleri geçerli sayıyorlar ve ders sildirip 1 ve 2 den karışık ders alabiliyorsunuz. Bazı okullarsa buna izin vermiyor direk 1.sınıftan başlatıyor. İzin vermeyen okullar/bölümler genelde %100 İngilizce eğitim veren okullar.
onursumer
23-03-2013, 23:02
dgs ile kazandıktan sonra
okuduğun okul bolum aldığın dersler ile kazandığın okul bolum ders denklikleri karşılaştırılıyor
duruma gore 3. sınıftan başlama ihtimalinde olabilirken almadığın çok ders varsa 1 ve 2. sınıftan eksik derslerini alarak 1 sene intibak okuyorsun
yani intibak 3-4 yaparak 3 senede veya direk 3-4 duruma gore yapılabiliyor
bunda okul bolum ders içerikleri etkili kim ne derse şoyle diye doğru değil yani :)
ayrıca 1. sınıftan başlamak nedemek oyle şeymi olur sadece 1 ve 2 den almadığın eksik dersleri alırsın okadar
dgs ile kazandıktan sonra
okuduğun okul bolum aldığın dersler ile kazandığın okul bolum ders denklikleri karşılaştırılıyor
duruma gore 3. sınıftan başlama ihtimalinde olabilirken almadığın çok ders varsa 1 ve 2. sınıftan eksik derslerini alarak 1 sene intibak okuyorsun
yani intibak 3-4 yaparak 3 senede veya direk 3-4 duruma gore yapılabiliyor
bunda okul bolum ders içerikleri etkili kim ne derse şoyle diye doğru değil yani :)
2011 yılında yapılan düzenlemeyi bilerek mi söylediniz ? Çünkü bahsettiğim düzenleme 2011 yılında yapıldı.
Gerçi çok farklı şeyler söylememişiz. Özetle herhangi 2 kişi için Dgs ile 4e tamamlama durumu 2yıllık eğitimi aldıgı okula ders geçme notuna (dd-dc ile geçilen dersler sıkıntılı) ve 4e tamamlayacağı okula özgü durumlar olacak..
onursumer
23-03-2013, 23:30
2012 de arkadaşımın kayıt işlemlerinde yardım ettim değişen birşey yok dediğim gibi çok fazla değişken var ama aşağı yukarı ozet geçtiğim gibi
Hakan Burak
24-03-2013, 04:31
Allah yardımcımız olsun. Hobi olarak giriyorum ama olsa da olur, olmasa da olur. :)
Sınava girecek kardeşlerime bir Rahat olun çağrısıda benden. Ama kendinize yenik düşme olasılığınız yüksek olduğu için daha da birşey diyemem. Çünkü kendimden biliyorum.
Hadi beyler kalkın.Bi kahvaltı yapın elinizi yüzünüzü yıkayın :D
denizalpakinci
24-03-2013, 06:20
Haydi beyler Allah yardımcımız olsun :)Başarılar herkese.
GuneyOnur
24-03-2013, 06:34
Sabahın 6'sından beri uyuyamıyorum pc'yi açar açmaz techde buldum kendimi :D
kemal_koker
24-03-2013, 06:37
Tüm adaylara başarılar dilerim.
Başarılar beyler sınavda yardırıyoruz :D
BirkanYazici
24-03-2013, 06:52
Rüyada barajı geçememek nedir yaaaa :D :D
ANCAMARO
24-03-2013, 07:07
Özel üni için dip fiyat alalım :D arkadaşlar herkese başarılar. Trafik yoğun olur erken cıkın olabildiğince
GuneyOnur
24-03-2013, 07:16
Rüyada barajı geçememek nedir yaaaa :D :D
Rüyaların hep tam tersi olur derler :D
GuneyOnur
24-03-2013, 07:18
Özel üni için dip fiyat alalım :D
Bu iyiydi :D Bende dip fiyatı pm alabilirmiyim :D
Sinav oncesi kahvaltida hic cekilmiyor :D
Ahmet Saraçoğlu
24-03-2013, 07:29
Sınava girecek tüm arkadaşlarımıza başarılar , Allah yardımcınız olsun.
Acik bufeden sonra kim sinava gidecek 160 dk pofff...
painkller
24-03-2013, 08:05
seneye bende bunları yaşıyor olacağım, umarım herkes gönlündeki yeri kazanır, bildiği soruları şaşırmadan yapar. ve sınavın ilk dakkalarında sıkışmaz. 160dakka tuvalet yok!
onursumer
24-03-2013, 08:42
Sinav yerindeyim biraz erken geldim beklemedeyiz :)
Ali Burak Şık
24-03-2013, 08:55
herkese başarılar kolay gelsin , seneye de bize girecekler :D
ErenErdem
24-03-2013, 08:57
Bu sene kardeşim sınava giriyor, umarım herkes gönlünde ki okula ve bölüme girme şansına sahip olur, herkese başarılar
onursumer
24-03-2013, 10:45
kardesımı beklıyorum zaman gecmek bılmıyor :) sınavdayken su gıbı akıp gecıyordu :)
StyleALP
24-03-2013, 11:21
2 saat sözeli bitirip kontrol etmece ile geçti kalan 40 dakikada o sayısal sayfalarına baktıkça kendimden geçtim. Allah sayısalcılara kolaylık versin
Sınavi öğrenci milletine çok takdire şayan şekilde yerleştiren büyün yetkili kişilere selam olsun :) Sizin çocuğunuz geçmesn diye ÖSYM yetkilisi olup onlara sınav yapcam !
Gökhan Bilgin
24-03-2013, 11:36
Benim arkadaşta çok basitti dedi hayırdır inşallah
fatihcakin
24-03-2013, 11:38
Çıktınız mı sınavdan nasıl geçti :)
Benim arkadaşta çok basitti dedi hayırdır inşallah
95 100 net gelirse şükür edicem hukuk hayallerimiz sularda yüzüyor şuan :D
Gökhan Bilgin
24-03-2013, 11:43
95 100 net gelirse şükür edicem hukuk hayallerimiz sularda yüzüyor şuan :D
Kıbrıs diye bişey var umudunu kaybetme
Kıbrıs diye bişey var umudunu kaybetme
Her liseli gibi istanbul hayallerim vardı :D
uluckaban
24-03-2013, 11:47
okulu bırakıp yeniden tercih yapabilirim :D geçen seneden kolaydı
KGüneyli
Forumdan giricek bikaç arkadaş var, ALLAH yardımcınız olsun.
Burak K.
Geçmiş olsun gençler. :) Nasıl durum?
Herkese geçmiş olsun sorular o kadardazor degıldı hakkını vererek calısan yapardı . Gercı ben sadece turkce matematık cozdum :D
Geçmiş olsun herkese sınava girenlerin çoğu kolaydı diyor ama bu sanıldığı kadarda avantajlı bi durum değil hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
GuneyOnur
24-03-2013, 12:09
Şöyle söyliyim matematik haricinde gerçekten okumaya,okuduğunu anlamaya ve mantığa dayalı sorular vardı , Benim gayet güzel geçti Türkçe,Sosyal Bilimler,Fen 10 numara Matematik orta durumda sınav öyle ağam şağam zor değildi bana göre çok uzun metinlerde yoktu diyebilirim.
Hakkımızda hayırlısı artık sonuçları bekliyeceğiz..
GuneyOnur
24-03-2013, 12:12
Geçmiş olsun gençler. :) Nasıl durum?
Ayrıca sol tarafımda oturan arkadaşta Boomcu Onur'a benziyodu tip olarak gözlük falan onu gördükçe senin avatarın ve forum aklıma geldi abi :D :D :D
coğrafya harici kolaydı bence :) babamda ulan coğrafya okuyon sen bile böyle yapıyon diye fırçaladı :D:D
cgnozdmr
24-03-2013, 12:23
hepinize geçmiş olsun sınavın kolay olması bence de bir dezavantaj...
Matematik turkce kolaydı hedef aof zaten sikinti yok :)
Burak K.
24-03-2013, 12:35
Ayrıca sol tarafımda oturan arkadaşta Boomcu Onur'a benziyodu tip olarak gözlük falan onu gördükçe senin avatarın ve forum aklıma geldi abi :D :D :D
Forumun yan etkileri diyoruz buna. :D
denizalpakinci
24-03-2013, 12:42
Ulan bi bana mı zordu ya!Türkce soruları gecen yıla göre kısa ama anlam olarak çok kapalıydı çok vakit kaybettim.Cografya karşılaştığım en kazık sorulardı diyebilirim.Matematige sadece 35 dkkam kalmiştı cozebilecegim 5-6 soru daha vardi ama yetismedi.Gecmis olsun hepimize.
atarktan
24-03-2013, 12:46
Geçmiş olsun herkese, inş istediğiniz gibi olur.
Kol gibi girdi 24 tane matematik yapabildim.
mert_can 41
24-03-2013, 12:47
Matematiği yapmadım ona ragmen fen bilimlerine vaktim kalmadı arkamdaki arkadasta sağ olsun sınava girmeyip sınavla sevişince ahh ohh diye sesler çıkardı çıldırtı beni
bu sene türkçe cevaplar ile paragraf anlam dışıydı bana göre çok çelişki vardı nerden sokacakları hiç belli olmuyor :D
- Belkide ÖSYM'nin Taktiğiydi Öğrenciyi Sınava Sokuyor Gibi Gösterip Sınavı Öğrenciye Sokmak.. :D :D
mert_can 41
24-03-2013, 13:06
bu sene türkçe cevaplar ile paragraf anlam dışıydı bana göre çok çelişki vardı nerden sokacakları hiç belli olmuyor :D
- Belkide ÖSYM'nin Taktiğiydi Öğrenciyi Sınava Sokuyor Gibi Gösterip Sınavı Öğrenciye Sokmak.. :D :D
sonuna kadar katılıyorum hata arkmda oturan arkadaş sanırım zevk alıyodu habire nefes alıp alıp verdi yok ayaklarını koycak yer falan bulamadı artık sınavla naptıysa :hahaha:
Tüm küfürler türkçeye gelsin ama matematik ve fen oldukça kolaydı inşallah alırız hakkımız olanı :D
Ben seneye giricem kaldı 1 sene banada :)
Sınavdan çıkınca herkes sövdü ben gibi :D
i-vtec07
24-03-2013, 13:24
süre sıkıntısı yaşadım bende hayırlısı bakalım.geçmiş olsun hepimize.
GuneyOnur
24-03-2013, 13:37
Sınava girenlerden bitek ben hiç çalışmadan çok kolaydı diyorum ve bitek süre bana yetmiş herhalde :D
MehmetCanA.
24-03-2013, 13:38
Kolaydı. Yerleştirdim geçtim. Sorun yok. :)
12 de cıktım bende 181 falan alırım herhalde :D
Türkce kolaydı ama uzundu amekoooon
GuneyOnur
24-03-2013, 13:39
Forumun yan etkileri diyoruz buna. :D
Hiç sorma abi ya :D
mert_can 41
24-03-2013, 13:44
türkçede kolay ama çok uzundu soruları onun yüzünden fen bilimlerine vakit ayıramdım sosyal bilimleride zorlamadı coğrafya falan kolaydı sınavda verilen kalemler biz de kalıyo dimi bana bişey sölemediler aldım kalemleri çıktım arabaya yürürken bir görevli elinde kalemler le yanımdan geçtide çelişkiye düştüm :D
televizyonda soru çözümleri verilecekmi gençler ? :D Bakalım bir nasılmış sorular
Burak K.
24-03-2013, 13:53
Bende merak ettim soruları. :D Sınava girecektim ama geçen senenin Türkçe sorularını bitiremedim daha. :D :D
Türkçeye uzun diyenler geçen sene girmemiş galiba :)
Herhangi bir tvde çıkarsa buraya yazarsanız bizde bakalım.
Edit: o smiley sorusu neydi ya öyle 50 kere okudum bütün şıklar doğru :)
en son günümüzde işlev değişikliğini uğramış denilen şıkkı işaretledim.Ama parçada oda var.şaşırma için kullanılsın diye yapılmış derken parça sonunda mutluluk için yazıyor.
5500'e dayayıp bütün soruları yaptım. Süre yetmedi. 20dk daha olaydı o lanet matematik sorusunu çözerdim hee...
ANCAMARO
24-03-2013, 14:05
Sınav zordu çalışmadığım için. Ygs nin devrinde bastık 2 direk fark yedim. Barajı geçerim inşallah
fastchild
24-03-2013, 14:10
gereksiz bir umursamazlık var üstümde
mstfcn28
24-03-2013, 14:16
Bende öylesine bir girdim çalışan arkadaşlar için en azndan hazırlanan arkadaşlar için bence çok kolay sorulardı.Sosyal bilimlerin bu kadar basit olmasına şaşırdım.Mat orta düzeydi. Türkçede kolay ama ciddi zaman harcattı.
Umarım herkes istediği yere yerleşir başarılar tüm arkadaşlara.
olursa ekime olmazsa ... modundayım :D türkçeye abandım da çok uzun ve her şık bana anlamlı geldi :D
BirkanYazici
24-03-2013, 14:27
Cok zaman kaybettim matematige 60 70 dakika harcadim 25+ net bekliyorum
Gökhan Bilgin
24-03-2013, 14:31
Hayatım boyunca hep süre yetmedi demek istemişimdir ama tam tersine erkenden bitiriyorum :D
GuneyOnur
24-03-2013, 14:50
Hayatım boyunca hep süre yetmedi demek istemişimdir ama tam tersine erkenden bitiriyorum :D
Aynen her seferinde banada öyle oluyo son 15 dakikada soru kitapçığına boş boş gözatmakla geçti ama yapamadığım 4-5 soru vardı onları yaptım :D
Sınav soruları açıklanmadı mı ya ? Geziniyorum bulamadım. Merak ettim bakalım nasılmış :D
edit aha buldum :D trt haberde veriyorlar :D
YGS 2013 (http://www.ygstrt.com/)
burdan bakabilirsiniz başını kaçıranlar :D
İyi güzel :D Yanımdaki çocuk bayılmasaydı iyiydi :D
Görebildiğim kadarıyla (Türkçe sorularını görmedim) çokta hardcore bi sınav değilmiş be :D
denizalpakinci
24-03-2013, 16:01
Sorun Türkçede zaten.Soruları kısaltmışlar ama anlam olarak çok kapalı 2-3 kere okumak gerekiyor bi soruyu.Dolayısıyla zaman kaybı oluyor falan filan.
Felsefe kitabı açmadan , coğrafya kitabı açmadan , din e bakmadan , türkçede sadece eylemsilere çalışarak ve adam gibi sadece tarihe çalışarak , (ona da hoşuma gittiği için) girdim sınava.
Çokta güzel geçti
Dediğim gibi bu sınav çalışandan çok , iyi düşünen mantıklı sonuca ulaşanların kazanacağı sınav olucak.
Ama lys ye ezber yaparak gireceğiz mecbur :)
matematik, fen ciddi kolaydı. türkçe ise kafa ütülüyordu. ha bu arada kolaydı ama vakit alıyordu bazı kısayolları unutmuşum öss ye girmeyeli onun da etkisi var :D
matematik, fen ciddi kolaydı. türkçe ise kafa ütülüyordu. ha bu arada kolaydı ama vakit alıyordu bazı kısayolları unutmuşum öss ye girmeyeli onun da etkisi var :D
statik, thermo mukavemetten sonra şeker gibi gelmiştir mat&fen :D
Türkçe çok zamanımı aldı kafamı kaldırdığımda saat 11.30 du diğerlerine zar zor zamanı yetirdim :D
huseyinturk
24-03-2013, 18:30
:D şüphesiz
türkçe,sosyal bil.,din,felsefe ciddi kolaydı ama sorular çok uzundu çok zaman harcadım onlar da hatta mat ve fen ı son yarım saatte baktım fen den 10 soru matematıkten 28 soru cevaplayabıldım daha doğrusu çoğunu salladım onların :) ama emınım türkçe ve tarıhten en fazla 3 er tane yanlış çıkar felsefe ve din den çıkacağını sanmıyorum 8 sene onceki bilgiyle bayağı iyiydi yani :D çok değil 1 saat daha verselerdi bana güzel net çıkarırdım :D
i-vtec07
24-03-2013, 19:50
beyler adamların niyeti baştan belliydi zaten adı üstünde yerleştirme sınavı :D
fena ya, kimya neydi öyle, türkçe çok bunalttı tekrar tekrar okumaktan. yetiştirmekte zorlandım baya
türkçe 31 doğru 5 yanlış.
sosyal 22 doğru 5 yanlış.
matematik 11 doğru 3 yanlış.
fen 5 doğru 3 yanlış.
Bende öylesine girenlerdenim :) Sonuçlar aşağı yukarı böyle gelecek benim.
buda 2012 sonuçlarım
türkçe 26 doğru 5 yanlış.
sosyal 18 doğru 5 yanlış.
matematik 12 doğru 3 yanlış.
fen 3 doğru 1 yanlış.
buda kpss sonuçlarım :D
genel yetenek 34 doğru 5 yanlış.
genel kültür 17 doğru 5 yanlış.
Nedense hep 5 veya 3 yanlışım çıkıyor :D
10 soruya baktım 10nuda doğru dewamın bakmaya cesaret edemedim :) ne zaman acıklacak bu sınaw :))
onursumer
24-03-2013, 22:19
kardeşim ilk defa uzun durdu sınavda diğerlerine gore daha kolay sorulmuş sanırım :)
sınava giren tüm kardeşlerimize geçmiş olsun diliyorum :) umurım hayırlısı olur
Canselmo
25-03-2013, 01:10
Sınavda dikkatiniz dağılırsa yüksek sesle öksürün. Madem sizinki dağıldı, onlarınki de dağılsın . Unutmayın, onlar düşmanınız!
Sınavda dikkatiniz dağılırsa yüksek sesle öksürün. Madem sizinki dağıldı, onlarınki de dağılsın . Unutmayın, onlar düşmanınız!
hahahahaha :D
GuneyOnur
25-03-2013, 08:31
Bu biraz ağır olmadımı ya :D
128 Net cikti dersanede kontrol ettim az once oynarsa 1 2 net oynar babama 140 dedim durumlar iyi degil :D
mert_can 41
25-03-2013, 23:59
barajı geçersem bu taktiği uygulucam sınavda son 15 dk da herkez bu taktiği uygulamıştı sinir oldum du bi daki sınava sıkı hazırlanıp son 15 dk ve ilk 15 dk da yapılabilecek tüm pislikleri yapıcam şekeri dişlerimle kırarak yeme öksürme kitağçığı açaraçmaz aaa çok kolay deme falan filan :hahaha:
GuneyOnur
26-03-2013, 06:56
barajı geçersem bu taktiği uygulucam sınavda son 15 dk da herkez bu taktiği uygulamıştı sinir oldum du bi daki sınava sıkı hazırlanıp son 15 dk ve ilk 15 dk da yapılabilecek tüm pislikleri yapıcam şekeri dişlerimle kırarak yeme öksürme kitağçığı açaraçmaz aaa çok kolay deme falan filan :hahaha:
Sonuncusunu yapma bence insanların üzerinde kötü bir etki bırakma ***** dünya hali belki 2-3 tanesiyle aynı üniversiteye düşersiniz :D
128 Net cikti dersanede kontrol ettim az once oynarsa 1 2 net oynar babama 140 dedim durumlar iyi degil :D
128 net ne demek senin haberin varmı baya iyi bi puan alırsın.
bu 95 alıpta üzülen insanlara benzedi:icon_wack
128 net çoğu kişinin hayalidir :)
Burak-Akın
26-03-2013, 18:34
sadece coğrafya ya baktım 1 boş 2 yanlış var
mert_can 41
26-03-2013, 19:22
Sonuncusunu yapma bence insanların üzerinde kötü bir etki bırakma ***** dünya hali belki 2-3 tanesiyle aynı üniversiteye düşersiniz :D
yapıcaklarım dan sonra benle sınava girip ünüversite kazanmalarına dua etmeleri lazım :D:D tabi işin şakası ama bu girdiğim sınavdaki gibi pislik yapmaya kalkarlarsa sınavı bırakır onlarla uğraşırım bu konularda takıntılıyımdır :D
Ben yetiştiremedim lanet girsin ya :/
GuneyOnur
26-03-2013, 19:54
yapıcaklarım dan sonra benle sınava girip ünüversite kazanmalarına dua etmeleri lazım :D:D tabi işin şakası ama bu girdiğim sınavdaki gibi pislik yapmaya kalkarlarsa sınavı bırakır onlarla uğraşırım bu konularda takıntılıyımdır :D
E yani benide uyuz etseler bende rahat durmam :D
Sonuç açıklanmış gençler :) İstediğiniz gibidir inş. sonuçlar.
Benim ki;
http://i.imgur.com/W7ORNgG.png
Beyler sonuçlar açıklanmış
b.k gibi bi puan almışım selam
StyleALP
10-01-2014, 12:20
Merhabalar;
2 sene önce liseden mezun oldum. Şimdi ygs 'ye başvuru yapacağım ancak hem sınava girip istediğim puanı yapamazsam sınavsız geçiş yapabileceğim bölüm okumak istiyorum. Başvuruda izlemem gereken yol nedir?
Normal başvurup sınava girersin sınava giriş sebebin polislik denemek falan ise olmazsa geçiş yapabileceğin üni yi tercihine yazarsan direk kazanıyorsun. Sınavsız geçiş yolunu izlemezsen bu yolla girersin. Bende böyle yapmıştım. Normalde 10 tl verip geçebiliyorsun ygs ye girmek istemezsen.
kardeşim ösym nın soyledıgı bankalardan bırıne 10 lıra para yatırıyorsun sınavsız geçiş hakkı ıcın sonra herhangı bı okula gıdıp kayıt yaptırıyorsun sonra tecıh zamanı tercıhını yapıp beklıyorsun
alp sınava girmek istiyor. Belli ki birşey deneyecek :)
bende basvurumu yaptım sınav fena gırcek gıbı gelıyo bana :D
mert_can 41
10-01-2014, 12:52
Başlığı görünce kalpten gidiyodum noluyoruz diye bende açık lisede okuyorum ya mezun oldum yada bir dönem uzadım bilmiyorum sınavlarım 17 şubata açıklanıcak şimdiki sorum para yatırılacak hesap no larını nerden öğrenebilirim ve geçenki gibi başka bir liseye gidip ygs kayıt yaptırabilirmiyim geçen sene girdim ama işlemleri unuttum :D
Başlığı görünce kalpten gidiyodum noluyoruz diye bende açık lisede okuyorum ya mezun oldum yada bir dönem uzadım bilmiyorum sınavlarım 17 şubata açıklanıcak şimdiki sorum para yatırılacak hesap no larını nerden öğrenebilirim ve geçenki gibi başka bir liseye gidip ygs kayıt yaptırabilirmiyim geçen sene girdim ama işlemleri unuttum :D
bakaya gıdıcen 2 secenek var zaten biri 10 tl sınvasız gecıs ıcın birde 40 tl ygs ye gırmek ıcın
StyleALP
10-01-2014, 13:50
O zaman normal ygs ye girmek istiyorum seçeneğini işaretleyip sınava başvuru yapıyorum. Bu seçenektede "sınavsız geçiş hakkımı " kullanabiliyorum tamam anladım.
alp sınava girmek istiyor. Belli ki birşey deneyecek :)
Hahaha cuk oturdu abi :)
Teşekkürler yorumlarınız için.
BurakYozgat.
10-01-2014, 14:05
Bende mesleki açıköğretim lisesi okuyodum yüzyüze derslerim bitti diğer derslerden de 2 tane kaldı onları da sınavda veremesem bile muaf olup mezun oluyorum.
Şimdi geçen sene ailevi nedenlerden ygs.ye kaydımı yaptıramadım.
Bu sene nası bi yol izlemem gerekiyor ? Bankaya gidip 40 tl yatırıyoruz daha sonra elimdeki dekontla yüzyüze eğitim gördüğüm okulamı gideceğim yoksa ösym merkezinemi ?
Bi yardımcı olsanız :)
mert_can 41
10-01-2014, 14:13
Bende mesleki açıköğretim lisesi okuyodum yüzyüze derslerim bitti diğer derslerden de 2 tane kaldı onları da sınavda veremesem bile muaf olup mezun oluyorum.
Şimdi geçen sene ailevi nedenlerden ygs.ye kaydımı yaptıramadım.
Bu sene nası bi yol izlemem gerekiyor ? Bankaya gidip 40 tl yatırıyoruz daha sonra elimdeki dekontla yüzyüze eğitim gördüğüm okulamı gideceğim yoksa ösym merkezinemi ?
Bi yardımcı olsanız :)
Ösym merkezine gidiceksiniz geçen sene ben öyle yapmıştım ama son güne kalmayın çok fazla kuyruk oluyo :)
dasemert
12-03-2016, 22:59
Yarin sinava girecek olanlar var mi? Basarilar diliyorum.:)
gençler umarm siz sınava yerleştirirsiniz. Başarılar dilerim.
i-vtec07
13-03-2016, 07:05
süre sıkıntısı yaşadım bende hayırlısı bakalım.geçmiş olsun hepimize.
Zaman ne hızlı geçiyo 3 sene olmuş bu postu atalı daha dün girdim sanki sınava.
Başarılar arkadaşlar
Sınava girecek bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Mühendislik yazacak olanlar sakın ola ki " bi kazan üniversiteyi nasıl olsa bitiyor" yalanina inanmasın.
Ne çabuk geçmiş zaman :)
Tüm arkadaşlara sınavında başarılar
GuneyOnur
13-03-2016, 11:22
Benimde bir sürü postum varmış konuda Okan Üniv. %50 Burslu Grafik Tasarımı bitirdim.Şu an DGS'ye hazırlanıyorum 4 yıla tamamlıyıcam hayırlısı bakalım.
YGS'ye giren arkadaşların umarım sınavları iyi geçmiştir.
Ayrıca tavsiyem muhakkak 4 yıllık bölüme yerleşmeye bakın yoksa 2 bitir sonra bir 2-3 daha bitir çok zor olucak tekrar sınava hazırlan bilmem ne.
aykutsafakyaman
13-03-2016, 11:53
Bunu buyuk harflerle yaziyorum. KTU DE MUHENDISLIK OKUMAYA GELMEYIN.
Suleyman
13-03-2016, 11:57
İstanbul aydın lise çakması üniyi de tercih edeyim demeyin. Başarılar.
mert_can 41
13-03-2016, 12:18
Kıbrıs pişmanlıktır uluslar arası kıbrıs ünüsü bin pişmanlıktır bunun yüzünden 1 senemi yakıp tekrar girdim sınava :fire:
Biyoloji veya edebiyat bilmediğiniz için makine mühendisi olamayacaksınız mesela. Hehehe.
Hangi konuda hayat geçirmek isterseniz o bölüme girin. Okul sonraki iş. Herkes mühendis doktor olacak diye bir şey yok, şu anda çok fazla mühendis fazlası var hatta. Ben ve çevrem komple mühendis, şimdiki aklım olsa uluslararası ilişkiler okur, yandan dış ticaret okur, öğrenebildiğim kadar dil öğrenirdim. Sadece bir tavsiye.
Ozyegin-Koc-Sabanci-Bilgi vb iyi vakif universiteleriyle ilgili bilgiye ihtiyaci olan kardeslerim benimle iletisime gecebilir.
LnchCntrl
13-03-2016, 13:24
Okumayın, gidin çalışın mk
Kıbrıs pişmanlıktır uluslar arası kıbrıs ünüsü bin pişmanlıktır bunun yüzünden 1 senemi yakıp tekrar girdim sınava :fire:
Ben uyarmıştım. :D
mert_can 41
13-03-2016, 19:33
Ben uyarmıştım. :D
Ahuhahaha kanka tamamen benim mallığım ahuhahaha
Wankel Batu
17-03-2016, 05:30
osym yakisani yapmis yine fizikte 4 matematikte 1 dinde 2 türkcede 1 felsede de 1 tane yanlis soru var
Bildiginiz dalga gecmisler :D
dasemert
17-03-2016, 16:30
Her yıl cıkıyor öyle sorunlar :D sırf sözel yaptım bakalım İnşallah bekliyorum güzel birşeyler :D
İstanbul aydın lise çakması üniyi de tercih edeyim demeyin. Başarılar.
Geçen sene kapıdan döndüm :D
Hepimizin bildiği gibi yurt genelinde yarın ygs sınavı olacak mezunlar ve son sınıf adayların gireceği sınavda bazı hatırlatmalarda bulunmak istedim.Saygılar ve sınavda emek veren herkesin emeğinin karşılığını almasının duacısıyım.
- Sınav kaygısını azaltmanın en temel yolu bilgi eksikliğini minimuma indirmek ve konulara olabildiğince hakim olmaktır.
- Kısa süre kaldığından bütün konuların tekrarını bu hafta ve üst üste yapmak bilgi depolamak yerine yoğun kaygılara sebep olabilir.
- Bir sınavın önemini öğrenci gözünde çok fazla büyüttüğü zaman, bu durum kaygısını daha da yükseltecektir. Öğrencinin hayatta alternatifler olduğunu unutmaması önemli.
- Kendilik değerinizin ölçüsü yaptığınız "doğru netler" değildir. Kim olduğumuza dair tanımlamalarımızı çok daha geniş bir açıdan bakarak yapmak çok önemlidir. Bu yüzden sahip olduğunuz diğer rollerinizi de düşünmeye çalışın. Kendinizi sadece öğrenci olarak düşünmek yerine aynı zamanda ailenizin erkek/kız çocuğu, arkadaş, müzisyen, sporcu vs. rollerinizi de düşünün.
- Sınavla ilgisi olmayan düşüncelerden uzak durmaya çalışılması önemlidir. Öğrencinin "ben bunu yapamam", "bu sınavı geçemeyeceğim", "sınavlarda hiçbir zaman başarılı olamadım", gibi konuşmaların farkına varması ve bunların yerine daha pozitif, kendisini destekleyecek ifadeler düşünmesinde fayda var. Örneğin, "Bu sınava çok iyi hazırlandım.", "Yapabileceğimin en iyisini yaptım." gibi düşünceler kaygıyı azaltacaktır.
(ALINTIDIR.)
3 yil olmus bu postu yazali bugun bende Karabuk Uni mekatronikte 2.sinifi bitiriyorum insallah. Buraya gelenlerin teknoloji fakultesini tercih etmesini tavsiye ediyorum. Ben muhendislik fakultesindeyim fakat uygulamada teknoloji daha agirlikli davrandigi icin bizden bi tik ondedir.
dasemert
24-03-2016, 13:38
2 soru iptal edilmiş.Yanlış işaretleyenler için doğru sayılıyormuş,boş bırakanlar içinde doğru olarak sayılıyor mu?
http://www.milliyet.com.tr/ygs-ile-ilgili-flas-duyuru--gundem-2215164/
2 soru iptal edilmiş.Yanlış işaretleyenler için doğru sayılıyormuş,boş bırakanlar içinde doğru olarak sayılıyor mu?
YGS sonuçları yarın açıklanacak! ÖSYM 2 soruyu iptal etti - Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/ygs-ile-ilgili-flas-duyuru--gundem-2215164/)
Cevap veren vermeyen herkes için doğru sayılıyor diye biliyorum.
Sonuclar aciklandi, yegen girmisti
Turkce 37dogru-3 yanlis
Sosyal 21-9
Matrmatik 38 1
Fen 18 9
Hukuk istiyor bakalim hayirlisi
Sonuclar aciklandi, yegen girmisti
Turkce 37dogru-3 yanlis
Sosyal 21-9
Matrmatik 38 1
Fen 18 9
Hukuk istiyor bakalim hayirlisi
Maşallah. Başarı yüzdesi yüksek görünüyor. İnşallah istediği bölüm olur.
dasemert
25-03-2016, 10:45
Çok şükür çok yüksek olmasa da istediğim puanı elde ettim.Hayırlısıyla yetenek sınavı ile iç mimarlık bakalım:)