Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : C2 VTS için AFR ve Temp tavsiyesi.

Aranel Ciryatan
24-03-2013, 14:44
Merhaba arkadaşlar;

2007 model C2 VTS kullanmaktayım aracımda hararet göstergesi olmaması beni rahatsız ediyor doğrusu. Alışmışım 206'nın hareketli hararet göstergesine. Şimdi hazır gösterge işine girişmişken AFR ve Oil Temp'te alayım diyorum. Aklımda marka olarak AFR için "AEM wideband" ve temp için "AEM Temp Gauge 100-300F" var. Ürünlerin aracımda kullanımı konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım yada farklı önereceğiniz bir ürün bulunmaktamı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Schumi
24-03-2013, 20:58
Wideband'ı Innovate marka almanı tavsiye ederim. Kullanımda hiçbir sıkıntı çekmezsin. Takım olması için sıcaklığıda Innovate alabilirsin.

Aranel Ciryatan
24-03-2013, 21:19
Schumi 1 yıldır sen dertlerime yardım ediyorsun valla hep :D şimdi araştırdım biraz innovate ama sanırım yurt dışı işine girişmem gerekecek bunu için.

Schumi
24-03-2013, 23:12
Forumda satanlar var Innovate. Murat nickli arkadaşta var. Ayrıca banada 20-25 güne gelicek 2 tane bir tanesi kendim için.

Aranel Ciryatan
25-03-2013, 03:35
sana gelince bi haberleşelim. acelem yok çünkü. önümüzdeki hafta eibach ve konileri halledicem önce.

Aranel Ciryatan
26-03-2013, 00:47
Şuan otururken aklıma birşey geldi. Benim herşeye arıza lambası yakan güzel arabam wideband takınca arıza lambası yakıcakmı :D Sonuçta o2 sensörü yerine onun sensörü kullanılacak.

Bide wideband'ın sensörünü göstergesi dışında aracın beyininede bağlıyormuyuz. Wideband konusunda hiç bilgim yok açıkcası o yüzden soruyorum. Yani ne işe yaradığını biliyorum fakat bağlantıları konusunda bilmediklerim var.