Orijinalini görmek için tıklayınız : Galaxy S3 yardım :(
Abilerim arkadaşlarım. Galaxy S3'üm 2 günden beri şarj oluyor . Telefonu şarjdayken bile kullanınca batarya azalıyor. Ne yapmam lazım ? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Bataryan bitmiş olmasın .?
Bataryan bitmiş olmasın .?
Gece uyurken şarja taktım. %31 idi.Sabah 70 teydi. Şarjı yarım saat önce yüzde 7 de taktım şimdi yüzde 2.:(
Wipe dene bi ? Daha once boyle bise ile karsilasmadim ama sarjim cok cabuk bitiyodu normale gore..bayagi fark etti.
Low-Rider
24-03-2013, 22:00
Garantiliyse servise götür, belki şarj aletin bozuktur belki telefonun şarj kısmı bozuktur
Wipe dene bi ? Daha once boyle bise ile karsilasmadim ama sarjim cok cabuk bitiyodu normale gore..bayagi fark etti.
Wipe nedir kardeşim biraz bilgi versen ?
Büyük ihtimalle bataryanıza bir sıkıntı var. Başka s3ü olan arkadaşınız yok mu? Bir de bataryaları değiştirip deneyiniz, onda da aynıysa şarj aleti bozuk olabilir.
Arkadaşın iphone 4s'de anlattıgının aynısı olmuştu,yazılımsal bir sorun çıktı servise yolladı.
şarj cihazıyla bataryasıyla alakası yoktu.
bazi S3 serilerinde sarj sorununa rastlanmisti,
kuzeninki 1 ay kullanim sonrasi sarj almaz olmustu garantiden yenisini verdiler..
Yarın garantiye bırakmak lazım o zaman en mantıklısı . :( Şarj olmuyor çünkü. Teşekkür ederim :(
Sarj aletin bozuk buyuk ihtimal bizimde basimiza geldi yeni sarj aleti aldik suan skinti yok
Sarj aletin bozuk buyuk ihtimal bizimde basimiza geldi yeni sarj aleti aldik suan skinti yok
Hemen arabadan yedek şarj aletini alıp geliyorum :( umarım düzelir
Haklısınız sorun şarj aletiin kablosundaymış :)
Haklısınız sorun şarj aletiin kablosundaymış :)
Bizmde basimiza gelmisti cunku kronik s3 sorunu :)
Bizmde basimiza gelmisti cunku kronik s3 sorunu :)
çok teşekkür ederim :) Yarın uzun kablo almak şart oldu
çok teşekkür ederim :) Yarın uzun kablo almak şart oldu
Rica ederim ne demek
Dandik 20 tl lik sarj aleti almayin sakin servisten temin edin yada orjinal sarj aleti alin
Rica ederim ne demek
Dandik 20 tl lik sarj aleti almayin sakin servisten temin edin yada orjinal sarj aleti alin
yan sanayiye bende kesinlikle karşıyım.Öneriniz için çok teşekkür ederim :)
yan sanayiye bende kesinlikle karşıyım.Öneriniz için çok teşekkür ederim :)
Ne demek kardesim iyi aksamlar
Ferhat_V
24-03-2013, 22:42
Orjinal sarj aletinin kablosu dayaniksiz annemin telefondada oldu blackberry sarj aletini kullaniyoruz simdi kablosuda daha uzun
Orjinal sarj aletinin kablosu dayaniksiz annemin telefondada oldu blackberry sarj aletini kullaniyoruz simdi kablosuda daha uzun
Daha telefonu alalı bir ay gibi bir süre oldu :(
:D kaç amperlik sarj aletin bakarmısın pls
bende note 2 vare s3 ün sarjı ile dolmakta geçlesiyor söyle anlayabilrisin
kapat telefonunu 20 dk sarja koy 10 20 felan artış gösterirse kapalı iken sarj et muhtemel düzelir :)
o açıdan güzel çoğu şarj cihazından oluyo en bilinenlerden bb vede hiç bi imkan yoksa kafede falan saarj sıkınıtı yasarsanız pos makinelerinin şarjıda çuk oturuyo :D