PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mantıklı olur mu ?

Anıl E.
23-03-2013, 23:07
Öncelikle gereksiz bir konu ise kusura bakmayın .Fikir sahibi alabilecegim topluluk sadece burası .

106 gti'yi sattıktan sonra leon 1.4 tsi aldım . Çoğu anlamda illa ki memnun etti donanım olarak vs.;Fakat nedense 106'ya bindigim gibi leon'a hevesle binemiyorum . İçimde bir şeyler hep eksik kalıyor. Çok şükür bugünlere böyle bir araca sahibim ama içimdeki o kan gitmek bilmiyor :) . Zehiri kaptık sanırım bir kere daha da iflah olmayız.

Seneye bu zamanlar kısmetse askerim,askerden önce leon'u satmayı düşünüyorum . Vti ya da typer arasında kararsız kaldım . Muhtemelen vti almak istiyorum .2009 model güzelim donanımlı tertemiz leon'dan tekrardan eskiye dönüş mantıklı olur mu ? Zaten çok konfor ve donanım delisi bir adam değilim. Leon ilk başlarda mutlu ediyordu ama bir yere kadar .

atituti
23-03-2013, 23:09
Leondan inip vti a binilmez bana gore. Type r olacaksa secim, sorun yok :)

İbrahim Erdem
23-03-2013, 23:10
muhtemelen 106 nın verdiği o sert kemikli kullanım hissiyatından dolayı leon konforlu gelince biraz hissiz gelmiş. Valla alacağınız araçlar piyasası yavaş araçlar değil. İşin zevk boyutundaysanız neden olmasın?

Anıl E.
23-03-2013, 23:12
muhtemelen 106 nın verdiği o sert kemikli kullanım hissiyatından dolayı leon konforlu gelince biraz hissiz gelmiş. Valla alacağınız araçlar piyasası yavaş araçlar değil. İşin zevk boyutundaysanız neden olmasın?

Daha kullanmayım efendi bir şey alayım dedim,en fazla 1-2 hafta memnun etti .Ne kadar roll drag kovalamasamda arada bir 3'den 2'ye çekesi geliyor insanın :)

FK.Sub
23-03-2013, 23:21
Vti değilde typer alınabilir bence :)

HkN
23-03-2013, 23:23
Hem yeni konforlu araç, hemde basınca gitsin istiyorsanzı seçenekler arasına girermi bilmem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-turkiye-de-tek-seat-leon-1.8t-160-hp-111673037/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-leon-fr-tdi-170-hp-117258959/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2008-model-ilk-sahibinden-cupra-113513883/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-2.0-tfsi-fr-2007-model-200-bg-109675127/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-kazasiz-orjinal180-bg-en-uygun-fiyat-ile-kapali-otopark-araci-119211246/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-son-indirim-nakit-ihtiyacindan-acil-sahibinden-seat-bocanegra-110818794/detay

Merthan
23-03-2013, 23:23
Öncelikle gereksiz bir konu ise kusura bakmayın .Fikir sahibi alabilecegim topluluk sadece burası .

106 gti'yi sattıktan sonra leon 1.4 tsi aldım . Çoğu anlamda illa ki memnun etti donanım olarak vs.;Fakat nedense 106'ya bindigim gibi leon'a hevesle binemiyorum . İçimde bir şeyler hep eksik kalıyor. Çok şükür bugünlere böyle bir araca sahibim ama içimdeki o kan gitmek bilmiyor :) . Zehiri kaptık sanırım bir kere daha da iflah olmayız.

Seneye bu zamanlar kısmetse askerim,askerden önce leon'u satmayı düşünüyorum . Vti ya da typer arasında kararsız kaldım . Muhtemelen vti almak istiyorum .2009 model güzelim donanımlı tertemiz leon'dan tekrardan eskiye dönüş mantıklı olur mu ? Zaten çok konfor ve donanım delisi bir adam değilim. Leon ilk başlarda mutlu ediyordu ama bir yere kadar .
1.4 tsidan sıkılmanız normal performans çok zayıf..
Sanıyorum ki ep3 typer dan bahsediyorsunuz ama temizi nerdeyse imkansız.Forumda aylardır temizini arayan ve bulamayan arkadaşlar var.
Vti düşünmezdim ben olsam,Vti kasa civicler tam bir apaçi arabası bana göre.
"Dikkat basık araç,I love my Honda,come on Jdm" falan yazmıcaksanız almayın derim :)
Yerinizde olsam 207 Rc ya da Megane Rs bakardım.

Anıl E.
23-03-2013, 23:26
Hem yeni konforlu araç, hemde basınca gitsin istiyorsanzı seçenekler arasına girermi bilmem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-turkiye-de-tek-seat-leon-1.8t-160-hp-111673037/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-leon-fr-tdi-170-hp-117258959/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2008-model-ilk-sahibinden-cupra-113513883/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-2.0-tfsi-fr-2007-model-200-bg-109675127/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-kazasiz-orjinal180-bg-en-uygun-fiyat-ile-kapali-otopark-araci-119211246/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-son-indirim-nakit-ihtiyacindan-acil-sahibinden-seat-bocanegra-110818794/detay

İlgi için teşekkürler abi. Nedense eskiler bana daha hoş geliyor be :)

HkN
23-03-2013, 23:27
İlgi için teşekkürler abi. Nedense eskiler bana daha hoş geliyor be :)

O konuda hak veriyorum. Yeni araçlar çok narin bozulacak gibiler :) ne varsa eskilerde var lafı çoğu zaman haklı :)

o zaman eski cupralara filan bakabilirsin :)

Anıl E.
23-03-2013, 23:28
1.4 tsidan sıkılmanız normal performans çok zayıf..
Sanıyorum ki ep3 typer dan bahsediyorsunuz ama temizi nerdeyse imkansız.Forumda aylardır temizini arayan ve bulamayan arkadaşlar var.
Vti düşünmezdim ben olsam,Vti kasa civicler tam bir apaçi arabası bana göre.
"Dikkat basık araç,I love my Honda,come on Jdm" falan yazmıcaksanız almayın derim :)
Yerinizde olsam 207 Rc ya da Megane Rs bakardım.

İyi geldin :) .Ek civicleri apaçi yapan çok oldu haklısın;fakat bu çoğu piyasa aracı için geçerli . Apaçi her kulvarda var.

Anıl E.
23-03-2013, 23:29
O konuda hak veriyorum. Yeni araçlar çok narin bozulacak gibiler :) ne varsa eskilerde var lafı çoğu zaman haklı :)

o zaman eski cupralara filan bakabilirsin :)

Abi 106 her an bozulacak hissi veriyordu ama hiç yarı yolda bırakmadı :) :) .Şimdiki arabaların bi ampülü geçiyor arıza yanıyor ,yok bir yerine bir şey oluyor arıza yanıyor :)

Çok elektronik sevmiyorum ben onu anladım.

Merthan
23-03-2013, 23:31
Abi 106 her an bozulacak hissi veriyordu ama hiç yarı yolda bırakmadı :) :) .Şimdiki arabaların bi ampülü geçiyor arıza yanıyor ,yok bir yerine bir şey oluyor arıza yanıyor :)

Çok elektronik sevmiyorum ben onu anladım.
O zaman 206 Rc al keyfine bak derim,atmosferik 2.0 makina 190 hp

Anıl E.
23-03-2013, 23:32
O zaman 206 Rc al keyfine bak derim,atmosferik 2.0 makina 190 hp

Oda aklımda var ama ek hb vti hep hayalimdi :)

SeRKaN
23-03-2013, 23:36
Anil typer derim ben hic dusunmeden ama kafana yatacak araba bulman biraz zor olabilir

Merthan
23-03-2013, 23:50
Anil typer derim ben hic dusunmeden ama kafana yatacak araba bulman biraz zor olabilir
Ne kadar enteresan ya temiz ep3 bulamıyosun yani ne biçim kullanmış bu insanlar illa kaza yapıcaklar şuraya bak koca ülkede adam gibi typer bulamıyosun

Anıl E.
23-03-2013, 23:51
Ne kadar enteresan ya temiz ep3 bulamıyosun yani ne biçim kullanmış bu insanlar illa kaza yapıcaklar şuraya bak koca ülkede adam gibi typer bulamıyosun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hizli-ve-dikkat-cekici-5500den-sonrasini-yasamak-isteyene-119272393/detay

vti demeye bin şahit ister ya .Şuna bak

tool
23-03-2013, 23:54
VTI ucan kacan bir araba degil standart halde;
devamli devir donesin varsa taypar mantikli...

ersin_srndg
23-03-2013, 23:57
Kazalı olması nekadar önemli ? Yürürü ve kozmetiği düzgün ep3 olabilir.

levent
23-03-2013, 23:57
leon iyi leon..

ben olsam temiz bi fr tdi bulup onu alırdım asker sonrası, coil + dp + yazılımla ciddi keyifli.. :)

SeRKaN
23-03-2013, 23:58

sayi az oldugu icin olabilir mi :)

ayrica temiz typer da var yok degil :)

Anıl E.
VTI ucan kacan bir araba degil standart halde;
devamli devir donesin varsa taypar mantikli...

Yok abi sürekli performans kullanan birisi değilim. Canım sıkılınca basıp geri rolantiye bırakıyorum .

Sebring
Illeti kapmissin belli.
"Hastasi oldugun arabaya binme" hastaligi.
Bundan sonra,bindigin hicbir araba o lezzeti veremez maalesef.Hele ki isin icinde 106 denen illet varsa zor tedavi olursun.Ben 13 senedir daha olamadim.
Yapacagin belli,ya guzel bir 106 bulacaksin,ya da arabaya her bindiginde lanet edeceksin.
Alternatif ariyorsan,guzel FN2'ler var piyasada.EP3 cok zor artik,ben de takip ediyorum devamli.
Kolay gelsin.

Merthan
24-03-2013, 00:01

Çok fiyat istiyorlar yani o kadar parada vermem yani type r için

Anıl E.
24-03-2013, 00:01

Var kanka illa ki çıkar bir yerlerden :)

bilalMW
24-03-2013, 00:02
mini cooper s R53 ?

Merthan
24-03-2013, 00:03
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hizli-ve-dikkat-cekici-5500den-sonrasini-yasamak-isteyene-119272393/detay

vti demeye bin şahit ister ya .Şuna bak
İşte tam bir apaçi! Boşver Vti ı daha demin bi arkadaşta yazmış performans istiyordan Vti nin sesinden başka bişey seni tatmin etmez.
Ara bakalım biraz type r bulabilirsin belki zor ama ne biliyim.
Bütçe varsa fn2 lerede bakabilirsin.

Anıl E.
Illeti kapmissin belli.
"Hastasi oldugun arabaya binme" hastaligi.
Bundan sonra,bindigin hicbir araba o lezzeti veremez maalesef.Hele ki isin icinde 106 denen illet varsa zor tedavi olursun.Ben 13 senedir daha olamadim.
Yapacagin belli,ya guzel bir 106 bulacaksin,ya da arabaya her bindiginde lanet edeceksin.
Alternatif ariyorsan,guzel FN2'ler var piyasada.EP3 cok zor artik,ben de takip ediyorum devamli.
Kolay gelsin.

Aynen abi illet valla ya .Zaten işim gereği genelde haftasonları biniyordum gerekirse akşamları. Bir illet merakımız vardı o da yok şimdi :) :)

FATİH
honda varsa mantık yoktur. honda, mantığı oksitleme özelliğine sahiptir. o yüzden alınabilir. ;)

ggtoker
24-03-2013, 00:04
206 rc

clio rs

colt czt

cooper s

3.28ci cabrio

sedan vti bunlardan biri olabilir....

Anıl E.
24-03-2013, 00:05
mini cooper s R53 ?

Olabilir aöf yoldaşım :)

Merthan
24-03-2013, 00:07
206 rc

clio rs

colt czt

cooper s

3.28ci cabrio

sedan vti bunlardan biri olabilir....
Czt bu kategoride olmamalı bence.

bilalMW
24-03-2013, 00:08
Olabilir aöf yoldaşım :)

tepkileri serttir hızlıdır da her yola gideri olan bir araç pist,roll,günlük.. modifiye etmek istersen de zibille parçası mevcut. şuan alıcak olsam mcs alırım şahsen.

ggtoker
24-03-2013, 00:12

neden ki????

bence czt ufak dokunuslarla cok keyıfle bınılecek bir araç...

Merthan
24-03-2013, 00:13
neden ki????

bence czt ufak dokunuslarla cok keyıfle bınılecek bir araç...
Yani performans olarak diğer araçlardan biraz zayıf gibi geldi banada ondan.

ggtoker
24-03-2013, 00:16
Yani performans olarak diğer araçlardan biraz zayıf gibi geldi banada ondan.

zayıfmı :D bence biraz araştır derim :D hiçte yabana atılacak bir araç değil....

Merthan
24-03-2013, 00:21
zayıfmı :D bence biraz araştır derim :D hiçte yabana atılacak bir araç değil....
Şuan baktımda hangi araçla yürür söylesen bi :D Vti belki :D

athem
24-03-2013, 00:23

Baktiginda ne cikti :)

mert_can 41
24-03-2013, 00:24
106 larda böyle bir gariplik var satıktan sonra hiç bi araba mutluluk vermiyo 3 kapılı olmasına rağmen ailecek kullanıyoduk ondan sonra 4 tane araba eskitik ama hala 106 yı özlüyoruz garip bişey vtec alınabilir hele şimdi temiz araçlar mevcut sitede :)

ANCAMARO
24-03-2013, 00:27

Olaylar olaylar. Typer kovalayan vardı yanlış hatırlamıyorsam

Merthan
24-03-2013, 00:27
Baktiginda ne cikti :)
1.5 150 hp turbo bi makinası varmış :)1.6 olduğunu sanıyordum

Merthan
24-03-2013, 00:29
Olaylar olaylar. Typer kovalayan vardı yanlış hatırlamıyorsam
Stock czt den bahsetmiyorsun heralde

ANCAMARO
24-03-2013, 00:32
Stock czt den bahsetmiyorsun heralde

Aynen değildi,şuan hatırlamıyorum ancak baya mevzu olmuştu forumda öyle ahım şahım yüklü bi araç değildi. Yani ufak tefek şeylerle iyi şeyler çıkarıyor

Anıl E.
24-03-2013, 00:33
Durun hele ya tartışma çıkmasın :D

athem
24-03-2013, 00:34
1.5 150 hp turbo bi makinası varmış :)1.6 olduğunu sanıyordum

Ama sunu biliyorum vtecle karsilastirlcak bi araba degil yururu acisindan ;)

ANCAMARO
24-03-2013, 00:36

Estğ. Fikir alışverişi yapıyoruz

Eyüp
24-03-2013, 00:37
Her gün binmiyorsan imkanda varsa hiç düşünme...

En azından aklımda kalmadı dersin :)

Draniela
24-03-2013, 00:38
207 lemans olmaz mı ?

Merthan
24-03-2013, 00:42
Aynen fikir alışverişi yapıyoruz :) kardeş sen 206 Rc al ne sen üzül ne ben :):)

ggtoker
24-03-2013, 00:45
Aynen fikir alışverişi yapıyoruz :) kardeş sen 206 Rc al ne sen üzül ne ben :):)

Ufak bi dokunusla yani intercoler buyutup turbo yu 0.6 bar yaptin mi tayyar kovalarsin vti falanda hikaye kalir yaninda

batonsi
24-03-2013, 00:49
bende sc vti satıp 0 civic aldım ama sizinle aynı kaderi paylaşmışız gibi duruyor. Bende direk fn2 typer ve s2k bakınıyorum. performanslı arabadan sonra aile spec olmuyormuş anlamış oldum.

Merthan
24-03-2013, 00:50
Ufak bi dokunusla yani intercoler buyutup turbo yu 0.6 bar yaptin mi tayyar kovalarsin vti falanda hikaye kalir yaninda
Tamam olabilir ama stock vaziyette 206Rc Clio Rs Bmw 3.28 R56 cooper S ile aynı kefede durucak bi arabamı bu? Bu dediklerinizi Polo Gti a İbiza Cupraya sciroccoya Rc le mans a yaptığınız zamanda tayyar kovalarsınız ben stock halinden bahsediyorum.
Arkadaş sanıyorum ki atmosferik makine seviyor o yüzden 206 Rc yada Clio Rs daha mantıklı

Sebring
24-03-2013, 01:01
207 lemans olmaz mı ?
Hem de ne bicim olur Anil.Dusun mutlaka.

Anıl E.
24-03-2013, 01:01
Askerden geldikten sonra tamamen iş hayatına atılacağım için daha evlenmedik etmedik ,leonun üstüne belki para koyamayabilirim ***** temiz ep3 typerların fiyatı belli . O yüzden biraz kenara sermaye koymak için vti bakarım diyorum. Clio rs'de aklımdaki arabalardan birisi .

ggtoker
24-03-2013, 01:04
Askerden geldikten sonra tamamen iş hayatına atılacağım için daha evlenmedik etmedik ,leonun üstüne belki para koyamayabilirim ***** temiz ep3 typerların fiyatı belli . O yüzden biraz kenara sermaye koymak için vti bakarım diyorum. Clio rs'de aklımdaki arabalardan birisi .

Rs te vti da iyi tercih tabi vti sedansa....

Anıl E.
24-03-2013, 01:04
Rs te vti da iyi tercih tabi vti sedansa....

Neden sedan? Neden hb değil ? :)

hb'nin temizi daha mı az kaldı ?

Merthan
24-03-2013, 01:06
Hangi Rs 184lukler mi? 200lukler mi?

Merthan
24-03-2013, 01:10
Stockta bişey yok ama iyi bir masraf yapıp doldurduğun zaman 220 hplere çıkıyor baksana,Evo parçalarıyla uyumluymuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-dolu-czt-69708630/detay

thedevil
24-03-2013, 01:26
Olaya bak vti'lar apaçi arabası oldu bizim kullandığımız Si'ları direk git çöpe at gerçi adı üzerinde çöp inside :p

SPEEDY
24-03-2013, 01:45
Ferrariyide lamboyuda led ısıklarla apaçi arabası yapıyorlar. Her araba apaçi arabası olabılır. 2008 araçtan 1997 Vti'a geçtim modelini yemişim apayrı bir dunya. Parasına gore daha hızlısını alırmıydım, tabiki alırdım fakat ben Vti'a takmıştım kafayı. Kafan neredeyse onu al ince hesaplarla detaylarla ugrasma. Varsın yurumesın geçsinler zaten bu işinde sonu yok. Aklında olacagına altında olsun.

ek hb vti hep hayalimdi :)

ilkerist
24-03-2013, 02:03
Yok ben Merthan'ın çıkışları anlamadım,yok o apaçi arabası yok o gider mi?
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ile alakalı sanırım bu durum...
Nazı ve kahrı ile uğrasırım diyorsan vti alabilirsin ama yanında acaba typer mı diyorsun?KEsinlikle typer he fiyat uçuk verilir mi?Bu işler zevk işi verene ne yapıyorsun diyemeyiz ama polo gti,mcs ve cupralar daha mantıklı tercihler bana kalırsa...
Naz,kahır konusunda da yaşları belli ve koşturulmuş araçlar,seninde koşturacağını düşünürsek,sıkıntıları ılla ki çıkacaktır,diğer belirttiğim seçenekler ise model ve yorulma yönünden de daha avantajlı araçlar bence,daha zamanında varmış zaten,köprünün altından çok sular akar...:)

leventrc
24-03-2013, 02:05
MİNİ Cooper S R53 -PEUGEOT 207 RC -

Bence ikisi de mantıklı seçenekler...

R53 Cooper S : RC ye nazaran çok daha keyifli. Ama masraf açarsa tam açar. Birde biraz fazla yakıyor. Yorulmamış, temiz bulmaya özen göstermek gerekir. Çünkü dediğim gibi masraf açarsa tam açar.Alt devirlerde tork olarak biraz zayıf kalıyor. Ama kasnaktan sonra istenilen düzeylere geliyor. Çok birşey yazamayacağım çünkü fiyatına göre inanılmaz zevkli bir otomobil. Kaç kere satıp farklı birşey almak için ilan açmaya elim gitti ama bir türlü kıyamadım. Hala biniyorum.
+Yol tutuş
+Direksiyon hissiyatı
+Supercharger' ın verdiği keyif.

-Aşırı tüketim
-İç mekandan gelen rahatsız edici sesler (Çözülmeyecek birşey değil ama uğraştırır)
-Daha iyi olmasını beklediğim frenleri.

PEUGEOT 207RC: Eğer çok kurcalamayacaksan oldukça huzur verir. Yakıtı karma tüketim 8.5 ile fazlasıyla tatminkar. Özellikle yüksek süratlerde yol tutuş olarak çok yukarılarda. Fakat direksiyon biraz daha hisli olabilirdi. Koltuklar mükemmel. Hem güzel sarıyor, hemde rahatsız etmiyor. Uzun yolda 120 130 gibi süratlerde seyir ederkenki motor sesi 5 ileri olmasından dolayı çok gürültülü. Böyle bir otomobil için bu kadar kötü bir debriyaj şaşırtıcı. Titreyerek kalkıyor.
+Yol tutuş
+Performansa göre yaktığı makul tüketim
+İç mekan kalitesi
+Başarılı frenler

-Debriyaj
-Şanzıman daha uzun olmalıydı
-Şu direksiyondan vazgeçmeleri gerekiyordu...Hala aynı direksiyon.

Ben Type-R, vti a yönelmezdim. Nedeni kurcalanmış otomobil sevmediğimden. Bilmiyorum ama beni rahatsız ederdi. He bütçe sıkıntınız yoksa hiç düşünmeden temiz bir FN2 yi değerlendirin diyebilirim.Polo GTİ' da oldukça mantıklı bir seçenek. Eğer otomobilimi satarsam alacağım otomobil Polo GTİ olacaktır. Şu aralar ciddi olarak değerlendirmekteyim. Veya modelli farklı otomobilleri. 207RC' yi 58.000km , Cooper s'i 30.000km kullanmış biri olarak kullanıcı yorumlarımı söyledim. Keza kullanmadığım otomobil hakkında yorum yapmam. Bilgi, tecrübe sahibi olmadan fikir sahibi olmak bütün bir ülke geneli en büyük sıkıntımız zaten. Gerek yok :)

Allah gönlünüze göre versin diyelim :)

Agah
24-03-2013, 03:49
araba bu, alır satarsın.. aklında kalmasın bi süre typer bin sat vti al sat rc al :D

Emre Ekrem
24-03-2013, 06:49
Bence sen bir gidip gel askere bakalım bakış açın aynı mı, sonrasında karar verirsin.

Merthan
24-03-2013, 12:12
Yok ben Merthan'ın çıkışları anlamadım,yok o apaçi arabası yok o gider mi?
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ile alakalı sanırım bu durum...
Nazı ve kahrı ile uğrasırım diyorsan vti alabilirsin ama yanında acaba typer mı diyorsun?KEsinlikle typer he fiyat uçuk verilir mi?Bu işler zevk işi verene ne yapıyorsun diyemeyiz ama polo gti,mcs ve cupralar daha mantıklı tercihler bana kalırsa...
Naz,kahır konusunda da yaşları belli ve koşturulmuş araçlar,seninde koşturacağını düşünürsek,sıkıntıları ılla ki çıkacaktır,diğer belirttiğim seçenekler ise model ve yorulma yönünden de daha avantajlı araçlar bence,daha zamanında varmış zaten,köprünün altından çok sular akar...:)
Kardeşim çıkış falan yapmıyorum ki ben kendi düşüncemi yazmam seni neden bu kadar rahatsız etti? Ben kendi kişisel fikrimi sölüyorum,ep3 typer bulabilirse mutlaka alsın ama Vti kasa civiclerin bir çoğu apaçi arabasi vaziyetinde geziyo yani.
Dohc vtec değilde dodge vtec,ı love my honda, dikkat edin basık araba falan filan bunlar güzel şeyler mi? Kesin Vti al süper makine desem alkışlıcakmıydın beni?
Herkes fikrini sölüyor kardeş burda,sen mutluysan bin Allah kaza bela vermesin arabana zeval vermesin

FAGE12
24-03-2013, 12:34
kardeşim çıkış falan yapmıyorum ki ben kendi düşüncemi yazmam seni neden bu kadar rahatsız etti? Ben kendi kişisel fikrimi sölüyorum,ep3 typer bulabilirse mutlaka alsın ama vti kasa civiclerin bir çoğu apaçi arabasi vaziyetinde geziyo yani.
Dohc vtec değilde dodge vtec,ı love my honda, dikkat edin basık araba falan filan bunlar güzel şeyler mi? Kesin vti al süper makine desem alkışlıcakmıydın beni?
Herkes fikrini sölüyor kardeş burda,sen mutluysan bin allah kaza bela vermesin arabana zeval vermesin

:D konuyu bastan berı okudum da fıkrın varsa yorum yapacaksan yazarsın cıkarsın polemık yaratacak kelımelerden uzak kacmalısın bence senın begendıgını baskası begenmez baskasının begendıgını sen begenmezsın ama apacı tarzı kelımeler bıraz talıhsızlık olmus . Forumda hemen hemen cogu kısı honda sahıbı ben daha apacı tarzı bınenı pek gormedım . Belkı sen apacıların oldugu yerde cok takılıyon :D

nese ısın espırısı bı tarafada madem evlılık soz konusu olabılır burumda typer alman vtı alman pek mantıklı olmaya bılır alacagın araba sorunsuz sıkıntısız olsa bıle kanın kaynadıgında anı kararlar verıp para harcayabılırsın :D
bence hem paran kenarda kalsın evlılık ıcın hemde sorunsuz yenı model bı arac dusunmelısınha yok dıyosan senı bu hıslerın etkısınde bırakan 106 paklar :D

Ayrıca 106 lar neymıs bole bı 106 da ben mı alsam ne yapsam nasıl duygu arkadas her bınen aynı seyı soluyor aydınlatın bıraz bızı ınsanda nasıl duygular uyandırıyor :)

PiscocuK
24-03-2013, 13:53
Ep3 oneririm uzun yillar 106 kullandim satip 3-4 ayda bir arac degistirdim.olmadi yine 106 aldim sattim yine bircok araba ve yine 106..simdi ep3 e biniyorum..gercekten buda farkli bir dunya ama 106 gibi yola tutunsun girsinn ciksin istiyorsan cooper oneririm

Schumi
24-03-2013, 21:08
Daha kullanmayım efendi bir şey alayım dedim,en fazla 1-2 hafta memnun etti .Ne kadar roll drag kovalamasamda arada bir 3'den 2'ye çekesi geliyor insanın :)

VTI'da 3 ten 2 ye çekince ne oluyor sanıyorsun bilmiyorum ama madem hayalin al biraz bin soğuyunca satarsın. :)

Anıl E.
24-03-2013, 21:25
VTI'da 3 ten 2 ye çekince ne oluyor sanıyorsun bilmiyorum ama madem hayalin al biraz bin soğuyunca satarsın. :)

Abi aklımdaki tüm spor araçlara binmek istiyorum :)

umitgt
24-03-2013, 21:41
Kanka vti öyle 106 dan sonra zevkli bi araba degil. Fanatikleri çok sadece :)

Seçeneklerin bnce Typer , Cupra , polo gti olmalı. İnan çok ama çok keyif ve haz alırsın.

Yada aklında kalacağına al bin hevesini al :)

Anıl E.
24-03-2013, 21:43

Seçeneklerin bnce Typer , Cupra , polo gti olmalı. İnan çok ama çok keyif ve haz alırsın.

Kanka ben de fanatiği sayılırım :) EK hatch hayalim vardı her zaman. Üstüne para koyma durumum olursa typer alırım . Polo gti görüntü açısından sportif görüntü yansıtmıyor benim şahsi görüşüm o yüzden eliyorum,nasıl yürüdüğünü biliyorum çok zevkli araba .

ggtoker
24-03-2013, 21:44
Neden sedan? Neden hb değil ? :)

hb'nin temizi daha mı az kaldı ?

temizlikten ziyade 4 kapı olması cezbedıcı.... yerı gelır aılenle rahat rahat gezersın yerı gelır gazlarsın... ama 106 dan aldıgın hazzı anca baska bı 106 dan alırsın :D

Günkut
24-03-2013, 21:47

bu arac edirneden gitti ve oldukca doluydu 210+ hplerde geziyordu en son .

ggtoker
24-03-2013, 21:48
Stockta bişey yok ama iyi bir masraf yapıp doldurduğun zaman 220 hplere çıkıyor baksana,Evo parçalarıyla uyumluymuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-dolu-czt-69708630/detay

arabanın kalabı zaten junior evo :D

OBAN
24-03-2013, 21:51

Yada aklında kalacağına al bin hevesini al :)

Aynen kanka benim yazmak istediklerimin aynını gecirmişsin ancak bu adam 106 koltuğuna oturmuş o yüzden kaşıntı tutacaktir bence her zaman evin onunde bi tane Aslan yatmalı :D

Anıl E.
24-03-2013, 21:52

bu arac edirneden gitti ve oldukca doluydu 210+ hplerde geziyordu en son .

Bocanegra çıktı bir de deli makinalar diye düşünüyorum :) . Böcek adı gibi geliyor kulagıma :D

tunceR
24-03-2013, 21:57
Merthan kelimeni, cümleni doğru seç.

Anıl E.
24-03-2013, 22:01
Abi olur öyle :) . Üç kollu serseri işi şahinden terfi edenler hep e30'a biniyor ama içimizde her zaman e30 sevdası var :) .

Vti her zaman candır.

Fatih
24-03-2013, 22:04
EK hatch hayalim var diyorsun.
Bence imkanın varken gerçekleştir bunu.
İleride yeni hayat kurunca bu zevklerini hep arka plana atacaksın.

tunceR
24-03-2013, 22:07
illa ondan inip ona binilirmi havasına girme bence. her arabanın kendine özgü bi zevki havası var. hepsinden alacağın haz farklı. vti ya binersin tadını alınca satıp typer alırsın ,satıp coopers alırsın. yeri geldimi nerde eski 106 ım dersin belki onun için imkanın el verdiği sürece her aracın tadını almanı tavsiye ederim.

Anıl E.
24-03-2013, 22:08
EK hatch hayalim var diyorsun.
Bence imkanın varken gerçekleştir bunu.
İleride yeni hayat kurunca bu zevklerini hep arka plana atacaksın.

Aynen abi ,okul bu dönem bitiyor Allahın izniyle. Aralıkta askere gitmeden önce leon'u satmayı düşünüyorum .Belki ailemden belki çevreden gereksiz tepkiler alabilirim 2009 model arabadan sonra ama benim ruhum kanım belli .Aklımda kalacağına binerim. İlerde istesem de binemem .

Anıl E.
24-03-2013, 22:10
illa ondan inip ona binilirmi havasına girme bence. her arabanın kendine özgü bi zevki havası var. hepsinden alacağın haz farklı. vti ya binersin tadını alınca satıp typer alırsın ,satıp coopers alırsın. yeri geldimi nerde eski 106 ım dersin belki onun için imkanın el verdiği sürece her aracın tadını almanı tavsiye ederim.

Abi forumdan bildigim kadarıyla vti piyasası içinden birisin ,seneye bu zamanlar nasip kısmet olursa vti için seni çok rahatsız ederim :)

tunceR
24-03-2013, 22:14
ne zaman istersen yardımcı olurum 7 tane vti aldım sattım şuanda vti ya biniyorum. bi önceki arabam czt idi ondan öncekide typer,coopers,wrx vs.. yani kendini şartlandırma ondan inip ona binilirmi diye, hepsinin tadına bak.

Anıl E.
24-03-2013, 22:15
ne zaman istersen yardımcı olurum 7 tane vti aldım sattım şuanda vti ya biniyorum. bi önceki arabam czt idi ondan öncekide typer,coopers,wrx vs.. yani kendini şartlandırma ondan inip ona binilirmi diye, hepsinin tadına bak.

Abi kendimden ziyade etraftaki insanların muhabbeti çekindiriyor.Ben her zaman eski araçlara daha tutkulu yaklaştım şimdikiler hiç zevk vermiyor.

Eyvallah abi sagolasın.

Merthan
24-03-2013, 23:11
Merthan kelimeni, cümleni doğru seç.
Ne varmış kelimemde cümlemde kardeş ne rahatsız etti seni sana mı sorucam yazıcağım yazıyı

tunceR
24-03-2013, 23:22
öyle apaçi arabası falan diye genelleme yapma herkesin malı kendine. yorumuna uslubuna dikkat et. beni rahatsız eden bu tamammı kardeşim.

Kutluhan
24-03-2013, 23:31
S2000,TypeR,CooperS bunlardan biri olmayacaksa Leonu satmazdım.

mehmetelt
24-03-2013, 23:42
bence sen kafaya koymuşsun vti almayı. bence insanlar hayallerini imkanları varsa ertelememeli. bir süre vti keyfini sür hevesini alınca tekrar değiştirirsin. nasıl olsa 2. elde canlı bir araba. zevk senin para senin. milletin ne söyleyeceği çokta önemli değil.
benim düşüncem ise leonu satıp vti almazdım. leonu biraz güçlendirip devam ederdim

Merthan
24-03-2013, 23:52
''

vti demeye bin şahit ister ya .Şuna bak ''

Bunu yazan arkadaş konuyu açan arkadaş.İlandaki arabayı görüyomusun? Araba Vti olmasına rağmen arkasında GTİ yazıyor.
Vti olması ya da olmaması problem değil dikkat edersen ben bu kasa civiclerden bahsediyorum yani Vti veya 1.4 1.6 olsun.
97-98 modeller falan İstanbul'da maalesef apaçilerin elinde resmen oyuncak oluyor.Enteresan enteresan anlamını bilmedikleri yazıları yapıştırıyorlar arabanın karoserine.
I love my honda,Dikkat edin basık araba,made in japan falan bunlar nedir abi?
Pembe xenonlar,parlak sarı xenonlar,10 tl lik stepne jantları değişik değişik renklere boyuyorlar son ses kafada bereyle geziyorlar.Şu bahsettiklerimin dalga geçtiğiniz şahinlerden doğanlardan ne farkı var?
İstanbul bunlardan kaynıyo o yüzden sölüyorum.
Sana neden apaçi diyim ben ne tanımam etmem ya da diğer arkadaşlara lafım yok olamazda burası bilgi paylaşma yeri yani.Türkiyenin en güzel arabası seninkide olabilir.
Ondan sonra sizin gibi Honda seven adamlar araba bulmakta zorlanıyor.
Bu yüzden bu kasa civic ben beğenmiyorum ama ep3 typer dersen keşke temiz olsaydı bende Cupra değilde Type-r alsaydım.

anil_kus
25-03-2013, 00:05
Aynı hastalık bendede var tıbbın çare bulamadıgı :D . Bir sürü araca sahip oldum fakat hiç biri pert olan gti mın zevkini vermiyo bana o yol tutuş o adrenalin o direksiyondaki anlatılmayan haz . Şuan e90 a biniyorum inanın o gti dan aldıgım tadı alamıyorum yol tutuş olsun hızlanma olsun virajlar olsun komik olcak ama KONFOR olsun hiç bir şekilde tad vermiyor e90 belki içimde ukte kaldı yada aşırı bende takıntı 106 gti evden izin verseler ilk işim düzgün bi 106 gti kapıya koymak he akıl işimi bmw den inip 106 gti binmek deil. Ama hastası olmayan anlıyamaz yaşıyan vaz geçemez.

-CGR-
25-03-2013, 00:57
ciğeri çekilmemiş bir VTI candır AGA :)

mstfcn28
25-03-2013, 01:23
''

.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tr-de-tek-efsane-pembe-106-gti-114056990/detay#

coders
25-03-2013, 01:30
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tr-de-tek-efsane-pembe-106-gti-114056990/detay#

maşallah her arabadan bi parça takmış :D

HONDA S2000 ÖN TAMPON
FERRARİ GÖRÜNÜMLÜ ARKA TAMPON
KOMPLE BODY KİT
BMW M3 YAN AYNA
MAZDA 3 FARLAR

taytay
25-03-2013, 06:40
ben sana dedim sıkılıcan kısa süre de diye tamam konforlu vs ama bizi mutlu etmez :)
bana sorarsan mcs r53 al her türlü seni tatmin eder.

Emir_b16a
25-03-2013, 07:21
senin ilacın ya b18 li yada k20 li bi eg hiç düşünme bnce swap yapılmış bi araç al yada kendin yap zehiri anca kendin yaparsan atarsın :D

(zehir nedir yaa) :D

imparatoR
25-03-2013, 08:03
benimde bu czt ler kafamı kurcalıyor bu ara...

Anıl E.
25-03-2013, 08:32
ben sana dedim sıkılıcan kısa süre de diye tamam konforlu vs ama bizi mutlu etmez :)
bana sorarsan mcs r53 al her türlü seni tatmin eder.

Abim seninle çok konuştuk bu konuyu,üstüne para ekleme durumum olursa typer ya da cooper S alırım zaten;fakat koyamazsam içimdeki ek hatch hastalıgını gidermiş olurum :) . Gerçi 35'li rakamlara güzel bi cooper S bulabilir miyiz acaba ? Keşke temiz typer'lar bu fiyatlarda gezinse.

Anıl E.
25-03-2013, 08:33
benimde bu czt ler kafamı kurcalıyor bu ara...

Abi birazda görüntü olacak ya,hani performans olarak eyvallah tatmin edici araba biliyoruz ama şahsi görüşüm görüntüsü beni memnun etmez :) .

TameR
25-03-2013, 08:41
düzgün bi ep 3 al motor ısınınca 3 ten 2 ye çek çürük kağıdı alır askere gitmezsin

Erdem K.
25-03-2013, 12:40
Bahsettiğiniz türde bir geçiş mantıklı ama şahsen vti'dansa imkan olursa ep3 alınmasını tavsiye ederim.

Hatta İzmir'de Gökhan Bey'de siyah 2003 ep3 var, satılıklarda da konusu var görmüşsünüzdür belki. Araç sahibini tanımıyorum ama kozmetik olarak araç canlıda çok güzel gözüktüğünden, düşünürseniz kendisi ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim... (Belki aracınızla takasa da sıcak bakabilir)

Anıl E.
25-03-2013, 13:08
Temiz typer'lar 41-42'den başlıyor bildigim kadarıyla .Bana öyle geliyor ki askere gitmeyi beklemeyecegim ,haziran gibi satıp vti alabilirim :)

umitgt
25-03-2013, 13:24
Kanka al sen vti , icinde kalmasın. :)

Anıl E.
25-03-2013, 14:39
Kanka al sen vti , icinde kalmasın. :)

Alalım o halde kardeşim :)

ek4rtgl
25-03-2013, 18:06
''

Bunu yazan arkadaş konuyu açan arkadaş.İlandaki arabayı görüyomusun? Araba Vti olmasına rağmen arkasında GTİ yazıyor.
Vti olması ya da olmaması problem değil dikkat edersen ben bu kasa civiclerden bahsediyorum yani Vti veya 1.4 1.6 olsun.
97-98 modeller falan İstanbul'da maalesef apaçilerin elinde resmen oyuncak oluyor.Enteresan enteresan anlamını bilmedikleri yazıları yapıştırıyorlar arabanın karoserine.
I love my honda,Dikkat edin basık araba,made in japan falan bunlar nedir abi?
Pembe xenonlar,parlak sarı xenonlar,10 tl lik stepne jantları değişik değişik renklere boyuyorlar son ses kafada bereyle geziyorlar.Şu bahsettiklerimin dalga geçtiğiniz şahinlerden doğanlardan ne farkı var?
İstanbul bunlardan kaynıyo o yüzden sölüyorum.
Sana neden apaçi diyim ben ne tanımam etmem ya da diğer arkadaşlara lafım yok olamazda burası bilgi paylaşma yeri yani.Türkiyenin en güzel arabası seninkide olabilir.
Ondan sonra sizin gibi Honda seven adamlar araba bulmakta zorlanıyor.
Bu yüzden bu kasa civic ben beğenmiyorum ama ep3 typer dersen keşke temiz olsaydı bende Cupra değilde Type-r alsaydım.

sen daha vti nedir bilmiyorsun çıkmış yorum yapıyorsun senin gördüklerinin hepsi 1.4is veya 1.6ies.. benden sana tavsiye lütfen daha fazla yorum yapma istersen :icon_tup:

thedevil
25-03-2013, 18:41
işte size bir apaçi arabası :S eg5 Sİ....

http://img593.imageshack.us/img593/5506/adszzzi.png (http://imageshack.us/photo/my-images/593/adszzzi.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

JosephuS
25-03-2013, 18:51
Bence Vti al... piyasada Çok kaliteli araçlar var bence
Ankarada ki Mertcanın arabası AL Vti gibi bir araba olsa tadından yenmez bence..

sagi
25-03-2013, 21:18
Kardeşim çıkış falan yapmıyorum ki ben kendi düşüncemi yazmam seni neden bu kadar rahatsız etti? Ben kendi kişisel fikrimi sölüyorum,ep3 typer bulabilirse mutlaka alsın ama Vti kasa civiclerin bir çoğu apaçi arabasi vaziyetinde geziyo yani.
Dohc vtec değilde dodge vtec,ı love my honda, dikkat edin basık araba falan filan bunlar güzel şeyler mi? Kesin Vti al süper makine desem alkışlıcakmıydın beni?
Herkes fikrini sölüyor kardeş burda,sen mutluysan bin Allah kaza bela vermesin arabana zeval vermesin

genelleme yapmak yanlış anlaşılmaya böyle sebebiyet veriyor. Bazı EK kasalar diye belirtseydin daha anlaşılır olurdun

çağlarcoskun
25-03-2013, 22:23

kaç defa bindin dostum czt ye boş boş konuşuyosun burda yok vti apaçi arabası yok öyle böyle. cuprana binmeye devam et saçma sapan konuşma

Anıl E.
25-03-2013, 22:31
Merthan daha da yorum yazmaz herhalde :D

Merthan
25-03-2013, 22:50
Merthan daha da yorum yazmaz herhalde :D
Hahah yok daha yazmam yorumda sen 207 Rc al kardeşim hadi eyvallah :D

TolgaEsentepe
25-03-2013, 23:52
leonun makyajsızsa tampon ve jantına talibim :D

Anıl E.
26-03-2013, 08:25
leonun makyajsızsa tampon ve jantına talibim :D

Makyajsız kanka arabaya talip olmalısın bence :D bi leon daha al göz çıkarmaz :D

ENGean
26-03-2013, 09:27
kaç defa bindin dostum czt ye boş boş konuşuyosun burda yok vti apaçi arabası yok öyle böyle. cuprana binmeye devam et saçma sapan konuşma

BİZİM BURDA cupra lara apiçiler biniyo çağlar kardeş.

wekoo
26-03-2013, 09:36
106 tıdan şaşma bul bitane al derim wazgeçilmez.... anıl

Anıl E.
26-03-2013, 09:49
106 tıdan şaşma bul bitane al derim wazgeçilmez.... anıl

Abi arkadaşlar kanıma giriyorda çok kararsızım valla .

d3n1s
26-03-2013, 09:54
şahsi görüşüm "bir erkeğin en pahalı aksesuarı arabasıdır" bu yüzden canın neyi istiyosa onu al, bu gibi genel ortamlara böyle konu açarsan herkes kendine göre öneride bulunur, kafan iyice karışır. Paşa gönlünden ne geçiyosa yap bence askere gitmeden, ah vahlanırsın sonra askerde can sıkıntısından :)

wekoo
27-03-2013, 08:50
Abi arkadaşlar kanıma giriyorda çok kararsızım valla .

aklın yolu bir anıl 106 candır.....

Anıl E.
27-03-2013, 21:45
aklın yolu bir anıl 106 candır.....

Abi clio rs ya da vti denerim bu sefer gibime geliyor :).

TolgaEsentepe
27-03-2013, 23:20
Makyajsız kanka arabaya talip olmalısın bence :D bi leon daha al göz çıkarmaz :D

saol canım almıyım :D

Anıl E.
05-10-2013, 13:52
Tekrardan konu açmak istemedim. Aracımı güzel bir rakama satıyordum ama çevremdekiler vazgeçirdi .

Binmek istedigim bir sürü spor araç var ,mesela evin önünde leon yatması var bi yandan da typer cooperS vti vs.. :)

muratburunce
05-10-2013, 13:56
Tekrardan konu açmak istemedim. Aracımı güzel bir rakama satıyordum ama çevremdekiler vazgeçirdi .

Binmek istedigim bir sürü spor araç var ,mesela evin önünde leon yatması var bi yandan da typer cooperS vti vs.. :)

kapının önünde 1tane typer yatacak binmesende :D

Anıl E.
05-10-2013, 13:59
kapının önünde 1tane typer yatacak binmesende :D

Ya kafayı nereye çevirsem seat leon var , ne kadar bassam da bir şeyler yapsam da aynı duruyor hepsi :) . Ruhumu da yansıtmıyor .

Clio RS falan hepsine razıyım güzel karar vermem lazım.

muratburunce
05-10-2013, 14:00
Ya kafayı nereye çevirsem seat leon var , ne kadar bassam da bir şeyler yapsam da aynı duruyor hepsi :) . Ruhumu da yansıtmıyor .

Clio RS falan hepsine razıyım güzel karar vermem lazım.

clio rs leon cupra typer bunlar hep yanı clasman sayılır ama bence içlerinde typer'ın yeri her zaman ayrıdır... :)

ismailozkan_01
05-10-2013, 14:50

kim vazgeçirdi seni :D o kadar konuştuk abi leon ve diğer araçları uzun zamandır görüşemedik vazgeçirmişler seni hemen :D

Onurkk06
05-10-2013, 14:56
Typer diyesim var ama piyasası cok yüksek polo gti düşün derim şu an moda tsi :)

Anıl E.
06-10-2013, 11:51
Typer diyesim var ama piyasası cok yüksek polo gti düşün derim şu an moda tsi :)

Polo gti'nin de tarzı bana hitap etmiyor ,performans olarak verim alacağımdan şüphem yok ancak iki gün sonra leon gibi pişmanlık yaşayabilecegim bir araç :)

Vlkn-fb
06-10-2013, 19:39
Ben sciroccomu satıp tayyar aldım hayatımda binebiliceğim en özel araba oldugunu anladım o sesı aracın nasıl cıkardıgı hala merak:D hersey bıryana ılk once gonlun sonra maddıyatın neye el verıyorsa onu al yavas yavas olur.

sweatcaptain
06-10-2013, 19:59
ep-3 type-R enn mantıklısı olur bence ;)

Anıl E.
08-10-2013, 11:55
İlana koydum arabayı , çok kararsızım ama umarım hakkımızda hayırlısı olur . Satmasam aklımdaki araçlara binmesem içimde kalacak her zaman.

http://i41.tinypic.com/oa4092.jpg

İnşallah bunun için değer .

http://i43.tinypic.com/104ndok.jpg

taytay
08-10-2013, 11:58
bi typer alda kurtulak ak :D

arabanı sat ama ilk önce saçma sapan takaslar yapmada .

Anıl E.
08-10-2013, 11:59
bi typer alda kurtulak ak :D

arabanı sat ama ilk önce saçma sapan takaslar yapmada .

Takas sadece opc ile geçerli hayatım :) :)

GörkemT.
08-10-2013, 14:46
2.0 Clio Ares olabilir sanki.

Anıl E.
08-10-2013, 14:56
2.0 Clio Ares olabilir sanki.

Zannetmiyorum . Öncelikli olarak TypeR ile ilgileniyorum.

taytay
08-10-2013, 16:12
Takas sadece opc ile geçerli hayatım :) :)

saol yavrukuş :)